Miriam R. ميريام Написано Март 4, 2013 Пријави Подели Написано Март 4, 2013 I što bi sad svi trebali preći na stranu islamista zato što je Hrvatska priznala opoziciju? Glusposti. Svatko priznaje onoga tko mu je u interesu i tko mu odgovara. Na žalost! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 UPOZORENJE: Oni koji su slabijeg psihičkog zdravlja neka ne gledaju ovaj video! Ovako su završili Sirijski kršćani.. <iframe src="http://www.facebook.com/video/embed?video_id=135210896636459" width="852" height="480" frameborder="0"></iframe> Ne znam kako se umeće ovaj kod, tako da nisam sigurna da lićete moći vidjeti ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Strasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Нека га овако како стоји, не мора да се ембедује на сајт јер су сцене потресне, па ко има срце да гледа, нека види. Нека их Господ помене у своме Царству. Мученици Христови су свуда око нас. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Kako bi moja baka Assma rekla yaqta omrak ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 UPOZORENJE: Oni koji su slabijeg psihičkog zdravlja neka ne gledaju ovaj video! Ovako su završili Sirijski kršćani.. <iframe src="http://www.facebook.com/video/embed?video_id=135210896636459" width="852" height="480" frameborder="0"></iframe> Ne znam kako se umeće ovaj kod, tako da nisam sigurna da lićete moći vidjeti Нека их Господ помене у своме Царству Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 UPOZORENJE: slike koje slijede su zastrašujućeg sadržaja. Poruka Sirijskih kršćana, njihova svakodnevna stvarnost.. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 http://s1271.photobucket.com/user/miriamnazzour/media/306242_357787291001451_4230729_n_zpsc33c1d0d.jpg.html UPOZORENJE: slike koje slijede su zastrašujućeg sadržaja Poruka Sirijskih kršćana, njihova svakodnevna stvarnost. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Pa napisala sam, sirijski kršćani. To je mjesto u kojem su islamisti poubijali sve pred sobom. Slike i snimke je poslao moj pop mom ocu. Svakodnevno odlaze pokušavajući ljude izvući od tamo, pa gledaju ovakve strave. Ovo je poruka svim islamistima, uključujući i one na forumu, da ima nas koji znamo pravu istinu, a istina se ne može sakriti, bar ne zauvijek. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Па ти и твој муж нисте уопште застрашујући gringrin Шала мала, пошто сте после две слике ви. А шта значе ове фотографије мртвих људи? Без објашњења, то су мртви људи. Не знамо ни ко су ни шта су. Таквих има на нету мали милион. Mene samo zanima koja bi trebalo da bude nasa reakcija na ove slike? Da ih branimo ne mozemo. A manje-vise svi znamo da su te price o jednakosti muslimana i hriscana tamo, price za malu decu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Ne samo da su priče za malu djecu, već islamska propaganda, krvnička i ubilačka.. Ali svemu jednom dođe kraj, pa će i njihovom zlu.. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Медији: ЦИА обавештава сиријске побуњеникеАмеричка централна информативна агенција обезбеђује обавештајне податке одређеним групама у Сирији, преноси амерички лист Вол стрит џорнал. Осим тога ЦИА је послала неколико агената у Турску, преко које сиријски побуњеници добијају наоружање из земаља Персијског залива. Официри ЦИА такође, сарађују са ирачким специјалним службама. Коначно ЦИА заједно са британским, француским и јорданским обавештајцима обучава сиријске побуњенике из Сиријске ослободилачке армије. (Глас Русије) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука