Ведран Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 arahne and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 поздрав од моето Скопје arahne and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arahne Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 :smile: Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Лидија Миленковић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 'де си Огло Andre Williams and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Lidada Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Ја пронашла 13 Oglo and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Лидија Миленковић, Драшко and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Саша од Москве, Anette, Ayla and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Love is not only a feeling; it is also an art. OdGore Balzak GeniusAtWork, Срђан Шијакињић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Саша од Москве, Драшко and Баба је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 "Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old.” Срђан Шијакињић, зеленизуб, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Kao da se znamo. https://www.youtube.com/watch?v=GmO84IoqWq4 Ovo je pozdrav samo. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука