Jump to content

Еванђеље у сваку кућу стигло и у Ариље

Оцени ову тему

alduk76

Препоручена порука

Ma super su. Mnogo mi je simpaticno kakvim se sve trikovima sluze kako bi privukli nove clanove . Shvataju i oni da se sluze lukavstvom i prevarama , to samo potpuni debil ne moze da shvati , samo me zanima kako to pravdaju i kako moze nako da bude hriscanin ako laze i vara druge .

Подели на овим сајтовима

misliš da Bog ne može da te privede sebi čak i kroz sektaše (ne kažem da to treba da postane pravilo)

meni je prva literatura pre 20 godina bila Simo Ralević and Co.

ne mogu da kažem da su Crkva ali te ljude treba poštovati

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

O kakvim trikovima i prevarama se radi? postoji naziv Udruženja, Udruženje ima svoj web site, sve može da se vidi i proveri....nema nikakvih ikona, fresaka, kandila i sličnog na osnovu kojih neko može da pomisli da piše nekom pravoslavnom udruženju, pa da na kraju bude prevaren...

Ma super su. Mnogo mi je simpaticno kakvim se sve trikovima sluze kako bi privukli nove clanove . Shvataju i oni da se sluze lukavstvom i prevarama , to samo potpuni debil ne moze da shvati , samo me zanima kako to pravdaju i kako moze nako da bude hriscanin ako laze i vara druge .

Подели на овим сајтовима

O kakvim trikovima i prevarama se radi? postoji naziv Udruženja, Udruženje ima svoj web site, sve može da se vidi i proveri....nema nikakvih ikona, fresaka, kandila i sličnog na osnovu kojih neko može da pomisli da piše nekom pravoslavnom udruženju, pa da na kraju bude prevaren...

Ма да,има веб има све ал` откуд почетници (неупућени) да знају баш да тога треба да буде,.. па да на основу тога закључују о каквом се Удружењу ради!

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

A o kakvom se udruženju radi? Ti znaš? Znaš nekoga iz tog udruženja? Ja vidim da ljudi pojlanjaju Novi zavet i duhovne knjige....ima li to nekoj eparhiji SPC da se tako dobije? Ili Novi zavet košta 500 dinara?

Ма да,има веб има све ал` откуд почетници (неупућени) да знају баш да тога треба да буде,.. па да на основу тога закључују о каквом се Удружењу ради!

Подели на овим сајтовима

možda ipak da predjete na neku temu u razbibrigu... ovde pričamo o konkretnoj literaturi

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

'Pravoslavlje obasjano evanđeljem'

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2QFd7tH1Srw

Evo trika , sam si ga postavio. Nije moglo predavanje da se nazove recimo "Pravoslavlje sa stanovista adventizma" ili tako nesto . Cisto da ne bude zabune . Ali neee , mora da bude 'Pravoslavlje obasjano evanđeljem'. Imate vi takvih trikova koliko hoces. Ako ste toliko uvereni da ste u pravu cemu onda ovi trikovi ? Jasno i glasno kazete ko ste i sta hocete

Подели на овим сајтовима

Ма параво питање је када ћемо ми као СПЦ, покренути једну ,,бар једну акцију (за живота посткомунистичких србља(х)) која би се звала тако..или бар слично... рецимо једно Еванђеље на десет православаца (по попису на који се позивамо кад год то затреба).. па да и урадимо нешто за те многобројене православце ,..

... заслужили су..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

kakvo predavanje? Knjiga se zove tako, a ne predavanja!!! Sa druge strane, knjiga se zove tako jer je Pravoslavlje prikazano ne kroz prizmu knjiga učenja Helen White (adventista), več kroz prizmu apostolskog učenja i crkvenoistorijskih podataka...a ti bolje tu knjigu pročitaj pa komentariši jer mi se čini da je nisi ni video a kamo li čitao..nego..ovo nije deo o toj knjizi..nego o ''Evanđelju u svaku kuću'' koje je stiglo u Arilje..

Imate li još podataka gde je stiglo ''Evanđelje u svaku kuću''? Baš sam znatiželjan....

'Pravoslavlje obasjano evanđeljem'

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2QFd7tH1Srw

Evo trika , sam si ga postavio. Nije moglo predavanje da se nazove recimo "Pravoslavlje sa stanovista adventizma" ili tako nesto . Cisto da ne bude zabune . Ali neee , mora da bude 'Pravoslavlje obasjano evanđeljem'. Imate vi takvih trikova koliko hoces. Ako ste toliko uvereni da ste u pravu cemu onda ovi trikovi ? Jasno i glasno kazete ko ste i sta hocete

Подели на овим сајтовима

... Ja vidim da ljudi pojlanjaju Novi zavet i duhovne knjige....ima li to nekoj eparhiji SPC da se tako dobije? Ili Novi zavet košta 500 dinara?

Да, људи поклањају Нови завет и духовне књиге,ма одлично,уштедиш грдних 500 дина, па thank_you777 ,што да не.

Оно што се не види на сајту је да уз тај поклон убрзо добијаш на вратима и тумаче тог поклона,хахахааа

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

kakvo predavanje? Knjiga se zove tako, a ne predavanja!!! Sa druge strane, knjiga se zove tako jer je Pravoslavlje prikazano ne kroz prizmu knjiga učenja Helen White (adventista), več kroz prizmu apostolskog učenja i crkvenoistorijskih podataka...a ti bolje tu knjigu pročitaj pa komentariši jer mi se čini da je nisi ni video a kamo li čitao..nego..ovo nije deo o toj knjizi..nego o ''Evanđelju u svaku kuću'' koje je stiglo u Arilje..

Imate li još podataka gde je stiglo ''Evanđelje u svaku kuću''? Baš sam znatiželjan....

Da citam vasu knjigu ?Ne budi smesan , ovde imam mmnogo ozbiljnije adventisticke literature ako mi bas dodje da citam nesto od te strane. E sad , sa kojim pravom adventista govori o pravoslavlju i to zamisli kroz prozmu apostolskog ucenja ? Sta vi znate o apostolskom ucenju ? Ispada da vi poznajete apostolsko ucenje i da dajete nekakav nepriostrasan sud o pravoslavlju sto uopste nije tacno . Zna se koje su crkve apostolske i te io jedino te crkve polazu pravo na apostolsko ucenje jer one zaista i jesu cuvari tog ucenja , Pravoslavne crkve na prvom mestu . Kao drugo , kako vi odvajate apostolsko ucenje od ucenja spiritiste helen vajt . Da pratite apostolsko ucenje bili bi ili pravoislavci ili katolici a ne advetnisti prema tome vasa knjizica koja se bavi pravoslavlje se istim bavi iskljucivo kroz prizmu adventizma tako da ti ni ovaj trik nece proci moz zabludeli prijatelju . A sad stavi prst na celo pa se zapitaj , zasto vam je uopste potrebno da pisete takvu knjigu ? Ako vec pisete takvu knjigu zasto bas u Srbiji da je izdate a ne recimo na Novom Zelandu ? Zasto se po svaku cenu trudite da privucete sto vise clanova ? Zasto se sluzite trikovima kako biste privukli sto vise clanova?Pravoslavci recimo nemaju knjigu "Adventizam kroz prizmu jevandjelja" a ti se zapitaj zasto ? Ne moze da bude hriscanin onaj koji laze i obmanjuje a vi upravo to radite . Mozes ti da racionalizujes koliko hoces , da nalazis kakva god hoces opravdanja i na kraju da mislis da cilj opravdava sredstvo je mozda verujes da tako nekoga "spasavate" ali ipak ostaje cinjenica da lazete i obanjujete . Razmisli koliko je to u duhu Hristovog ucenja , procitaj Novi Zavet pa vidi jos jednom jeste li Hrist lagao i obmanjivao ili je otvoreno uvek govorio ko je i sta je . Proveri jesu li se apostoli koristili perfidnim trikovima kako bi nekoga zaveli na put vere ili su otvoreno , po cenu sopstvenih zivota govorili ko , sta su i u sta veruju .Ako ti je ostala i trunka zdravog razuma i sposobnosti logickog zakljucivanja mislim da ces lako doci do odgovora. Izvagaj sve to moj zabludeli prijatelju i razmisli jesi li na pravom mestu, pa sta god da odlucis i neka ti Bog pomogne i svaku srecu da .

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Које изворе финансирања имају? Знам једну старију жену којој су уз ЦД-ове дали и нови телевизор и ДВД. Стално јој шаљу и литературу. Уз то често јој дају и новац.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...