Гости Guest Написано Мај 1, 2016 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2016 Danas sam se setio mudrih Miroljubovih reči, da smo mi ateisti kao medvedi u pozorištu. Nije da hoćemo da sablažnjavamo prepodobne oko sebe, nego to jednostavno iz nas izbija. Ipak, nešto tu fali, a to je da je prepodobne vrlo lako sablazniti. Prekjuče je jedan moj brat u Peđi (Peđanstvo nam je jedino zajedničko, a u svemu ostalom smo ideološki suprotstavljeni) ušao sa pljeskom u bus i jedna baba crkvarka se krstila sve vreme u busu, dok nije izašla, a nadalje se ne zna. Danas sam se vraćao iz Slavkove teretane, prolazim pored crkve na Vidikovcu i tu jedan prepodobni, isti Dušan Ladičorbić. Vezao kosu u rep i pustio bradu, gotovo isto kao o. Joil. Da mu nije bila tu ćerka i da nije u mantiji, mislio bih da je monah. Gledao me je kao da vidi Beelzebuba ispred sebe, a jedino čime sam mogao da mu privučem pažnju je to što sam bio u kratkoj i uskoj majici i što sam samo prošao pored crkve. Posle sam nešto razmišljao i mislim da bi SPC mogla mnogo toga da nauči od Raduletovih aktivista. Mi ne osuđujemo SNS aktiviste, jer znamo da su to jadovani koji su toliko osiromašeni da moraju da se ponižavaju za sendvič i hiljadarku. Mi osuđujemo samo njihove funkcionere, a oni su po analogiji sa pravoslavnim dogmama kao demoni. Naši članovi ne sablažnjavaju narod skupim kolima i skupom kampanjom, nego smo skromni i za svaki dinar se zna odakle je i kako je potrošen. Naš vrh stranke (Radule i co) su tu, sa članovima i simpatizerima, a ne negde okruženi telohraniteljima u rezidncijama. Možda je najvažnije to što imamo sabranje i radost, iako nam Srbija (svet) u SNS-u (zlu) leži, što sve činimo po slobodnoj volji i zato što verujemo da možemo da uvedemo red u Srbiju, a ne zbog obećanja posla, sendviča i hiljadarki. Više radosti sam video među braćom po Raduletu nego kod namrgođenih Hrišćana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Moj rukopis je inače vanserijski ružan i to sam pokušao da kompenzujem ovladavanjem nekom formom i korišćenjem penkala. Dok smišljam jedan servlet, pade mi na pamet da isprobam i nešto nalik na kaligrafiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 A je ли ти знаш да пишеш писана слова латиницом? А је ли сви атеисти пишу углавном латиницом? Калиграфија обично укључује писана слова. Мени су најлепша ћирилична. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 2 hours ago, Muramasa рече Moj rukopis je inače vanserijski ružan i to sam pokušao da kompenzujem ovladavanjem nekom formom i korišćenjem penkala. Dok smišljam jedan servlet, pade mi na pamet da isprobam i nešto nalik na kaligrafiju. Ти си одличан. Да видиш тек мој ногопис... Све ми више личи на арабеске него на слова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 2, 2016 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 1 hour ago, мирођија рече A je ли ти знаш да пишеш писана слова латиницом? А је ли сви атеисти пишу углавном латиницом? Калиграфија обично укључује писана слова. Мени су најлепша ћирилична. Nisam siguran kakve veze ima izbor pisma sa tim da li je neko ateista ili ne, ali ja pišem latinicom jer tu treba da dođu i neki Java i SQL kodovi, a oni su uvek na latinici. Kaligrafija može da bude štampana, pisana, a moj uzor je italic pismo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 2, 2016 Пријави Подели Написано Мај 2, 2016 Раније сам знала неке атеисте, и приметила да пишу штампаном латиницом. И онда не знам какав им је рукопис, јер већина људи који пишу малом штампаном латиницом, не знају писану латиницу. Тада сам ја била горда и осиона, и сматрала сам да су такви људи неписмени. Некада је рукопис, У Србији, подразумевао ћирилични Краснопис. Ето, тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 Opet MuraVaso imaš viška vremena i energije pa zafrkavaš 'prepodobne'. Pa gdje su više te sopran-boginje-(ateistkinje)... nemoguće da su baš sve prepodobne... Prepodobnih je jako malo, manji dio vjerujućih, a i njih (nas) je srazmjerno malo... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 You need to get laid RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Od probirača nema ... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 8 minutes ago, Muramasa рече Hoću devojku koja ima Peđanske blagodati kao Morgana Le Fay (znaju je mnogopravedni Griša i Ignjatije koji redovno gledaju našu AS grupu). Misliš na čarobnicu Morganu ili se odnosi na ateistkinju koja ima taj nik? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Nick je u pitanju, ali ne bih imao ništa protiv ni da je paganka ili veštica. Samo da nije prepodobna. Uh dobro je, kako bi fapadžijski zvučalo da se ložiš na fiktivnu Morganu RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 2 minutes ago, Muramasa рече Zamisli sad vaš Bog pokuša da mi namesti neku svoju svetiteljku da bi od mene napravio prepodobnog. Tako nešto ne bih smeo da dozvolim. Значи, Бог постоји? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 1 minute ago, Muramasa рече Zamisli sad vaš Bog pokuša da mi namesti neku svoju svetiteljku da bi od mene napravio prepodobnog. Tako nešto ne bih smeo da dozvolim. Izbor partnera je isključivo tvoja volja i neće tu naš Bog da ti se meša . Što se Morgane tiče, slobodan si i mi prepodobni svetitelji ti želimo svu sreću da je smuvaš http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Управо сада, Muramasa рече Ne verujem, ali ako postoji, to je razlog više da izbegavam prepodobne. Štooooo? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Сконтај шта оћеш и то терај. Ако се оптерећујеш глупостима и компликујеш, само ћеш горе себи да направиш. Исто као и да направиш неку баријеру у старту према одређеној групи. У сваком случају, лепо би било да нађеш неку која ти одговара. Онда ћеш да се мањеш троловања Ћириличар and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука