Jump to content

Poruka Sirijskog hriscanina!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mnogo vise nacina da se vidi vise strana,a manje jedno misljenje...mnogo vise nacina da se vidi misljenje obicnih ljudi a manje dirigovanih medijskih i rezimskih izvestaja....

Ti kao da zivis u Diznilendu... mislim, nema potrebe da nam ovako vredjas inteligenciju, stvarno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mogu ja ili ti se prikazati ovako ili onako i snimiti što nam se svidi..Ne treba mi mediji bila sam u 7.mjesecu i vidjela sve jasno kao dan..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Na kraju je bitan procenat...Ti znas i videla si da druga strana ima na hiljade video snimaka...a i neces da kazes koji je procenat koji podrzava Eseda i zbog cega branis Eseda.

Подели на овим сајтовима

A zašto bi ja to tebi uopće rekla?

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Zato sto mislis da je ta strana ispravna...onda treba da pozivas i druge ljude tome...i da im zelis sto zelis sebi...Ovo je javni prostor i pricas sa svima...

Подели на овим сајтовима

Nemam namjeru nikoga uvjeravati u nista a jos manje nekoga pozivati na nesto, za razliku od nekih. Svaka odrasla osoba neka odlucuje za sebe u sto ce i kome vjerovati po svojoj savjesti.

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

To je znak ili da nisi sigurna,ili imas strah za svoju porodicu,ili nesto nije uredu,ili ne zelis drugima sto zelis sebi...u tvojim postovima branis diktatora i tiranina...

Подели на овим сајтовима

Tvoje komentare i propagande smo vec'milijon puta procitali, pa besmisleno da ih stalno ponavljas.

S obzirom kakvih tiranina ima medju vama, Bashar je mala beba..

Ne bojim se nikoga, nego ne rje[avam stvari maltretiranjem, ugnjetavanjem, uvjeravanjem i prisiljavanjem kao neki...

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Tvoje komentare i propagande smo vec'milijon puta procitali, pa besmisleno da ih stalno ponavljas.

S obzirom kakvih tiranina ima medju vama, Bashar je mala beba..

Ne bojim se nikoga, nego ne rje[avam stvari maltretiranjem, ugnjetavanjem, uvjeravanjem i prisiljavanjem kao neki...

Moram da odgovaram na propagandu,tiranin moze da bude samo predsednik i ko ima vlast...a posto on i njegov otac vladaju preko 40 godina,nisi mogla da vidis drugog predsednika ni tiranina...Velid Dzumblat durzi je rekao da su zlocini Besara odavno prevazisli zlocine Holakoa i Hitlera...

Подели на овим сајтовима

To sto netko prica ovo ili ono, uopće me ne zanima.Mi smo oduvijek živjeli tamo jako dobro i nikad nismo imali problema s nikim, do sada, dok islamisti nisu sve nahuškali, pa su svi podivljali.

Ne znam zašto uopće raspravljamo više, ti imaš svoj stav, ja svoj i točka.Ja ne odstupam od svog stava.

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Muslimani i hriscani u Siriji su oduvek ziveli dobro i pre Eseda i zivece posle Eseda ako Bog da...Prvo digao se narod nakon 40 godina tiranije ,a onda je tiranin poceo da puca po golorukom narodu...Zasto ne odstupas od svog stava pored svih cinjenica?

Подели на овим сајтовима

Ne odstupam, jer te činjenice ne postoje nego su dio propagande koje šire islamisti. A zna se dobro ako islamisti preuzmu vlast što će se desiti. Kršćani se proganjanju i ubijaju masovno svakodnevni od strane oporbe i to je jedina istina, jer svaki dan komuniciram s njima. To je jedno, a drugo, oni koji su zavedeni jer im se isprao mozak o tiraniji i diktaturi, podrzavaju oporbu, koja da preuzme vlast brzo će ih se riješiti.

Sve ostalo su floskule i bajke.

• Волим 1

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Muslimani i hriscani u Siriji su oduvek ziveli dobro i pre Eseda i zivece posle Eseda ako Bog da...Prvo digao se narod nakon 40 godina tiranije ,a onda je tiranin poceo da puca po golorukom narodu...Zasto ne odstupas od svog stava pored svih cinjenica?

Brate stvar je akidetske prirode. Nekome je sama pomisao na šerijat bolna, dok je to nekome san.

Mi muslimani smatramo idelano društvo šerijatsko i zbog toga se neki i nogama i rukama bore protiv toga.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...