Jump to content

Литургија светог апостола Јакова у Дубокој, 05, новебра. 2009

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Одговори 64
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Po ?emu je posebna i zbog ?ega?

?? ?? ????????? ?????????, ??.??. ????? ?? ???? ?? ???? ??????? ????? ??????, ?? ????? ??????????????. ?? ?? ???? ???????????? ???????. ????? ? ?????? ?? ????? ??????, ? ??? ??? ???????? ?? ??? ???? ??????, ??? ??? 15-??? ??????-???? ??? ?? ? ?????????. ?????, ???????? ?? ?????????? ???????? ????? ? ????? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

A zašto odvajate Telo i Krv? I kada se još ovakva Liturgija služi?

??? ?? ?????? ????????? ???? ?? ?????, ??? ? ????? ???, ?????? ???????, ?? ??? ?????? ??. ??????, ????? ????????? ?? ???? ? ????? ?????????? ?????????????. ?????, ?? ???????? ???? ?? ????, ????? ? ??????? ?????? ???? ? ??????? ????? ???? ?? ???????? ???? ????????? ?????? ???.

?????, ???????????? ??????? ?? ????? ? ??????? ?? ????? ?????????, ?? ?????? ??? ?????????, ???? ???? ?? ???? ?? ?? ????? (????????? ????, ????) ???????? ?? ????? ????????? ? ???? ?????? ??????, ??????? ??? ??? ?? ???? ???????????, ?? ?? ???? ???? ???? ??????? (????????? ?????? ? ???? ???????), ? ??? ?????? ???? ?? ??????. ???? ?? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ???????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Чиме је условљена ова посебност, да ли је везана само за личност Светог Апостола Јакова (зато што је био род Господу Исусу Христу), традиција или нешто треће...Извините, можда много питам, али јако је занимљиво  0202_238

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ????????? ??? ?????????, ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?????? ???????? ?????? (???? ??? ?? ??? ??? ??????? ????? ??????), ????????? ??? ????? ?????...????????, ????? ????? ?????, ??? ???? ?? ?????????  crvenilo

??, ?????? ?? ?? ?????? ???????, ? ????????? ???? ?? ?? ?? ????? ????? ???? ?????????-????????? ???? ? ???????????. ????????? ?? ?? ?? ?????? ??? ? ?????? ???????? ?????????? ??????, ??? ?? ????????? ????????? ???????, ??? ???? ???? ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ?? ????? ????????? ?????? ?????? ????????.

Подели на овим сајтовима

Поред велике жеље ипак нема шансе да дођем  crvenilo

Не могу да ескивирам обавезе на послу...

Штета...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

управо сам кренуо на путешествије до Дубоке.

мислио сам да до овог тренутка нећу доћи, иако сам имао жељу ...

ал управо ми се отворила могућност да сад путујем и ноћим а ујутру кренем за Дубоку.

тако да - УРА!

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ????????? ??? ?????????, ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?????? ???????? ?????? (???? ??? ?? ??? ??? ??????? ????? ??????), ????????? ??? ????? ?????...????????, ????? ????? ?????, ??? ???? ?? ?????????  0110_hahaha

??, ?????? ?? ?? ?????? ???????, ? ????????? ???? ?? ?? ?? ????? ????? ???? ?????????-????????? ???? ? ???????????. ????????? ?? ?? ?? ?????? ??? ? ?????? ???????? ?????????? ??????, ??? ?? ????????? ????????? ???????, ??? ???? ???? ??????? ?? ?? ?? ????? ???? ?? ????? ????????? ?????? ?????? ????????.

????? ?? ?????????.

???? ?? ???? ?? ????? ?? ????, ????? ???? ????? ? ??????, ???????? ?? ???? ??????  :smiley:

Подели на овим сајтовима

???? ?? - ???!

napred partizani, za drugom medom 0202_238 0110_hahaha 0202_238

???????????, ??????? ?? ???? ?????? ???????  0110_hahaha ???? ?? ???  0110_hahaha

Ma naravno da se radujemo, ja se samo zezam sa Medom  0202_238

Evo, kulaja uz lavka i mjuzu pivo 0202_238

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? - ???!

napred partizani, za drugom medom 0110_hahaha 0202_238 pivo

???????????, ??????? ?? ???? ?????? ???????  0110_hahaha ???? ?? ???  0110_hahaha

Ma naravno da se radujemo, ja se samo zezam sa Medom  0202_238

Evo, kulaja uz lavka i mjuzu pivo 0202_238

0202_238 0202_238

Подели на овим сајтовима

Иста литургија (Светог Јакова) служиће се 05. новембра од 08.30 у капели Светог Јована Богослова на Православном богословском факултету у Београду. Ко не може у Дубоку, изволите на ПБФ.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...