Jump to content

Утицај форума на преображај форумаша

Оцени ову тему

51 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте икада променили своје мишљење? (на форуму)

• Да
    • Не
    • Немам чврсте ставове ни мишљења
    • Нисам сигуран/на

Препоручена порука

Да ли сте некада током читања и дискутовања променили свој став или мишљење у вези неке теме, под утицајем неистомишљеника (на пример)?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Svaki dan po bar tri puta :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Jesam, u razgovoru sa MilošemBG sam promenila stav o fudbalskim navijačima. Moj stav je bio preterano generalizovan.

Подели на овим сајтовима

Sve cu duradim samo da preuzmem forum. Vec mi pola friendliste pozelenelo, a avatar mi crven...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ух, да!

захваљујући многим изузетним дискутантима сам променио мишљење, одбацио неке своје заблуде, али се и учврстио у неким ставовима.

Мислим да не постоји боље место на нашем интернет небу које се бави Црквом, а где може слободно да се изнесе мишљење и пронађу саговорници.

Наравно, треба унапређивати непрестано начин комуникације. Да нема вређања саговорника и да се ставови износе слободно.

Подели на овим сајтовима

A ti?

јесам, не могу сад да се конкретно сетим....али било је ситуација у којима се мој угао гледања битно мењао, под утицајем писања многих форумаша :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

До сада нисам .

"Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

Ух, да!

захваљујући многим изузетним дискутантима сам променио мишљење, одбацио неке своје заблуде, али се и учврстио у неким ставовима.

Мислим да не постоји боље место на нашем интернет небу које се бави Црквом, а где може слободно да се изнесе мишљење и пронађу саговорници.

Наравно, треба унапређивати непрестано начин комуникације. Да нема вређања саговорника и да се ставови износе слободно.

Е пошто си ти релативно нов а делујеш фин момак, баш ми је драго да тако мислиш!

:good2:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Вазда.

На форуму сам и остао зато што ми је променио мишљење и хвала добрим људима са форума на томе. Много ми је лепо што има толико финих, паметних и искусних људи, које не мрзи да са другима поделе нешто из своје струке и/или искуства и образују људе тако.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Е пошто си ти релативно нов а делујеш фин момак, баш ми је драго да тако мислиш!

:good2:

Фин сам убило се...

Али хвала на лепим речима.

П.С.

Ја тебе војводом, ти мене сердаром.

Подели на овим сајтовима

Успутна мишљења мењам свакога дана. А два или три пута сам променио и нека фундаментална мишљења, која имају велики утицај на мој свакодневни живот.

Подели на овим сајтовима

Да , јесам и то у неколико наврата  ,ако ме саговорник аргуметованао увери да нисам у праву и и не либим се да то отворено признам и кажем извини , нисам био у праву.

Није срамота казати на ниси био у праву , срамота је када видиш да ниси у праву , али то нећеш да признаш другом.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Да ли сте некада током читања и дискутовања променили свој став или мишљење у вези неке теме, под утицајем неистомишљеника (на пример)?

Драшко, мајсторе, одлична тема!

Форум пратим скоро свакодневно и писања форумаша су у зависности од проблема, у мањој или већој мери утицала на промену мојих ставова.

Има овде заиста квалитетних саговорника и паметних људи, нека их Бог поживи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...