Фарисеј Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Неко помену да је већ почело блаћење владике Давида... http://www.novinar.de/2012/01/30/novopeceni-vladika-krusevacki-david-ipak-novotarac.html Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 vladika je sluzio po novom, a onda su ljudi (kojima neko ocigledno "po sluzbenoj duznosti" napunio glavu o vladikama papistima) prekinuli litugiju u smislu da su izasli sa nje, u cemu su izgleda ucestvovale i neke (povodljive, citaj: isto tako nafilovane) monahinje. onda je vladika sve njih pozvao na razgovor posle liturgije i pustio ih da kazu sta imaju... a onda je on njima odrzao antologijsku besedu u kojoj im je pored toga sto je objasnio mnoga liturgicka pitanja, pokazao sta znaci biti pravoslavac bez straha, i nadamo se zarazio ih virusom svog "slobodnog ispovedanja vere" pred bilo kim pa makar to bilo i pred papom, sto su ovi do sada shvatali kao neku saradnju i lagani prelazak u papinstvo. ne napadajte coveka, nije kriv ako ne zna ili nije dovoljno informisan. dusha and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Нико га не напада, али није добро одмах доћи на ЖРУ и кренути "старо-ново". Дакле, треба преслушати беседу и све ће бити јасно. Још једном: НЕМА СТАРОГ И НОВОГ! Све је то наше, једно и друго. Ја лично служим овако како говори Владика Давид а како служи и мој Епископ. Знам зашто тако служим и увек имам богословско оправдање. Тако служим од када сам свештеник, тако смо служили у мојој цркви која је била у изградњи и служили под ведрим небом (јер нисмо имали кров, куполе) док нам је пада снег или киша на главу. Дакле, увек ћу свакоме ко ме пита одговорити зашто тако радим. DYNABLASTER and Evgenik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 divno govori Vladika !!!!!!!!!! samo ko želi da čuće !!!!!!!!!!! Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Prvi put da slusam govor Vladike Davida. On je pun ljubavi i spokoja,njegove reci preobrazavaju sto se i da videti na kraju snimka. Zalosti i mene ovo sto se u poslednje vreme dogadja,ta zabuna medju ljudima, koja je kao led ledeni i nije od dobroga kada je takva. Ne mogu da znam kakve su cije namere,Bogu sve prepustam,duhovnog oca slusam i ljude po delima upoznajem. Јанко and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 http://www.novinar.d...-novotarac.html Srbin Svetosavac, 31.01.2012, 06:01 Nisam imao vremena da saslusam do kraja objasnjenja vladike Davida, ali onaj ko se boji naroda svoga i koga policija zbog njegove neciste savjesti novotarske mora da cuva nije sluga Bozijeg oltara, vec izdajnik Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja! ... tadic, 31.01.2012, 16:30 Светосавац и Гарави прво послушајте цијели говор Владике па онда пресуђујте. Srbin Svetosavac, 1.02.2012, 01:50 Tadicu, cuo sam svestenike koji su govorili o jeresi novotaraca tako da nisam imao potrebe da slusam tvoga voljenog „vladika“ NOVOTARCA DAVIDA, izdajnika Boga i SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Шта рећи а не заплакати... Ко има очи да види нека види...и плаче... obi-wan and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Laz-are ... C-are Хаха...па ти имаш то у потпису? Да, то је то! Срамота ме било да постављам цео снимак из филма, али доста је и ово да се схвати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 У томе је ствар. Али им није проблем да пљују "срби светосавци"... Уосталом, новинар.де и остали страни плаћеници ово раде плански, али им узалуд свирка. Богу хвала, па има оних који знају о чему се ради и то су овде показали. Поносан сам на ЖРУ-овце што су показали како се Црква и на интернету где се води свакако својеврсна борба брани. Наравно, Црква се најпре брани Литургијом и сам знам да су већина наших хришанских чланова литургијски људи. То су показали и на овој теми која је за два дана прочитана преко 10,000 пута. Sophrosyne and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Нико га не напада, али није добро одмах доћи на ЖРУ и кренути "старо-ново". Дакле, треба преслушати беседу и све ће бити јасно. Још једном: НЕМА СТАРОГ И НОВОГ! Све је то наше, једно и друго. Ја лично служим овако како говори Владика Давид а како служи и мој Епископ. Знам зашто тако служим и увек имам богословско оправдање. Тако служим од када сам свештеник, тако смо служили у мојој цркви која је била у изградњи и служили под ведрим небом (јер нисмо имали кров, куполе) док нам је пада снег или киша на главу. Дакле, увек ћу свакоме ко ме пита одговорити зашто тако радим. sve je to uredu Oce ali zaboravljate da ima mnogo sveta koji nije ovoliko upucen u sva pitanja a "staro" i "novo" je nazalost vec sastavni deo naseg recnika. naravno mozda je i provokator ali treba uvek krenuti od onoga da nije a vreme ce pokazati, u suprotnom mozda se idealna prilika za poukom nekome ko je poluinformisan izgubi i nasom krivicom se preda u ruke vukovima.... dusha and feeble је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Боже, кад читам ове, са врха дна, баљезгарије и потпуно малограђанско-срБББствујуште пашквиле разноразних великосрБББских бранитељо-ревнитеља Турбо-православнијех, на сајтовима попут ''новинар.де'' ..бива ми помало и јасно што не могу да нас смисле ови на западу који немају времена ни о себи више да мисле.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 sve je to uredu Oce ali zaboravljate da ima mnogo sveta koji nije ovoliko upucen u sva pitanja a "staro" i "novo" je nazalost vec sastavni deo naseg recnika. naravno mozda je i provokator ali treba uvek krenuti od onoga da nije a vreme ce pokazati, u suprotnom mozda se idealna prilika za poukom nekome ko je poluinformisan izgubi i nasom krivicom se preda u ruke vukovima.... Ма ок, ја разумем твоју добронамерност, али не можемо неистинама и повлађивањем према очигледној грешки, очекивати ИКАКАВ БОЉИТАК.. Мора се борити против те ''старо-ново'' терминологије..јер је наказна, злонамерна, потпуно искривљена и наопака, а пре свега непостојећа суштински... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 slazem se ali razumes sta sam 'teo reci.... jedna ljudska dusa je dragocenija od svega, pretrpece Bog par nepravilnih izraza... (a daleko da bi nekom provokatoru snishodio...) Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Управо ова беседа владике Давида разјашњава која је "разлика" између "новог" и "старог". Свако ко је у недоумици пре свега треба да послуша беседу! Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Ух...А тек паралела секташ-сектор... Прави форхенд-винер... Иначе разлика између "старог" и "новог" је као разлика између "ја памтим" и "Црква памти"... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 1. Они би и владику Николаја Велимировића прогласили данас за новотарца,издајника Бога, СРБства а вероватно и рођену мајку.2. Имају тројанца инсталираног на сајту новинар.де да се пецате додатно. 1. Апсолутно се слажем 2. Претпостављам да-пошто сам никакав пецарош-треба да сматрам успехом кад упецам коња sHa_sarcasticlol "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука