dragisa Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 dva zaista interesantna dokumentarca koja na vrlo objektivan nacin preispituju nesto sto "po difoltu" prihvatamo kao "naucnu" istinu. (ili ti manipulacija "nauke") Перса and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Imunolog Todor Jovanovic objasnjava HIV Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Дајте бре људи више! Е, леба ми, оћу да отворим следеће теме: ”Да ли је ЖРУ заиста форум православних хришћана или гуштер-човек Иван Цветковић само жели да у то верујете” ”Да ли постоји Драгиша, као што су од самог његовог рођења гинеколози желели да верујемо” Да је неке среће, па да се овакве теме могу прочитати само на сајту трећег ока, а не на форуму православних хришћана. До душе, скоро је Нишизава закључао једну сличну, можда ће и ову ако примети. RYLAH, Crveni Baron, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 ako gosn dr naucnik Ivica tako kaze, onda treba da slusamo! greengrin Ignjatije and Михајло је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 ево доказа да хив вирус постоји, а ови слободно могу да запале своје дипломе ... Scanning electron micrograph of HIV-1 (in green) budding from cultured lymphocyte. Multiple round bumps on cell surface represent sites of assembly and budding of virions. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Да је неке среће, па да се овакве теме могу прочитати само на сајту трећег ока, а не на форуму православних хришћана. a sta konkretno zameras temi odnosno dokumentarcu? verovatno naucnici koje u filmu intervjuisu nisu tvoj nivo ili tako nesto? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Ивица је један од кул хришћана... нема завере...нема бесмртне душе...све је ружичасто Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Ивица је један од кул хришћана... нема завере...нема бесмртне душе...све је ружичасто ma zto nam je bog poslao tebe....pravovernog Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 ma zto nam je bog poslao tebe....pravovernog ма не... одакле ти та помисао... ја сам етнофилитста-артемит-супер јеретик... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 dva zaista interesantna dokumentarca koja na vrlo objektivan nacin preispituju nesto sto "po difoltu" prihvatamo kao "naucnu" istinu. (ili ti manipulacija "nauke") А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 dva zaista interesantna dokumentarca koja na vrlo objektivan nacin preispituju nesto sto "po difoltu" prihvatamo kao "naucnu" istinu. (ili ti manipulacija "nauke") Evo procitaj malo o "objektivnom" pristupu ovog filma... od ljudi koji se pojavljuju u filmu: http://www.houseofnumbers.org/What_Interviewees_Say.html А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 kako got hocete, ali meni ova dva dokumentarca otvaraju bar jedno dvadeset veoma ozbiljnih pitanja odnosno tema, koje bi se mogle pokrenuti. pri tome mislim na veoma sirok spektar kojih bi se te teme ticale. ako je vama "sve ok", i vi nista ne primecujete, uredu, medjutim meni gledajuci, pored glavne teme koju video obradjuje, iskace jos masa masa upitnika vezanih za medije, politiku, biznis, menadzment u istrazivanjima, kulturu....itd Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 kako got hocete, ali meni ova dva dokumentarca otvaraju bar jedno dvadeset veoma ozbiljnih pitanja odnosno tema, koje bi se mogle pokrenuti. pri tome mislim na veoma sirok spektar kojih bi se te teme ticale. ako je vama "sve ok", i vi nista ne primecujete, uredu, medjutim meni gledajuci, pored glavne teme koju video obradjuje, iskace jos masa masa upitnika vezanih za medije, politiku, biznis, menadzment u istrazivanjima, kulturu....itd pa sve je povezano, ludje nego u filmovima- dokaz za to je Srbija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јул 21, 2012 Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 kako got hocete, ali meni ova dva dokumentarca otvaraju bar jedno dvadeset veoma ozbiljnih pitanja odnosno tema, koje bi se mogle pokrenuti. pri tome mislim na veoma sirok spektar kojih bi se te teme ticale. ako je vama "sve ok", i vi nista ne primecujete, uredu, medjutim meni gledajuci, pored glavne teme koju video obradjuje, iskace jos masa masa upitnika vezanih za medije, politiku, biznis, menadzment u istrazivanjima, kulturu....itd Ok, nego otidji do VI. odeljenja Infektivne klinike u Beogradu i popricaj malo sa HIV pacijentima, na temu, biznisa, politike, teorije zavere i tako to? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2012 ma necu ti uzimam (svestenicku) platu Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука