Jump to content

Утицај форума на преображај форумаша

Оцени ову тему

51 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте икада променили своје мишљење? (на форуму)

• Да
    • Не
    • Немам чврсте ставове ни мишљења
    • Нисам сигуран/на

Препоручена порука

И ово је могло под "Ваше мишљење о форуму"

Mislim da je vec bila tema sa tim naslovom,pa sam stavio drugi.
Inace,vise mi je forum kao razgovor "lice u lice" nego kao neki medij (ako se tako kaze) :) 

Подели на овим сајтовима

борилачким вештинама :)

Зар није форум управо о борилачким вештинама? Ми се овде боримо против палости своје природе и "духова у поднебесју" те нам ово место дође као једно квалитетно училиште неформалног типа. Свако напредује на онај начин и у оној мери у којој се отвори и тежи да узраста. Ја сам дошао са намером да научим шта уствари значи волети неког и мислим да сам овде добио и даље добијам добре смернице. Благе критике у појединим дискусијама су ми помогле да боље упознам своје слабости и евентуално се потрудим на њиховом отклањању. Видим овде људе јаких карактера који ми служе као узор у том смислу, такође су ту и они који својом благошћу и ведрим духом помажу да и сам попримим те особине. Надам се...

:148494ykydt2lrfk:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Mene su malo zatrovali ovi libertarijanci, mada se trudim da ne uticu previse na mene :)

A moram reci da i pink pravoslavlje pomalo ostavlja traga...

Слажем се са Феблом, плус што за себе лично могу рећи да ми је ревност скроз пала,мада за то није крив форум ,нити било ко други ,до мене самог...

Иначе сам мишљења да је генерално, Црква и сви ми са њом, у некој ,пази сад израза, меланхолији .

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

sto se tice foruma,ja sam se za 4 godine i 2 meseca sazivela sa ljudima odavde,i sve ih bez izuzetka smatram bitnim delom svog zivota.

sto se tice pisanija i tema,sam forum mi je pomogao da se utvrdim u veri.

a o tome da sam pronasla svoju ljubav zahvaljujuci prvo Bogu pa ocu Ivanu(inicijatoru podforuma) da ne pricam  :)))

mnogo vas volim ljudi  :bighug:  :bighug:  :bighug:

Подели на овим сајтовима

Слажем се са Феблом, плус што за себе лично могу рећи да ми је ревност скроз пала,мада за то није крив форум ,нити било ко други ,до мене самог...

Иначе сам мишљења да је генерално, Црква и сви ми са њом, у некој ,пази сад израза, меланхолији .

Slazem sa sa tobom...I moja je vera u stalnoj,pazi sad izraza,turbulenciji...Toliko,da ponekad sam sebe vidim i kao nevernika.

Ali,to su valjda sve normalne faze,bitno je da se nesto desava,da nije dosadno... :)

Подели на овим сајтовима

sebe vidim i kao nevernika

Знаш како кажу, што смо ближи Богу утолико боље видимо колико смо никакви... 7896634

Подели на овим сајтовима

Знаш како кажу, што смо ближи Богу утолико боље видимо колико смо никакви... 7896634

Ma nisam mislio u tom smislu,nevernik kao los covek.

Nego,nije mi bas lako uvek da "svarim" sve sto procitam,ali vremenom se otkrivaju neke,tesko svariljive stvari.. :)

Ali,da ne spamujemo temu... :)

Подели на овим сајтовима

Иначе сам мишљења да је генерално, Црква и сви ми са њом, у некој ,пази сад израза, меланхолији.

Мислим да ми је добро познато о чему причаш. Подсетио си ме на мисао коју прочитах пре пар дана. Помиње се лењост али и меланхолија и лењост јесу уско повезани са демоном унинија... Ето нам домаћег задатка!

Лењост (читај - униније) је модерни српски сатанизам, наша најочигледнија издаја предачких завета и отворена увреда Духа Светог.

Драгослав Бокан

Подели на овим сајтовима

Дешперацији... :)

Није се чудити. После педесет година богоборачке тираније изгубили смо ратове, људе, територије, осећање и личног и националног достојанства и полако клизимо у...глобалистичку кашу! Време велике кризе. Но, ништа ново под сунцем...сем Христа!

- Да ли је икад било боље - питао се песник... :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Kako je forum uticao na vas,od vremena pa do sada? :)

Не знам нисам, али кад видим да се помињу провокатори, турбуленције, меланколије и тамне ноћи вере - знам да сам ја утицао на њега :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Мени није ово први форум где сам учлањен и имао сам вишегодишње форумашко искуство и пре доласка на овај форум . 

Овде сам дошао са намером да упознам нове људе , да се усавпшавам у вери .

Овај форум ми је све то приуштио и форум ми се веома свиђа . Сматрам да су огромна већина форумаша добри људи и пријатно се осећам овде. facenew22222222  8086.gif  :cheesy3:  men875847'0789  1401  :icon_pvo:  :uraaaaaa:  :0442_feel:  :bighug:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Не знам нисам, али кад видим да се помињу провокатори, турбуленције, меланколије и тамне ноћи вере - знам да сам ја утицао на њега :stadaradim:

Da,tvoji teoloski stavovim mi dosta privlace paznje samo da znas...Ako bude frke na strasnom sudu,vadicu se na tebe ;):D

Подели на овим сајтовима

• Гости

Овде има одичних људи. Вема креативних и паметних. Налети и неко ко  се понаша као да је залутао, али ми се допада што не бива одмах избачен већ му се допушта да каже шта има.

Одлично је што има свештеника и теолога који активно одговарају на питања и недоумице верника.

Подели на овим сајтовима

Веома разнолика и квалитетна екипа од које сам научио доста. Често и од оних најнеприметнијих.

СПЦ је пропустила да искористи талас повратка вери на прави начин, па се он после првог одушевљења мало "утишао". То је ово што сте поменули о "меланхолији". Једноставно енергија није усмерена на прави начин, али управо на овом форуму се појавила опет и то је права његова вредност и величина. Поменули смо недавно часопис "Искон", ево исту ту силу духа можемо да препознамо и овде. Кад имамо заједницу која - вез икаквог "предумишљаја" - привуче и људе који нису хришћани, е онда је то право хришћанство. Када постоји сасвим удобно место и за некога ко није "члан" онда је то доказ да смо прави. Љубав "не тражи своје" што рече један.

Е сад, права ствар би била када би ту енергију још више усмерили и да створимо нешто. Да се сав овај труд преточи у производ, резултат.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...