drvce Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 ... da svecano otvorimo tu kokakolu vec jednom! GeniusAtWork, Александрида, Анастасија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 оће падне прскање ко на формули или морамо само да пијемо? мислим, кад је већ бал - нек је маскенбал клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Kad je bal nek je đurđevdan ( ispravka ). Kamo iluminati? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Evo. Valjda će ima za sve: 4chsmu1 Милан Меденица :), Анастасија, Александрида and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 I naravno light motiv gringrin Александрида, Милан Меденица :) and drvce је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 medo, skoči u kokakoLJu, mislim limun i to dobro veče svima koliko vas ima Анастасија and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 ма јок, ја сам лед greengrin greengrin greengrin Александрида and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Живели, другови велики мајстори, нека нам је са срећом! Natasa., Aquilius Cratus, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Решио и ја да будем лимун-инат, милу-инат, мислим...тај...инат, то ми се свиџа, са све кокаколом. Ту сам да понекад понешто питам паметније од себе. Која нам је прислава, мислим пошто славимо Деда Мраза? Александрида and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Која нам је прислава, мислим пошто славимо Деда Мраза? Још питаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Решио и ја да будем лимун-инат, милу-инат, мислим...тај...инат, то ми се свиџа, са све кокаколом. Ту сам да понекад понешто питам паметније од себе. Која нам је прислава, мислим пошто славимо Деда Мраза? Ako nekad grupa predje u zatvorenu mozda ubacimo i po koju sliku iz lozhe. Isplati se pratiti ovu grupu, ali zaista. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 23, 2012 Пријави Подели Написано Август 23, 2012 Ево сад на Првој ТВ "Лобање"...То су нам браћа јелте? @Ивица Дарвиндан? Посно или мрсно? Мислим, Галапагос, ово-оно,... Једемо папаје или папагаје? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 U Evropu stiže zdravija Koka - Kola http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=06&dd=12&nav_id=860254 ZIVELI Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука