Jump to content

Проблеми савременог доба- Владика Давид крушевачки (аудио & видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Беседа Епископа крушевачког на опелу нашег добротвора Мирослава Јанковића. Молим Вас, ако имате времена послушајте ову беседу, верујем да бисте имали шта да кажете и да питате:

http://www.eparhijakrusevacka.com/audio/2012-10-31_2-1.mp3

2012-11-10_2.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

2012-11-18_2.jpg

Предавање које је одржано у Нишу, лично сам присуствовао, фантастично предавање, одлична посећеност (препун светосавски дом при Цркви Светог цара Константина и царице Јелене), пуно драгих људи (наравно, видех о. Огњена и пописмо чај, не шумадијски :) )

Жива реч коју је у Ниш донео предавач Преосвећени владика Давид, oживотворила је слушаоце и отворила духовни вид за виђење Цркве Христове очима протопрезвитера Николаја Афанасијева, на основу чијег учења је Преосвећени владика Давид изнео ово божанствено предавање

Изволите послушајте и дајте Ваш коментар, Епископу Давиду би било веома драго да чује Ваше цењено мишљење:

http://www.eparhijakrusevacka.com/audio/2012-11-18_2-1.mp3

Извор: Епархија крушевачка

Подели на овим сајтовима

Najbolji eparhijski sajtovi su krusevacki i niski, nema sta...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ајмо мало о предавању :) Владика се дотакао веома, веома битних тема. Конкретно дотакао се готово свег о чему је говорио Прота Афанасијев. Ако вам је нешто интересантно, хајдемо да разговарамо.

Подели на овим сајтовима

Ајмо мало о предавању :) Владика се дотакао веома, веома битних тема. Конкретно дотакао се готово свег о чему је говорио Прота Афанасијев. Ако вам је нешто интересантно, хајдемо да разговарамо.

Oče Ivane, samo želim da Vas pozdravim, primetio sam da ste bili na predavanju, bila je prevelika gužva da bi se nekakav razgovor i započeo u nedelju...

Meni lično je predavanje bilo malo teže da se prati, bar u početku, kasnije već malo drugačije...

Svakako drago mi je što sam bio na tom predavanju, planiram i sada u nedelju...

jedan mali podsetnik, donekle smo i "razgovarali" na ŽRU divanu, o muzici, setićete se,

S Bogom bili,

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, предавање се доста разјаснило мало касније када је Владика говорио о ономе што и сами доживљавамо данас у Цркви.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...