Jump to content

Да ли нас оваква будућност чека? Cool или језиво? (видео)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако ме је овај форум нечему научио, онда је то да је основа антитеистичког става и проблема са Богом у суштини инфантилног порекла и природе... ;)))

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Zato što bi svest emuliranog uma i dalje bila kao ljudska, samo na boljem hardveru.

Pa taj bolji hardver iskoristis da izuzmes ta dva koraka (oko i vizuelni centar). Kao sto kosarkas nema HUD sa parobolom u crticama za putanju lopte, nego nekakav "osecaj", a i dalje je covek. Ili slikar koji nema HUD gotove slike da je samo trejsuje. Mislim, ovako ne moras da zakrcis vidno polje, a imas dodatne inpute interpretirane kao talente! ;)

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ако ме је овај форум нечему научио, онда је то да је основа антитеистичког става и проблема са Богом у суштини инфантилног порекла и природе... ;)))

Odbijeni od sise pre vremena... ;)

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ја морам само пар речи о филму као филму... Дакле, ово је дипломски рад. Али - филм је ФАНТАСТИЧАН, гледано са техничке стране. Не само да је кадрирање одлично, да је фотографија стерилна, фригидна и анемична (мислим да су се ту мало угледали на Содерберга), него је CGI тако вешто уклопљен, да је то просто задивљујуће, ако имамо у виду да је у питању изузетно нискобуџетни филм. Једино што би могло да се замери - на појединим местима кадрови су могли да буду нешто краћи, требало је да резови раније дођу, овако мало делује тромо, али то је само на моменте.

Филм је посао поруку, оригиналан је, идеја је феноменална... Ако су добили било шта мање од десетке, оштећени су.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ја нисам сасвим сконтао крај. Шта, он ју је, као, "ухаковао" и променио јој мисли?

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ја нисам сасвим сконтао крај. Шта, он ју је, као, "ухаковао" и променио јој мисли?

Да, има један тренутак у ресторану када она њега пита о "гласинама" да могу да контролишу људе, а њему се појави на екрану "промени тему" и он каже "bullshit"... :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!Svako gleda svojim ocimaVera je radost,vera je svetlost,vera je otvorenost,vera je ljubav.Ne dozvolite sebi,bez obzira kako i gde zivite,da se zatvorite u okvire negativnog razumevanja sebe i drugih.Ispunite dusu svetloscu i ljubavlju,ali samo da je iskreno.U tom slucaju,nije vazno ko sve pokusava,da nas zatamni .Nece mu uspeti,jer Bog je sa nama.

Ovo je moje vidjenje.Otvoren sam za druga misljenja i vidjenja,iskljucivo radi informacije.Inace .samo misljenja svetih otaca mogu imati dublji znacaj na moju dusu i moj pogled.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...