Jump to content

Gospode, kako da se obučem?

Оцени ову тему

marija

Излази ли дотична девојка из цркве или не?  

15 члановâ је гласало

1. 1. Излази ли дотична девојка из цркве или не?

• да
      4
    • не
      2
    • ма брате/сестро ...
      0
    • не може тако да уђе нигде
      0
    • ма не бих јој забранио да уђе у цркву
      7
    • What the...
      3

Препоручена порука

?? ?? ??? ??? ???????? ?? ??? ? ????? - 3 (42.9%)

0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

al kad bi ušla,tek  nakon toga bi je izbacio

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

?? ?? ??? ??? ???????? ?? ??? ? ????? - 3 (42.9%)

:).gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

al kad bi ušla,tek  nakon toga bi je izbacio

uzrok, posledice 0110_hahaha

Постављена слика

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

odoh da si igram igricu

HdO Adventure Secrets of the Vatican....tajna Hristovog koplja

http://www.reflexive.com/HdOAdventureSecretsoftheVatican.html

prijavite me uredniku za 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Канон јој брани, нема шта ми да јој бранимо или не бранимо. Друга ствар; гласамо да ли је нешто тако што је очигледно да је тако.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Prva stvar uzrok

možda sam negde na letovanju, krenula na plažu ili bilo gde, dobijem npr. sms.neku tužnu vest, smrtni slučaj, šta želim da uradim, da svratim u crkvu i pomolim se zapalim sveću

možda mi je hotel kilometrima udaljen

možda sam samo krenula u šetnju, nepoznat grad, nepoznate ulice...odjednom vidim pravoslavnu crkvu...poželim da uđem...možda sam samo na par sati u obilasku...nemam vremena da drugi put dođem....

hiljadu možda 0110_hahaha

bato prijavljujem te uredniku za :) 0110_hahaha

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Није не промењиво, али није још увек ни промењено, једино што се неко придржава канонских правила а неко не. Мислим да компромиси не јачају Цркву. Рана Хришћанска Црква је дала највише Светих Мученика, али тада се кроз катихизам пролазило пре пријема у Хришћанску заједницу.Свети Младенци су страдањем примили мученички венац, а Карлеуша када се венчавала са Бојаном Карићем са каквим деколтеом је била у Цркви, па је тај брак трајао пар недеља. Свети Владика Николај је рекао:" Не служимо времену већ Богу!" Не мислим да би Црква као институција стара преко две хиљаде година требала данас да се прилагођава неком духу времена, које је узгред буди речено једно време изврнутог и накарадног вредносног система.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Dragane,jedno je prilagoditi se vremenu a drugo je ići u korak sa vremenom....svi svetitelji su to znali i svi su se u svom vremenu obraćali ljudima jezikom koji je bio jezik konkretnog istorijskog trenutka tj. razumljivim jezikom,jezikom koji je većini bio lako shvatljiv i po terminologiji i po svemu ostalom-zar nije naš zadatak da istinu hrišćanstva svedočimo jezikom naše epohe...ovo je jedna od najbitnijih stvari prilikom misionarenja...po meni,naravski  0110_hahaha

ako tako krenemo,čemu internet,mobilni,auto.......wc šolja....

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 5 years later...

oblacenje31.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...