Juan Valdez Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 А зашто је онда Фридман био за монетарну политику и слично? Као одговор не прихватам демагогију Ротбардових сведока о томе како је он био убачени елемент од стране ”естаблишмента” са задатком да разбија либертаријанизам изнутра и остале идиотлуке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Мислим да је Фридман био "реалиста", тј. покушавао да пронађе "најбоље решење у датим условима". За разлику од Мизеса, Ротбарда и компаније који су се бавили питањем "како би требало да буде" без обзира "колико је тренутно могуће". Питање је да ли му је то мана или врлина... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Мислим да је Фридман био "реалиста", тј. покушавао да пронађе "најбоље решење у датим условима". За разлику од Мизеса, Ротбарда и компаније који су се бавили питањем "како би требало да буде" без обзира "колико је тренутно могуће". Питање је да ли му је то мана или врлина... Велико је питање колико су ти сви ликови идеалисти, а колико тешки утописти . У ове банке се не разумем уопште, па не могу да коментаришем ништа конкретно, али сам видео нека друга Ротбардова писања на некономске теме о томе ”како би требало да буде” и видео колико је лик одлепитис с времена на време. Можда би тако требало да буде, али у овом универзуму тешко да би могло. А да не говорим о повременој моралној наказности, расизму и осталим излетима како Ротбарда тако и његових епигона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 20, 2012 Пријави Подели Написано Август 20, 2012 Ноубади`з прфект... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Браво за Ивана. сори Звоне ал момак објашњава oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука