Gandalf Sivi Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Meni ništa još nisu poslali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Meni ništa još nisu poslali Oni skontali valjda da se vi dva znate pa poslali samo jednom. Ko u onoj priči o Nasrudin hodži kad je trebao držat propovijed, nek sad oni koji znaju o čemu ću ja pričat ispričaju to što znaju onima koji to još ne znaju, hahahaha! Samo da ne bude na kraju "gluvih telefona", hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Kakva je ovo Biblija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 nema biblije... na šta misliš Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 nema biblije... na šta misliš Moja greška. Kakvo je to Evanđelje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 odgovor niku PROTAGORAS: Mislim da je veoma loše izgraditi mišljenje o nekoj verskoj grupi na temelju ponašanja nekih fanatika. To bi bilo isto kao kada bi neko ko uopšte ne poznaje Pravoslavlje izgradio mišljenje o njemu na osnovu kratke priče koju je čuo o nekim pravoslavnim raskolnicima, tipa tzv. episkopa Akakija i njegove grupe zilota koji imaju uporište u Esfigmenu, ili pak na osnovu snimaka pravoslavnih Grka i Kopta koji se svake godine krvnički tuku u crkvi Hristovog rodjenja u Vitlejemu. ova prva Isus mesija je strip u boji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 I...kakvi su utisci??? kad pročitam i prelistam izneću utiske Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 odgovor niku PROTAGORAS: Mislim da je veoma loše izgraditi mišljenje o nekoj verskoj grupi na temelju ponašanja nekih fanatika. To bi bilo isto kao kada bi neko ko uopšte ne poznaje Pravoslavlje izgradio mišljenje o njemu na osnovu kratke priče koju je čuo o nekim pravoslavnim raskolnicima, tipa tzv. episkopa Akakija i njegove grupe zilota koji imaju uporište u Esfigmenu, ili pak na osnovu snimaka pravoslavnih Grka i Kopta koji se svake godine krvnički tuku u crkvi Hristovog rodjenja u Vitlejemu. Mozzarte, nemoj da opet odemo u offtopic, pa da ja budem kriv. Tema su baptisti, a jedini utisak koji imam o njima je Westboro Baptist Church - gomila kretena koja provocira na sahranama palih vojnika, indoktrinira decu i misle da njihov Bog mrzi sve osim njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Rekao sam da je to moj jedini utisak. Nisam ništa tvrdio ni generalizovao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Da, uglavnom ima dosta njihove literature u Srbiji i ona se svima šalje besplatno. posetite stranicu: www.duhovnabiblioteka.rs pa ćete videti da imaju puno knjiga, i možete da naručite šta god hoćete i da saznate sve..počevši od načela verovanja (izloženo u kratkoj knjižici), pa do detaljnijih biblijskih razmatranja... Rekao sam da je to moj jedini utisak. Nisam ništa tvrdio ni generalizovao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 odgovor niku PROTAGORAS: Mislim da je veoma loše izgraditi mišljenje o nekoj verskoj grupi na temelju ponašanja nekih fanatika. To bi bilo isto kao kada bi neko ko uopšte ne poznaje Pravoslavlje izgradio mišljenje o njemu na osnovu kratke priče koju je čuo o nekim pravoslavnim raskolnicima, tipa tzv. episkopa Akakija i njegove grupe zilota koji imaju uporište u Esfigmenu, ili pak na osnovu snimaka pravoslavnih Grka i Kopta koji se svake godine krvnički tuku u crkvi Hristovog rodjenja u Vitlejemu.Свеједно је, протестантска теологија је дивљачка и нехришћанска, без обзира на деноминацију све је то углавном неогностицизам. Мислим предестинација, пенална субституција, Христова жртва због задовољштине увређеног мајестата... Одвратна и нехришћанска теологија наравно не значи да протестант не може бити добар и фин човек... Саша M. је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Ma koj si mi pa ti? Koliko si tih ''divljačkih'' knjiga pročitao, da mi je da znam, pa si izgradio takvo mišljenje? Da li jesi i jednu, i ko je autor te knjige? Свеједно је, протестантска теологија је дивљачка и нехришћанска, без обзира на деноминацију све је то углавном неогностицизам. Мислим предестинација, пенална субституција, Христова жртва због задовољштине увређеног мајестата... Одвратна и нехришћанска теологија наравно не значи да протестант не може бити добар и фин човек... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 svaka im cast na trudu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 Ma koj si mi pa ti? Koliko si tih ''divljačkih'' knjiga pročitao, da mi je da znam, pa si izgradio takvo mišljenje? Da li jesi i jednu, i ko je autor te knjige?Хришћанско Предање, од професора Пеликана. Четврти том говори о протестантској реформацији (боље рећи деформацији): читао сам којешта још, али мислим да није вредно помена... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Joca Mitrovic Написано Октобар 9, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2012 cooooooooooool moram da kupim, znam da su skupe, al stas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука