Кирил Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 ЗЗ ТОП! хахаха шалим се.. добар си Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 На гитару се увек примам... Појачало имам Crate Acoustic, има супер звук за акустичну. И електричну шлепам преко њега за кућне потребе пошто је углавном не свирам ван куће, али најчешће ставим слушалице пошто свирам углавном ноћу док нормални људи спавају. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 И ја сам се дохватио гитаре, код мене пичи ово :0104cheesy: Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ovo od sada uvek slušam dok jurcam sa musketom u ruci. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ovo od sada uvek slušam dok jurcam sa musketom u ruci. Лака и одлична, одма скидам! Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ајд кад се већ гађамо акустарама :0104cheesy: Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ово звучи тешко кад га чујеш, ал у принципу много лако, само кад скинеш фингерпикинг и ракијалдо, има пар клипова који су и више него добри, са њих сам то скинуо. А много је лепо кад се свира. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Слажем се потпуно. Овде је опасна десна рука, много ми се свиђа. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ево прве ствари коју сам ја скинуо сам и практично се заувек ослободио трзалице. http://www.youtube.com/watch?v=AibBR-Jwg4g Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Ајд мало да разбудимо гитаристе ако су ту .smesko. Ако имате друштво које воли лаганије ствари лепог и једноставног звука, ово је пун погодак, једноставно је за свирање а супер звучи .smesko. Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 17, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 4, 2018 Пријави Подели Написано Април 4, 2018 Koju akustičnu preporučujete do 1500-1700€ gledam https://m.thomann.de/gb/furch_g23_cr_cutaway_millenium.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука