Jump to content

Кутак за гитаристе

Оцени ову тему

Balthasar

Препоручена порука

На гитару се увек примам... :)

Појачало имам Crate Acoustic, има супер звук за акустичну. И електричну шлепам преко њега за кућне потребе пошто је углавном не свирам ван куће, али најчешће ставим слушалице пошто свирам углавном ноћу док нормални људи спавају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

И ја сам се дохватио гитаре, код мене пичи ово :0104cheesy:

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Ovo od sada uvek slušam dok jurcam sa musketom u ruci.

Лака и одлична, одма скидам!

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Ајд кад се већ гађамо акустарама :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ово звучи тешко кад га чујеш, ал у принципу много лако, само кад скинеш фингерпикинг и ракијалдо, има пар клипова који су и више него добри, са њих сам то скинуо. А много је лепо кад се свира.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Слажем се потпуно. Овде је опасна десна рука, много ми се свиђа.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ево прве ствари коју сам ја скинуо сам и практично се заувек ослободио трзалице.

http://www.youtube.com/watch?v=AibBR-Jwg4g

Подели на овим сајтовима

Ајд мало да разбудимо гитаристе ако су ту .smesko.

Ако имате друштво које воли лаганије ствари лепог и једноставног звука, ово је пун погодак, једноставно је за свирање а супер звучи .smesko.

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
  • 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...