Милан Меденица :) Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Ја бих мењала сво благо које имам за мир у души и стабилну психу. и јеси, само путуј на правом Путу Срђан Шијакињић and Primal је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Bice njoj ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanVodeBele Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Po meni izmisljena prica....neko ko poznaje solidno to,slusao je neke price sa raznih strana..Puno je nelogicnosti u tekstu...Ipak nisu horori tolika realnost......Moze dusa se ocrni...ali ne i ovakve spoznaje i bakraci...Al dobro,marketing...lepa motivisuca prica...nije daleko od istine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Odakle je skinut ovaj tekst? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ovo je moj tekst. Neka mi Bog oprosti, ali mi se ponovo javlja prezir prema Njemu videvsi neke takozvane hriscane... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 24, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ovo je moj tekst. Neka mi Bog oprosti, ali mi se ponovo javlja prezir prema Njemu videvsi neke takozvane hriscane... То значи да нисте расчистили са окултном (сатанском) заоставштином. Добро је да сте и ово рекли, зато јер морамо много више за тебе да се молимо. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ovo je moj tekst. Neka mi Bog oprosti, ali mi se ponovo javlja prezir prema Njemu videvsi neke takozvane hriscane... 'Ajde bre, opusti se malo... I generalno, zar ne razmišljaš o tome koliko smo mi nesavršeni, a On nas voli? Voli i najgore grešnike, i mene, i sva svoja stvorenja. Voli te i sad dok pričaš kako ti se javlja prezir prema Njemu. Ako On može da nas podnese takve tužne, dok se batrgamo da budemo bolji, i sto puta padamo, i nekad smo takvi da bi svako pošteno čeljade okrenulo glavu od nas i zgadilo se, zašto sama sebi odričeš tu sposobnost, da nas bar tolerišeš? No, proći će te, računam; nije čudno da ljudi idu iz jedne krajnosti u drugu; al' sa godinama se nekako smire, i stvari se srede... Ajd još jednom: tejkin' it izi, bejbi bighugbighug Срђан Ранђеловић, DYNABLASTER and Silence је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 24, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2013 То што смо несавршени говори да нисмо богови и да смо грешни (читај смртни)... зато нам и треба Спаситељ и Избавитељ. А то што мрзиш (надам се да то говориш у револту), треба да буде показатељ твоје љубави која иде у погрешном смеру. Ај држи се, ту смо да се сви заједно трудимо ка Богу, један са другим. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Meni uopste nije jasno sta se ovde desilo. ja bih dok se to ne utvrdi uklonio ovu temu. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Jedna od drugarica je bila ateista Ateista koji priziva duhove i veruje u Satanu. Prvi put čujem Само мало гадније јер су виђали демоне и причали са њима и били опседани од њих и онда нападали људе и тукли људе и вођени су поповима да истеривање демона и сад су фала Богу здрави и живи и нормални . Daj neka mi pošalju kako su to radili, ono nešto ako može na brzaka, jer ako vidim demone i proćaskam sa njima, ono ja postajem vernik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Sto svi hoce na brzaka da procaskaju sa demonima a ne sa andjelima npr? .mislise. Hvala na podrsci. Imam ja svoje razloge zasto je tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Sto svi hoce na brzaka da procaskaju sa demonima a ne sa andjelima npr? Pa pročitah da ne može sa anđelima na brzaka, da to traje da dođeš do boga, a vamo sad emonima, malo otpevaš neku pesmicu, zakolješ neko pile šta li već i tu si. Pa da se ne maltretiram bezveze za ovo sa anđelima, kad verovatno ne postoje ni jedni ni drugi Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ovo je moj tekst. Neka mi Bog oprosti, ali mi se ponovo javlja prezir prema Njemu videvsi neke takozvane hriscane... Баш чудно. Код мене се појачава љубав према Њему кад видим неке такозване хришћане. Лакше ми је кад видим да има још њих попут мене, да нас Бог још трпи. Можда је труло да постављам цитате али овај ми се баш свиђа и мислим да је примерен. "Ко си ти који судиш туђем слузи? Он свом господару стоји или пада. Али ће устати; јер је Бог кадар подигнути га" Драшко, Primal, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Meni uopste nije jasno sta se ovde desilo. ja bih dok se to ne utvrdi uklonio ovu temu. Upravo tako, ovde se neko zeza sa ozbiljnim stvarima! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Upravo tako, ovde se neko zeza sa ozbiljnim stvarima! Ja se ne zezam ja bih stvarno voleo da mi neko pošalje upudstva šta daradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука