Jump to content

Poruka Sirijskog hriscanina!

Оцени ову тему

Препоручена порука

223623_10152333186820727_230367064_n.jpg

Propaganda koju širi radikalni islam

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

To je vec i vrapcima jasno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sirijski hriscanin Dzordz Sabra izabran za predsednika Sirijskog nacionalnog saveta

Srna | 09. 11. 2012. - 22:23h | Foto: AP | Komentara: 1

Veteran sirijske opozicije i bivši komunista Džordž Sabra izabran je večeras za predsednika Sirijskog nacionalnog saveta, saopštila je sirijska opozicija.

287373_dzordz-sabra-novi-predsednik-sirijskog-nacionalnog-saveta-novembar-2012-ap_f.jpg?ver=1352494914 Za imenovanje Sabre, 65-godišnjeg hrišćanina, glasalo je 28 članova od ukupno 41, koliko ima novi generalni sekretarijat SNV.

U prvoj izjavi nakon izbora Sabra je poručio da će raditi zajedno sa ostalim komponentama sirijske opozicije na rušenju režima Bašara al Asada.

Izbor Sabre dolazi u vreme dok različite sirijske opozicione grupe razgovaraju u Dohi o planu ujedinjenja, na osnovu inicijative koju su podržale arapske i zapadne države, među kojima i Sjedinjene Američke Države.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/352303/Izabran-novi-predsednik-Sirijskog-nacionalnog-saveta

Подели на овим сајтовима

Dzordz - pravo sirijsko ime, nema sta, i jos ga zapad bira... :rolleyes:

Osim toga, Miriam nam je objasnila da on nije nikakav hriscanin (osim mozda po poreklu), nego jedan obican komunista...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dzordz je normalno ime za hriscane u Siriji,Libanu,...Sad ona treba da mu kaze sta je on...Neka procita njegov proglas hriscanima Sirije...Covek mozda nekad bio nesto,sada je mozda nesto drugo...

Подели на овим сајтовима

Pa zar radikalni Islam poziva na suzivot sa hriscanima?A Esed je hriscanin,ide svaki dan u crkvu?

Подели на овим сајтовима

..................................................................Sad ona treba da mu kaze sta je on... Neka procita njegov proglas hriscanima Sirije... Covek mozda nekad bio nesto, sada je mozda nesto drugo...

Bice da ona ipak poznaje njihove politicare neuporedivo bolje nego vas dvojica ovde...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

OK, sumnjaj, nemam nista protiv...

Подели на овим сајтовима

Poenta je u tome što vijesti koje hriščanin donosi moraju biti istinite a vijesti koje govori musliman tome se ne smije vjerovati.To je uzrokom ovdje da mnogi ljudi zahvaljujući takvim stavovima imaju koprene na očima.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Poenta je u tome što vijesti koje hriščanin donosi moraju biti istinite a vijesti koje govori musliman tome se ne smije vjerovati.To je uzrokom ovdje da mnogi ljudi zahvaljujući takvim stavovima imaju koprene na očima.

I posle se ljutis kad ti neko kaze da si zlonameran.

K`o mala deca, tera nesto na silu, tera, pa kad vidi da ne moze sve po njegovom, onda kuka...

Ja ti opet kazem - mi smo ovde odavno vec iskusili sve vrste medijskog magarcenja, i prosto ne postoji sansa da bilo ko ovde ko i malo misli glavom poveruje na ovo sto ti prenosis. Bez ljutnje, ali je bas tako...

Подели на овим сајтовима

Da, ja vam vjerujem.Bili ste u medijskoj bolkadi preko dvadest godina za vrijeme režima Miloševića.I to je Ostavilo na vas trag takav da mislite da cijeli svijet je protiv vas.Zato vas razumijem i nalazim opravdanje za vas.Međutim vrijeme vam je da progledate.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Pa zar radikalni Islam poziva na suzivot sa hriscanima?A Esed je hriscanin,ide svaki dan u crkvu?

Radikalni islamima svoju taktiku ;) Ne, jer je musliman;) a nije islamist, a to je velika razlika

Cisto sumnjam...

Nemoj se iznenaditi ;)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ja ti opet kazem - mi smo ovde odavno vec iskusili sve vrste medijskog magarcenja, i prosto ne postoji sansa da bilo ko ovde ko i malo misli glavom poveruje na ovo sto ti prenosis. Bez ljutnje, ali je bas tako...

Ranije je bilo nesto drugo...Sada postoji internet,youtube,facebook,skype,blog,...Sada postoji narodno novinarstvo ne dirigovani svetski izvestaju... Situacija je vise nego jasna,samo postoje odredjeni interesi...

Подели на овим сајтовима

Radikalni islamima svoju taktiku ;) Ne, jer je musliman;) a nije islamist, a to je velika razlika

Nemoj se iznenaditi ;)

Jel to radikalni ili umereni?Nisam dobio odovor za drugi deo pitanja...Da li je Esed hrisacanin i da li svaki dan ide u crkvu?

Nemoj ni ti da se iznenadis...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...