w.a.mozart Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 sto sam sposoban da zalim u smislu da nosiš crninu ili nešto drugo... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 što nisam muško! Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Што нисам изабрала музику као своју професију... то себи никад нећу опростити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Žalim što u nekim situacijama nisam znala da se izborim za sebe. Prvenstveno na svom prethodnom radnom mestu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Што сам престао да активно играм фолклор... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Од кад сам видела ову тему размишљам о томе шта да напишем. Испрва сам мислила да ће ми бити потребна бар једна страна за набрајање. А, онда после пребирања по сећању, сам схватила да ни за чим не жалим (наравно да то не значи да се за многе ствари не кајем ), јер - да нисам падала - не бих научила да устанем, да нисам грешла - можда бих била горда, да сам увек била добра - не бих знала за стид, да ме нису повређивали - не бих знала да праштам, да нисам била изложена неправди - не бих знала да трпим, да нисам залутала - можда не бих пронашла прави пут..... Једноставно, све оно због чега бих, евентуално, зажалила, обрни - окрени, имало је сврху, примакло ме је Господу. Бог зна да ли сам у праву. Молим Му се, нека ми опрости ако нисам. w.a.mozart, Драшко, Јелина and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 što nisam postao pop па као да је касно Николa and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 па као да је касно pa nećeš mi verovati ali skoro kao i da jeste... izgubio sam volju za taj pravac Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ja bih ako moze sve od pocetka da promenim. Od datuma rodjenja pa na ovamo ... Dragi and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 pa nećeš mi verovati ali skoro kao i da jeste... izgubio sam volju za taj pravac kad si najslabiji - najači si - ava justin kron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 eh, lako je da budeš najjači kad si ava... a ja svakako nisam ava. u ovom slučaju sam 4869 Николa је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Од кад сам видела ову тему размишљам о томе шта да напишем. Испрва сам мислила да ће ми бити потребна бар једна страна за набрајање. А, онда после пребирања по сећању, сам схватила да ни за чим не жалим (наравно да то не значи да се за многе ствари не кајем ), јер - да нисам падала - не бих научила да устанем, да нисам грешла - можда бих била горда, да сам увек била добра - не бих знала за стид, да ме нису повређивали - не бих знала да праштам, да нисам била изложена неправди - не бих знала да трпим, да нисам залутала - можда не бих пронашла прави пут..... Једноставно, све оно због чега бих, евентуално, зажалила, обрни - окрени, имало је сврху, примакло ме је Господу. Бог зна да ли сам у праву. Молим Му се, нека ми опрости ако нисам. Potpuno baš ono što sam i ja hteo da kažem. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 eh, lako je da budeš najjači kad si ava... a ja svakako nisam ava. u ovom slučaju sam 4869 Bik? sHa_sarcasticlol w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Ja bih ako moze da se rodim tek za jedno 200 godina. Pa da onda vidimo... prerano sam se rodio bre ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Жалим што немам 22 године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука