Jump to content

Za čim najviše žalite?

Препоручена порука

Што сам престао да активно играм фолклор...

• Волим 1

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Од кад сам видела ову тему размишљам о томе шта да напишем.

Испрва сам мислила да ће ми бити потребна бар једна страна за набрајање. А, онда после пребирања по сећању, сам схватила да ни за чим не жалим (наравно да то не значи да се за многе ствари не кајем ), јер - да нисам падала - не бих научила да устанем, да нисам грешла - можда бих била горда, да сам увек била добра - не бих знала за стид, да ме нису повређивали - не бих знала да праштам, да нисам била изложена неправди - не бих знала да трпим, да нисам залутала - можда не бих пронашла прави пут.....

Једноставно, све оно због чега бих, евентуално, зажалила, обрни - окрени, имало је сврху, примакло ме је Господу.

Бог зна да ли сам у праву. Молим Му се, нека ми опрости ако нисам.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

па као да је касно

pa nećeš mi verovati ali skoro kao i da jeste... izgubio sam volju za taj pravac

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

eh, lako je da budeš najjači kad si ava... a ja svakako nisam ava. u ovom slučaju sam 4869

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Од кад сам видела ову тему размишљам о томе шта да напишем.

Испрва сам мислила да ће ми бити потребна бар једна страна за набрајање. А, онда после пребирања по сећању, сам схватила да ни за чим не жалим (наравно да то не значи да се за многе ствари не кајем ), јер - да нисам падала - не бих научила да устанем, да нисам грешла - можда бих била горда, да сам увек била добра - не бих знала за стид, да ме нису повређивали - не бих знала да праштам, да нисам била изложена неправди - не бих знала да трпим, да нисам залутала - можда не бих пронашла прави пут.....

Једноставно, све оно због чега бих, евентуално, зажалила, обрни - окрени, имало је сврху, примакло ме је Господу.

Бог зна да ли сам у праву. Молим Му се, нека ми опрости ако нисам.

Potpuno baš ono što sam i ja hteo da kažem.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...