Гости Guest Написано Новембар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Juče su kod mene bila dva mača na poliranju i restauraciji (popravka napruklog i izlizanog koiguchija). Prenoćili su na počasnom stalku, a danas ih vraćam vlasniku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Ah divota, polica sa oružjem... U poverenju, uvek sam želela da imam jednu, tj. ceo arsenal hladnog oružja... Vidim li ja to nunčake i šuriken ili...? "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Šurikeni su u pljosnatim futrolama, odmah pored noža. Imam još jedan štek šurikena u pregradi stola i koje mogu da dohvatim iz kreveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Је ли их кад употребљаваш? Или само носиш у џепу, злу не требало, ако неко у клубу (или на сплаву, зависи куда излазиш) извуче утоку? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Dosta sam precizan sa njima, ali ih ne nosim. Ne izlazim u klubove i diskoteke, jer jednostavno nisam zainteresovan za taj vid zabave. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ja nisam učio bash iz tutorijala, ali sam vremenom morao da naučim veliki broj komandi za Linux i da modifikujem neke skriptove, tako da sam naučio. Što se tiče laganih interperterskih jezika, uskoro planiram da naučim Perl jer mi treba zbog Metasploit exploita, ali Python bi trebalo da je još lakši. Moji drugari koji su ga učili, naučili su ga za dva dana, ali su pre toga znali druge programske jezike kao C i Pascal. Ja sam prvo naučio C++ iz knjige C++ essentials od Stanlija Lipmena, a posle i iz Bjarneovog tutorijala, a C sam posle svhatio da ga znam. пази шта сам нашао, одлична apple документација за bash https://developer.apple.com/library/mac/#documentation/opensource/conceptual/shellscripting/Introduction/Introduction.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Šurikeni su u pljosnatim futrolama, odmah pored noža. Imam još jedan štek šurikena u pregradi stola i koje mogu da dohvatim iz kreveta. параноику 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Middle-earth, Crveni Baron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 није лоше. ево како ја то радим. .smesko. Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Pwned Interna mreža KST-a, obezbeđena WEP-om i MAC filterom. WEP се и даље негде користи? Па за то xаковање постоје упутства на yuotube... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Sad završavam prvu godinu. Posle nje idem na RTI. Боље иди на ОФ, смер наное-оптое-ласерт; па мастер на софтверском. То ти је топла препорука. То ти је најлакше (тако можеш да удесиш изборне предмете, да ти буде лако, а да свеједно чујеш оне битне рачунарске), што је корисно да накарикаш просек! На РТИју ионако има доста бескорисних предмета, а оно што је корисно можеш на ОФ да узмеш као изборни предмет са другог одсека, или га већ има на листи понуђених предмета... Поред тога, имаћеш нешто шире знање (и велики просек ако будеш хтео на докторске у иностранство)... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Već sam na RTI-u. Više volim programiranje i softverske predmete nego fiziku. Па више волиш, али немогуће да су нпр. Алгоритми и структуре података занимљивији предмет од Квантне механике. Исто тако немогуће је да су нпр. Оперативни системи 1 лакши од нпр. Статистичке физике... А тек гомила оних сморина од Архитектура и организација рачунара, ја бих умро од досаде да сам отишао на РТИ (мада ја лично нисам ишао на ОФ, да не буде да терам на своју воденицу)... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Ja volim ASP, a operativni sistemi ce mi itekako trebati za ono sto planiram u buducnosti da radim. http://db.tt/hrQHtrfJ .smesko. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Да ли је снимак успорен или то тако иде код тебе? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-ia9dELD-wk#! Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 @Мурмаса Верницима тешко пада када се Свети и њихово дело извргавају онако како не треба. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука