Jump to content

Утицај форума на преображај форумаша

Оцени ову тему

51 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте икада променили своје мишљење? (на форуму)

• Да
    • Не
    • Немам чврсте ставове ни мишљења
    • Нисам сигуран/на

Препоручена порука

Веома разнолика и квалитетна екипа од које сам научио доста. Често и од оних најнеприметнијих.

СПЦ је пропустила да искористи талас повратка вери на прави начин, па се он после првог одушевљења мало "утишао". То је ово што сте поменули о "меланхолији". Једноставно енергија није усмерена на прави начин, али управо на овом форуму се појавила опет и то је права његова вредност и величина. Поменули смо недавно часопис "Искон", ево исту ту силу духа можемо да препознамо и овде. Кад имамо заједницу која - вез икаквог "предумишљаја" - привуче и људе који нису хришћани, е онда је то право хришћанство. Када постоји сасвим удобно место и за некога ко није "члан" онда је то доказ да смо прави. Љубав "не тражи своје" што рече један.

Е сад, права ствар би била када би ту енергију још више усмерили и да створимо нешто. Да се сав овај труд преточи у производ, резултат.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ja постао православац.... мада није баш смо због форума али је свакако чланство овог форум допринело томе.  :good2:

Ван тога много сам исти...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kao predstavnik lokalne samouprave moram da vam saopštim , napravićemo asfaltirani put da vašeg foruma. :))

Спремају се избори?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Форум ми је заиста мноооогоооо помогао!

Ослободио сам се многих заблуда и стекао огромно искуство у комуникацији са људима, воћењем расправа и одређене технике "врдања" и "скретања" тематике на своју страну  :)  Сада и у ванрелигијским разговорима са "обичним људима" ме тешко ко може надговорити зато што сам са форума покупио одличне технике аргументације и знање о разним "АД аргументима" одбране супротне стране. :D

Научио сам доста о Православљу и религијама уопште. Као и о наукама, уметности, политици... Стекао сам изврсна пријатељства са добрим особама, нека ће, надам се бити и судбоносна у будућности.

Пуно више је ЖРУ дао мени него ја њему. По некад га можда и угрожавам уместо да му допринесем. Али све у свему овај форум и сајт су обележили мој живот, део њега сигурно(најискреније ово кажем). Ако је имао или има неке негативне утицаје на мене ја сам томе крив због својих слабости и неуздржаности.

:u-eshatonu:

Подели на овим сајтовима

Форум ми је заиста мноооогоооо помогао!

Ослободио сам многих заблуда и стекао огромно искуство у комуникацији са људима, воћењем расправа и одређене технике "врдања" и "скретања" тематике на своју страну  :)  Сада и у ванрелигијским разговорима са "обичним људима" ме тешко ко може надговорити зато што сам са форума покупио одличне технике аргументације и знање о разним "АД аргументима" одбране супротне стране. :D

Научио сам доста о Православљу и религијама уопште. Као и о наукама, уметности, политици... Стекао сам изврсна пријатељства са добрим особама, нека ће, надам се бити и судбоносна у будућности.

Пуно више је ЖРУ дао мени него ја њему. По некад га можда и угрожавам уместо да му допринесем. Али све у свему овај форум и сајт су обележили мој живот, део њега сигурно(најискреније ово кажем). Ако је имао или има неке негативне утицаје на мене ја сам томе крив због својих слабости и неуздржаности.

:u-eshatonu:

Najpotpuniji odgovor za sada :)

Подели на овим сајтовима

Било би глупаво да мењам ставове о политици кад су моји ставови једини 100% исправни  :D

Ај сад озбиљно, форум је одличан (иако сам на ''прву лопту'' био разочаран)!  :good2:

Иако користим гомилу форума дуги низ година, овај ми полако заузима прво место јер ми превасходно служи као један вид едукације, и самим тим могу рећи да сам доста променио ставове што се тиче религије, надам се на боље. Чини ми се да некако зрелије гледам на неке ствари. Највише су оставиле утисак на мене теме где се расправљало са Артемијевцима, кроз ту расправу (иако нисам учествовао) добио сам одговоре на питања која су и мене узнемиравала дуже време.

Даће Бог да потраје овај форум! 

Подели на овим сајтовима

Да се упишем...

Прво, основна идеја да се региструјем је била управо због личне одлуке да неке верске ставове преиспитам, колико је то могуће бар у оквиру знања. И поред могућности или немогућности да уживо разговарам са свештеником или теологом, темпо и редослед питања које би поставио вероватно не би многи издржали :) Иако то нисам ни овде радио, Богу хвала има питања и одговора већ, нађе се и литература и "жив" разговор. Ја сам од оних који више слушају а мање питају.

И ето сада прилике, за све мале савете, па и ваше одговоре (погрешне и тачне), као и за све теологе, свештенике и госте форума једно ВЕЛИКО Хвала Признајем, утицали сте на моје интересовање, не само теолошко. А и обогатио сам своју библиотеку. 

Оно што је лепо иако виртуелно а надам се да ће се указати прилика да се и уживо дружимо, има много добрих и квалитетних људи (природним енергијама пројављују особеност своје личности допуштајући да учествујем у начину и стилу њихове пројаве и тако их упознајем као јединствене и непоновљиве  :)))  а и форум има свој идентитет ) мало ћу да одморим од читања

Иначе прво сам стекао утисак да сте збацили фејс са трона у старту, бар код мене и моје навике на нету, а затим да и не могу да вас поредим. Ви сте постали део моје свакодневнице. * Где оно има да вам се уплати за хостинг?

Подели на овим сајтовима

звучи ноулајферски али постао ми је озбиљан извор забаве и усуђујем се рећи део живота на неки начин... :) 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Tek sam dosao na forum kao clan ali dugo ga pratim i mnogo mi se dopada. Odlicna ekipica, odlican dizajn sajta i funkcionalost.

Drago mi je da u crkvi postoji ovako nesto.

Подели на овим сајтовима

Форум доста утиче на мене. За непуне две године свашта сам поделила са вама и уве сте излазили у сусрет. Научила сам да се не упуштам много у расправе што је добро за тврду главуџу. Јесте, форум је део мене. men875847'0789  :hvala:  1401

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

За ове две године колико сам активан (иако сам се регистровао давних дана, али сам од јула 2012. године активан), није прошао ни један једини дан, а да барем на кратко нисам свратио на Форум, прочитао барем једну тему и научио нешто ново... Довољно?

Подели на овим сајтовима

Форум утиче на моју психу  1401 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Форум утиче на моју психу 1401

Позитивно ор негативно ? :.mislise.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;