Jump to content

Muramasa - ZRULOG

Guest

Препоручена порука

Иначе, кад смо код преспајања жица... Сећам се кад нам је на једном предавању Миљенко Перић, наш најбољи квантни хемичар, причао како га експерименталци стално подбадају како они, теоретичари, не раде ништа, већ само ”притискају дирке на тастатури рачунара”. А он би им одговарао: ”Јесте, тако и пијаниста не ради ништа, само пристиска неке дирке на клавиру.”

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Socijalisti su razbojnička družina koja se dočepa vlasti i onda krene da ugrožava privatnu svojinu.

Али ти социјализам у животу ниси видео, као што ниси имао ни приватну својину до пре годину дана, али те то не смета да дречиш и тражиш ПРААААВААА.

Прави мали југословенски самоуправљач :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Socijalisti su razbojnička družina koja se dočepa vlasti i onda krene da ugrožava privatnu svojinu.

A ti to zamišljaš da je Pinoče, pre zatvaranja (mučenja i ubijanja ), anketirao, pa ko se izjasni kao socijalista, taj strada a ko kaže Majke mi nisam,  njega pusti da odskakuće sve pevajući, i da, poštujući zakone tržišta, od Čilea gradi još veći, lepšii stariji Čile nego što je ikad bio?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Rođen sam 92. i sećam se redova za hleb i mleko. Video sam socijalizam u pravom svetlu.

Да, сећаш се редова кад си имао годину дана :)):)):)) Не само да си самурај, него си и мнемоник тотални :)) И то је све био социјализам :)):)):))

Брате, мени овако забавно, мого бих до сутра да читам ове твоје бисере. Само настави, молим те :)) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Pa nije ih pobio na milione, kao socijalista, nego par hiljada najviđenijih.

И после опет правио чистке неподобних. Као комунисти код нас. Тотално за пример. 

Сад видим што волиш самоуправљање.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Juanito рече

Ипак, моја омиљена женска из те области је Emmy Noether. Она је, заједно са још пар њих, за рачунарске науке урадила оно што је Дарвин урадио за биологију. 

Noether was born to a Jewish family in the Franconian town of Erlangen

Rekoh da su izuzetno talentovani :)

Ovako se ispostavi veoma često.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Nisam mislio na one čisto socijalističke redove, njih se stvarno ne sećam, nego na one uoči bombardovanja.

:)) Па ти стварно појма немаш о чему причаш :))

Преспојио си жице, мнемоник, није било никаквих редова пред бомбардовање. Било је редова за време бомбардовања, али само за цигарете, и то искључиво домаће. Стране цигарете си могао да купиш ако си имао паре.

Кажем ја да реалан живот мешате са ТВ-ом или оним што вам нека незналица проспе по Интернету. То је узрок свега даље.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Redova, praznih rafova, deviza na Vidikovcu, šverca benzina i svega ostalog.

Опет си помешао ТВ, Интернет и стварност. Ти причаш о периоду санкција, кад ниси могао да памтиш било шта, јер си и даље дефекацију вршио у пелене. 

Не само да си преспојио стварност и Интернет, него се и закопаваш и даље :))) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...