Милан Меденица :) Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 baš bih voleo da u?estvujem u liturgiji svetog Jakova.....ali majke mi...... 0110_hahaha ???? ???, ?? ?????? ???? ?? ?????? ?? ? ???????... ???? ?? ??? ????? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ?????? ? ???????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 8, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 baš bih voleo da u?estvujem u liturgiji svetog Jakova.....ali majke mi...... 0110_hahaha ???? ???, ?? ?????? ???? ?? ?????? ?? ? ???????... ???? ?? ??? ????? ?? ?? ?? ??????? ???? ?? ?????? ? ???????? ... ??, ????? ?? ? ?? ??????, ?? ?? 2 ???? ???? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Да, служи се и те недеље, то су 2 дана када се служи. znači spala knjiga na 2 slova 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 ??, ????? ?? ? ?? ??????, ?? ?? 2 ???? ???? ?? ?????. zna?i spala knjiga na 2 slova 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif 8084.gif Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 9, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Inace,ovaj svestenik,sto je pricescivao u Trebinju je otac Drazen Tupanjanin.Imala sam cast da ga upoznam.Bio je pobednik na proslogodisnjem Saboru besednistva u Uzicu.Ove godine je bio predsednik zirija.???, ??????, ?? ??? ?? ?????? ????? ?.?????, ??? ?? ? ???? ??????? ???? ????? ???? ????? ?????? ?? ?? ??????? ???. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука