Михајло Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 ах..тај ислам... Терориста из Тулуза: Убијао сам, јер они убијају нас 21. 07. 2012 8:30 | Г. Чворовић / Новости 2 Мохамед Мерах (Фото: barenakedislam.com) Тулуз – Исповест Мохамеда Мераха: Убио сам јеврејску децу, јер су убијена и моја муслиманска браћа и сестре. Убио сам Јевреје у Француској јер Јевреји убијају невине у Палестини. Никада не бих убио децу да ви нисте убили нашу децу. Убио сам јеврејску децу, јер су убијена и моја мала муслиманска браћа и сестре. Убио сам војнике у Француској јер они у Авганистану убијају моју браћу. Убио сам Јевреје у Француској јер ти исти Јевреји убијају невине у Палестини. Ово је само део језиве исповести убице из Тулуза Мохамеда Мераха, чији је интегрални разговор са специјалцима током опсаде његовог стана 21. марта пре него што ће бити убијен, објавио француски дневни лист „Либерасион“. Обимни материјал са експертизом целог разговора садржи чак 173 странице и објављен је на интернет-страници листа, док су најзанимљивији делови пренети и у писаном издању. Опсада Мераховог стана трајала је 32 сата, али је суштина разговора од око четири сата вођена од 7:34 до 22:44 у среду 21. марта. Мерах је обавештајцу Хасану, који га је већ саслушавао после повратка из Авганистана две године пре, потанко, у некој врсти тестамента, објашњавао своје пориве и планове, поручивши да би наставио крвави пир, да није био ухваћен. „Поносан сам на себе и тражим од Алаха да буде поносан на мене“, рекао је Мерах. Признао је да му није било једноставно да убије прву жртву, због чега је после дуго спавао јер је био „психолошки уморан“, али и истакао да се са сваким новим нападом „осећао све боље“. Објаснио је и да је жртве у јеврејској школи убио „узијем“, јер је хтео да „израелским пиштољем убије Израелце“. Једино због чега је том приликом зажалио јесте што, како је рекао, није било више жртава. Мерах је поручио да је у радикални ислам прешао 18. фебруара 2008, у затвору, где је издржавао казну од 18 месеци због крађе. Убрзо по изласку, шетао се од Алжира, преко Сирије, Либана, Турске, Палестине до Пакистана, где је коначно успео да придобије поверење и прође обуку у кампу Ал каиде. Представљао се као туриста и тако успео да надмудри бројне обавештајне службе које су, у његовом случају, како истиче ”Либерасион”, очигледно заказале. Медији на мети суда Пре „Либерасиона“, делове разговора полицајаца са Мерахом пренео је у звучном запису 8. јула Први програм француске телевизије, а затим је „Монд“ публиковао део писане верзије. Париски суд је покренуо истрагу због кршења тајности истраге. Породице жртава су огорчене што се објављује Мерахово сведочење. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 „Поносан сам на себе и тражим од Алаха да буде поносан на мене“, рекао је Мерах. Без коментара! :291291291: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 оваквих имаш у БиХ...бар 40% становника муслимаксе вере... сда ти види... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Убијао си зато што си луд. antics је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Убијао си зато што си луд. Брате...није он луд... тако је научен... треба отићи у неке џамије по Сарајеву...па да чујеш шта причају... овај болесник је мила мајка... DYNABLASTER and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 И то је тачно, нажалост. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Opasna indoktrinacija koju treba zakonom zabraniti. Михајло је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 http://www.glassrpsk...azne/86237.html Они су упозорили да за тај злочин још нико није одговарао и истакли да је тога дана убијено шест жена, међу којима и седамнаестогодишња трудница Љиљана Илић. ево ти само овај један пример...босанског тулуза и разлог зашто је Сребреница морала да се ослободи.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 оваквих имаш у БиХ...бар 40% становника муслимаксе вере... сда ти види... Administracijo, zamolio bih vas onako ljudski. Do kada ćete ovakvog tipa tolerisati.Jeste da je on "vaš" a mi smo "njihovi", morate znati da ono što je sramota, sramota je bez obzira ko to činio. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Брате...није он луд... тако је научен... треба отићи у неке џамије по Сарајеву...па да чујеш шта причају... овај болесник је мила мајка... Bože, neki ljudi ti nedaju s mirom ni da postiš. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 оваквих имаш у БиХ...бар 40% становника муслимаксе вере... сда ти види... Čisto sumnjam da je neko toliko šupalj u glavi da je mogao reći da je 40% stanovništva BiH nastrojeno kao ovaj nesretnik.šta si tačno hteo reći? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 ne valja sistem, mora da se menja iz korena nesto, eto u zatvoru je naucio da treba da ubija, zatvori su skole kriminala, i samo mali broj ljudi se u zatvoru popravi, vecina postane jos gora Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Čisto sumnjam da je neko toliko šupalj u glavi da je mogao reći da je 40% stanovništva BiH nastrojeno kao ovaj nesretnik. šta si tačno hteo reći? да сам шупаљ у глави...очигледно... а нисам рекао становништва БиХ...него муслимана у БиХ... БиХ није муслиманска земља... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 да сам шупаљ у глави...очигледно... а нисам рекао становништва БиХ...него муслимана у БиХ... БиХ није муслиманска земља... Михајло, слажем се с тобом! Живим у Добоју (Република Српска),али ако ћемо искрено.......бојим се за свој живот, јер у Добоју и околини има више вехабија, него у цијелој БиХ! Ignjatije and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 Михајло, слажем се с тобом! Живим у Добоју (Република Српска),али ако ћемо искрено.......бојим се за свој живот, јер у Добоју и околини има више вехабија, него у цијелој БиХ! знам..често сам по терену... има их и у Модричи, Приједору, Козарцу... а тек да видиш федерацију... Сарајево,Мостар, Сански Мост, Градачац... а у Модричи сам једва нашао... нашу пекару...да купим обичну кромпирушу...за време поста... занимљиво је да...где год већи повратак муслимана са запада (избегли у западне земље) у већем проценту су вехабије... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука