Јелина Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 http://www.scribd.co...Nizovi-i-Redovi Види се да је аутор Вукомир Милинковић увелико револтиран, оправдано или не - шта знате о овоме и шта мислите? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Само провртите предговор на 3-4 страну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fMccyDj3hYg&list=UUrH5RNP_DmVHO8OcP2JYQLQ&index=1&feature=plcp А ово ми је још чудније??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Занимљиво... ...погледаћу! Јелина је реаговао/ла на ово 1 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Језик му је бритка сабља но са правом и разлогом је изреволтиран Кад се само сетим мог професора математике од пре 20 година кад је још и имало добрих професора а овај је био један обичан нитков и један необразовани покушај од човека,могу мислити са чиме се прави математичари данас сусрећу. А математика је Божанска наука,предивна је Јелина је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2012 А збирчица ми се, на први поглед, чини прилично добра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Изнервирао се човек због академске корупције и декаденције... ...а морам признати да јесте проблематично то што се корупција и политикантство у Србији посматрају као нормално стање ствари! Тако је и у Цркви, како рече Меда сви се одушевљавају епископом Давидом, а он човек, само ради свој "посао" - толико смо навикли на патологију да се одушевљавамо нормалношћу... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Да, то је и мени јасно, зато сам и хтела да поразговарамо на ову тему која је само део општег стања. Ништа ново, на жалост. Његова реакција је једно добро и оригинално немирење са свим тим девијантностима, па и у научним круговима. Зато и мислим да је била вредна пажње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Novica1979 Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ja sam stvarno zbunjen svim gore napisanim. Da slazem se da sa svim sto je profesor Milinkovic izneo. Cudni su nam i profesori i lekari koji su uvek imali novca u vremenu kada nije imao obican narod. Obrazovni sistem nam je truo. Ali ako kucamo u nekom od pretrazivaca (svi znamo koji) dobicemo dosta stranica na kojima se pominje profesor Milinkovic i vrhunkla matematika tako da sam sa pravom zbunjen. U jednom trenutku se on vezuje sa Zarkom radosavljevicem koji je imao skolu matematike i racunara o kojoj i prica na videu koji se dobija u pretrazi. idemo dalje. Ako trazimo Zarka i Vukomira sa prezimenima dobijamo nlpro prevarante i tako dalje, Ako trazimo samo Zarka dobijamo nekoliko foruma u koji ma se pominje prevara sa nekom tastaturom i da je profesor Vukomir poznat kao kao Vule koga na forumu nazivaju i vrhunskim prevarantom itd. Ja nisam zavrsio fakultet i nikada mi matematika nije isla od ruke hleb zaradjujem vrteci volan kombija i istovaro i utovarom stvari, ali umem da racunam sta je plus a sta minus. profesor u mnogim izjavam pljuje ljude za koje protiv kojih nema ni jedan materijalan dokaz. covek koji ima inicijale MC je valjda autor fizike na kojoj obojica potpisana. Kod njega na snimcima se pojavljuje putin i ruski ambasador, sada vec bivsi. Profesor koketira sa prevarantima i politicarima, trazi novac istakao je racune na koje se moze uplatiti. Ako je ta matematika vrhunska, ako je primenljiva u realnom zivotu zasto je profesor nije unovcio na zapadu ili na istoku , zasto trazi da mu se plati neki rad ako ga racuna u start dinar. Zato tu matematiku ne primeni na neki realnu stvar pa onda treba izmeriti njenu vrednost i da li je vrhunska. Kao sto sam pomenuo ja radim selidbe vozim kombi u zemlji i inostranstvu, internet mi je postao hobi da prekrati cekanje poceo sam da se zanimam kkako da se oglasim zbog posla . dobro baratam i internetom i dobro prepoznajem placljivce kojima su uvek drugi krivi a najvise drzava. zato sam zbunjen prijatelji nemojte zameriti na ovolikom tekstu i na slovnim greskama. Lepi pozdravi i ne uzbudjujte se oko svega Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Зато и тема јесте ту - да сакупи информације и некако склопи слику. Оно што је било најупадљивије на први поглед је тај склоп две материје - анализе друштва у оквиру градива из математике. Не знамо да ли је и колико он меродаван да то чини, али није ни лоше да неко уопште има снаге да се супротставља. Теби пуно хвала на коментару, надасве је лепо што возећи комби чешљаш форуме на разне теме, па си тако и овде стигао. С обзиром да ти је ово први пост овде: добро дошао! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Изнервирао се човек због академске корупције и декаденције... ...а морам признати да јесте проблематично то што се корупција и политикантство у Србији посматрају као нормално стање ствари! Тако је и у Цркви, како рече Меда сви се одушевљавају епископом Давидом, а он човек, само ради свој "посао" - толико смо навикли на патологију да се одушевљавамо нормалношћу... ne bi me cudilo da nam tetrisi vaskrsnu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 http://www.scribd.co...Nizovi-i-Redovi Види се да је аутор Вукомир Милинковић увелико револтиран, оправдано или не - шта знате о овоме и шта мислите? Vidi se da je malo više nego "revoltiran"... opravdano ili ne, trebalo bi mu pomoći... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Da li je moguce da je napisan ovakav predgovor iz Matematike? Nije moguce... Ovo je nekakva fora... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука