Jump to content

Утицај форума на преображај форумаша

Оцени ову тему

51 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте икада променили своје мишљење? (на форуму)

• Да
    • Не
    • Немам чврсте ставове ни мишљења
    • Нисам сигуран/на

Препоручена порука

Ово је та тема: https://www.pouke.org/forum/topic/34460-uticaj-foruma-na-vas.

Видим да се доста преклапају па ћу се ипак посаветовати са колегама. Разлог је једноставан - умножавањем истоветних тема са различитим именом ствара се неред (да не кажем "хаос") на форуму. стога треба добро претражити пре него што се отвори нова.

Кад смо већ код умножавања истоветних тема и стварања нереда (да не кажем хаоса), што мало не претражите, па не спојите оних  5-316 тема у ФОТОГРАФИЈАМА

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Кад смо већ код умножавања истоветних тема и стварања нереда (да не кажем хаоса), што мало не претражите, па не спојите оних  5-316 тема у ФОТОГРАФИЈАМА

Све у своје време. Данас сам ревидирао нешто друго и опет нисам завршио јер је жетве много али доћи ће и фотографије на ред... 0703_read

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

"Нема везе" са форумом. Данас идем улицом и видим на једној капији натпис: Оштећени пилићи

И пошто сам само пројурио почнем да се смејем ал капирам успут да сам погрешно прочитао, да су у питању Очишћени пилићи.

Реко ово је ко са оне теме са форума, саћу да метнем на форум. Како да метнем на форум ка је ово са капије? И тако прође ми пола сата у чудноватом колебању мисли.

Брате како човек на крају помеша виртуелни и обичну реалност, тако да више не зна шта је шта.

:aplauz:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

А сваког другог што уплаћујем 500 ојра на тај рачун? Ко зна ко то узима и на шта се троши. Ди су ти новци?

Е кад смо већ код Патикана, добро ме подсети, мада још у октобру ти ово написа, ал нема везе овај нови модератор овде залепи поруку.

Елем види са тим Патиканом истиче нам хостинг до краја овог месеца просинца( просинац јел, нисам погрешио, мислим неће патикан да замери?) па ако може нека кинта преко везе брзојавом како то већ данас иде, лелектронски.

Тешка су времена, знаш како је, смањене су плате и пеМзије у државном сектору а једино тај и постоји што се тиче посла.

Подели на овим сајтовима

Meni je forum pomogao da izvežbam retoriku neophodnu za širenje blagodati Peđanstva na internetu.

Upoznao sam ljude poput Aquillia, Ivice, Zvonka koji su mi drastično podigli poštovanje prema pravoslavnim vernicima. Upoznao sam i one u drugoj krajnosti.

Kako forum utiče na mene? Pa evo, ako bude nekog pametnog razgovora, onda sam zadovoljan, a ako naletim na prepodobne, onda malo trolnem, pa se oni prime i reaguju histerično, pa sam opet zadovoljan.  :)))

Eto sad mi baš krivo što me ne voliš, " A u sv. Pismu lepo piše, ljubi bližnjega svog..."

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Ovaj forum je zaista narusio moje psihofizicko zdravlje...Insistiram da mi se dodeli besplatan boravak u manastiru,osvestani vazdih kao terapijsko sredstvo,organska hrana, privatni vozac,telohranitelj,kao i adekvatna odezda ... u cilju vracanja u prvobitno stanje pre registracije na zru.

:351780:

Подели на овим сајтовима

е па, снајка, неће да може.  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Dobro,onda...Koliko kosta ? :)))

P.s. :1319_womens: ... salim se malo...

:4869:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ovaj forum je zaista narusio moje psihofizicko zdravlje...Insistiram da mi se dodeli besplatan boravak u manastiru,osvestani vazdih kao terapijsko sredstvo,organska hrana, privatni vozac,telohranitelj,kao i adekvatna odezda ... u cilju vracanja u prvobitno stanje pre registracije na zru.

Ajmo onda na Istinoljublje da trolujemo, garant ti se vraća zdravlje. :)))

Подели на овим сајтовима

Јесам променио мишљење на форуму, неколико пута.

Највећа промена била је након једног одговора оца Саве, где је објаснио православни поглед на живот након смрти и стање душе, где је рекао да јединствен православни став о томе не постоји, а из чега се изродио онај плодан теолошки дијалог о. Саве и о. Зорана где су се у тему толико удубили да би од тога могла да се штампа и књига. Ја сам стварно мислио да је црквено учење да се душа након смрти одваја од тела и да на 40. дан одлази у привремен рај или привремен ад... и мислим да 90% људи такође тако мисли, тако да је читање форума свакако корисно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...