Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ајд да испратим :0104cheesy: Свирам 7 година, почео са класичним роком, па прешао на блаже варијанте метала, потом реге, али оно што је све време присутно је блуз. Наравно, знам да одерем и понеку двојку кад затреба али лично нисам заинтересован за то. Не раздвајам акордисање, солаже и слично, ако скидам неку ствар, скидам све. Користим стагову класичну гитару и Epiphone Les Paul 100. Жеља ми је да набавим још два Џибсонова модела, али отом потом, још сам мали за то. Не би било лоше да овде кажете своје омиљене рифове из неке песмице коју готивите па да дискутујемо и о томе. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Кад си већ ту, какав је по теби однос Лес Пола и Фендера (електрика, наравно)? ЈЕр Фендер је као извикан, али неки мало искуснији ми причају да је Лес Пол далеко бољи, да је Фендер добро име, али да је Лес Пол права ствар за свирање? Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Пази, није зато што је ја имам, да се оградим одмах, али стварно не може да се пореди. Имао сам прилику да свирам Фендер који је дошао директно из Бостона, буквално сам је по изласку из фабрике ја први свирао. Али брате, Лес Пол је Лес Пол, звук је много ширег спектра и чистији је него фендеров, али и само тело гитаре је много пријатније за живу свирку, неупоредиво. Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 А за колко Лес Пол може да се нађе у слободној продаји (радњаѕ, не огласи)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Па сад, ако узимаш код нас нешто то ти дође од 350 до 500 еврића, зависи од модела али то је оквирна цена. Ако спремиш већу кинтицу јави ми се да ти набавим врло озбиљну играчкицу из иностранства. А да, заборавих да питам, јел радиш са процесором? Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 А за колко Лес Пол може да се нађе у слободној продаји (радњаѕ, не огласи)? Ja posedujem jednoga. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Па сад, ако узимаш код нас нешто то ти дође од 350 до 500 еврића, зависи од модела али то је оквирна цена. Ако спремиш већу кинтицу јави ми се да ти набавим врло озбиљну играчкицу из иностранства. А да, заборавих да питам, јел радиш са процесором? Написао сам већ, још увек нисам узимао ништа од електронике, већ једно две године се накањујем да ли да узмем или не, а врло сам слабо и свирао на електрици, да будем искрен, некако сви моји, чак и ови што свирају по кафанама, свирају акустику, а они који свирају електрику имају неке кршеве, неке Фендер копије или тако нешто. Тако да сам генерално у електрику и слабо упућен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ja posedujem jednoga. Колко паре и укаквом је стању (Немам тренутно, али верујем да ћу за два - три метра да имам, само кад завршим неке друге ствари, па ако је до тада не удмиш, можемо да разговарамо озбиљније)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Колко паре и укаквом је стању (Немам тренутно, али верујем да ћу за два - три метра да имам, само кад завршим неке друге ствари, па ако је до тада не удмиш, можемо да разговарамо озбиљније)? aaaa, nee. Samo sam hteo da kažem da posedujem, ne da bih ga i prodao. ako si početnik, uzmi Fender, ne'š pogrešiti. Ja sam baš igrom slučaja našao na jednom mestu za manje pare ovo. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 aaaa, nee. Samo sam hteo da kažem da posedujem, ne da bih ga i prodao. ako si početnik, uzmi Fender, ne'š pogrešiti. Ja sam baš igrom slučaja našao na jednom mestu za manje pare ovo. Тролчино! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ја сам почео да свирам још док је друг Тито био жив. Свирао сам класичну гитару доста, акустичну, рок и свашта. Тренутно од наоружања користим акустичну Ibanez AEL40se: И "на струју" Fender Blacktop Stratocaster HH w/ Floyd Rose, мало необична гитара али је супер: Од ефеката DigiTech RP355: Омиљени гитариста - Tommy Emmanuel. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ал добро си то рекао, ако си почетник, Фендер gringrin Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Иначе сам покупио гитару чим сам кренуо да пишем на овој теми. Тренутно иде Get out of My Cloud - The Rolling Stones Кирил је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Nego, kako ide primanje reputacije? xD Zvone je najviše primio izgleda. P.S. Dobar ti je ekvipment. Nego, gde ti je pojačalo? Ili kačiš na komp? Meni na windows 7 ima golem delay. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Вероватно сте видели већ, али чисто за архиву - нешто од мене, на струју: И акустично: Balthasar, Кирил, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука