Balthasar Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Пошто сам приметио да има гитариста на форуму, не би било лоше да постоји место где ће се ћаскати и о томе, разменити неки савети и слично. Исто тако би добро дошла размена таблатура и акорда за песме којих нема на нету или нису тачне. Па можда дође и до неког жруовског jam session-а једног дана па и бенда, ко зна 4chsmu1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 ја сам гитариста свирам већ 3 године акустичну, као и клавир (но не сад типа Моцарта хахахаха) - само знам акорде и тако то, и прим тамбурицу без музике ја не знам шта бих радио и ако неко зна или има неке акорде од народних песама неких, типа Тома Здравковић, Тозовац, Цуне, Химзо Полов'на и тако ти, веома бих ценио да ми пружи акорде... хвала и поз Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Па пази, ценим да вићину тога имаш на нету а и да нема скинеш по слуху, то је бар лако :bla: Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Ево нечег занимљивог :0104cheesy: http://www.youtube.com/watch?v=vONL6LrCVWY Аурор је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 ма знам, него мало сам лењ за то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Е па пријатељу онда од то брашно неће буде погача :0104cheesy: Кирил је реаговао/ла на ово 1 Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 хахаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Може, може... Имате ли неке снимке? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Nemam veze sa muzikom, cekam ovde da nagrnu zemske... Николa, Кирил and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3608538_700b.jpg HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Не помаже ни гитара ни вода са корита Иванова ако не знаш и овако да одрадиш причу... Него, шта је смисао ове теме? Ја сам гитариста, рекреативни, акоридшем и то ми доста, ал ми много лепо да причам о гитарама и свему везаном за гитаре? Балтазаре, покренуо си тему, забави нас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Dok nas budes zabavljao, narocito obrati paznju da zemskama ne bude dosadno, kad budu razdragane sve ce lakse ici... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Август 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ок, ајмо овако. Нека свако од вас остави неке основне податке, типа, колико дуго свира, модел гитаре који има, омиљена гитара, врста музике коју свира и слично gringrin па ћемо онда развити причицу како ваља :0104cheesy: Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ае, ту сам, па ћу први... Свирам једно 5 година, почео са хард роком, мада ми са далеко више лежи нека кантри или класик рок варијанта, ал се опет занесемк покоји пут и измалтретирам гитару кад ми дођу напади. Наравно, кад се скупи друштво, свира се и домаћи рок и мало бољи старији народњаци (да се не лажемо, јелте). Као што сам рекао, углавном акордишем, јер сам и почео да свирам чисто да би друштву и мени било фино, без неких већих претензија. Мада и слабије памтим, тако да и ове акроде увек читам однекуд, па су ми ове модерне технологије помогле, имам целе збирке у телефону. Отуда ми је учење и памћење солажа немогућа мисија, тако ми некако наштимован мозак, не знам. Користим акустички џамбо Ибанез, на "Сликама форумаша" сам окачио слику гитаре да се види (мрзи ме сад да копам, кога не мрзи, нека копа), и врши ми посао, мада већ једно две године неактивно размишљам дузмем и неку струју, чисто за свој ћеф, да лудујем по кући. Мада, са друге стране, гледам и неку Такамину дузмем акустичну, свиђа ми се звук, али за то баш нисам сигуран. Јер већ живим на два места, па су ми и две гитаре већ потребне. Ако има ко да је искусан са Такаминама да ми каже како се генерално показују, да не бацам паре улудо ако је крш. Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Август 19, 2012 Пријави Подели Написано Август 19, 2012 Ја сам почео од 2 средње да свирам.. купио од друга из разреда за 800 динара (мореш мислити који то квалитет био хахахахахахахаха) но на њој сам прве акорде почео да свирам... и прошле године сам купио себи неку сасвим обичну SX, санбурст ( <3 ), да ето још мало изучим акорде... тражио сам кат авеј, само ме више изађе, па реко: добра и ова знам сад баш доста акорада јер ме то и занима... свирао сам рок у почетку, домаћи, помало страни, но кад сам чуо Тозовца и Тому Здравковића, срце ми заиграло... па тако у пошљедње вријеме цепам само народњаке... но занима ме такође и џез, соул, само нема ко да ми покаже основне хватове.. иначе самоук сам, једино ми друг показао молове и дурове и то је то (Ц, Д, Е, Ф, Г, А, Х) па сам једно време на клавиру проводио тренутке, прим тамбурица (свирам већ дуже времена, но у великим прекидима), вол'о бих научити многе инструменте, но немам могућности хахаха помало и компонујем, за сад ми је хоби Balthasar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука