Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Bićemo i mi ukoliko primenimo njihovu filozofiju. Od pustinje napraviše čudo a mi propadamo sa ovakvim prirodnim bogatstvima. али за то требају политичари са муди*а а ми тога немамо..јер 60% Срба нема исто тако му*а опростите на мом енглеском... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 види се да немаш балге везе...али то те није спречило да причаш.. израел је један од већих извозника хране.. види се само да се ниси ни потрудио да прочиташ шта сам написао јесте један од највећих произвођача хране под плантажама у пластеницима, ал следећи пут слободно обрати пажњу да сам поменуо пустињу, милијарде и подземне изворе воде клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 јеси био тамо? ја јесам... и није баш тако... једини проблем имају области које се граниче са арапима.. и оружије носе безбедносне снаге...а не сви живи... "безбедносне снаге", какав политички коректан еуфемизам за државу у рату не морам да идем да ми свако жив преприча да постоје војне барикаде, илити контролни пунктови како би ти благоизволео назвати ефуменистички, на сваких неколико километара под бункерима и оклопним возилима, да постоје људи под пуном бојном опремом по улицама Јерусалима и шире и да нико жив не сме да баци петарду ... јел си ти свестан да живи у граду где прођу дани да не видим мурију а камоли њихова кола или оружје на улици а живим на 250 метара од пете по важности полицијске станице у Београду? ти ко да живиш на дивљем западу, па ти нормално да људи живе у параноји и под оружјем са убаченим метком у цев а прст на орозу ... можда и живиш, ко ће га знати где ти уствари живиш с таквим коментарима. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Нашли су методу да из морске воде добијају пијаћу. И то методу која је финансијски исплатива. Знам да се причало о томе да ту технологију лиценцирају Црној Гори, ал не знам докле се у томе стигло. Мсм, невезано за тему, ал је интересантно. јесте интересантно, ал није везано за оно што сам написао то свака држава има која пречишћава своју пијаћу воду из текућих или стајаћих вода, није то ништа фамозно, само је процес десалинизације појачан и убрзан. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342688822' post='681519] види се само да се ниси ни потрудио да прочиташ шта сам написао јесте један од највећих произвођача хране под плантажама у пластеницима, ал следећи пут слободно обрати пажњу да сам поменуо пустињу, милијарде и подземне изворе воде прво...потрошили су милијарде..истина... али су престали да увозе храну...и решили се уценивања... а и имају милијарде..па их брига... а наводњавање се врши системима..кап по кап... и веома рационално користе своје изворе воде... ми смо потрошили милијарде...задужили се још милијарде... загадили изворе воде... увозимо ГМО храну.... а њиве зајпе празне... Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342689323' post='681522] "безбедносне снаге", какав политички коректан еуфемизам за државу у рату не морам да идем да ми свако жив преприча да постоје војне барикаде, илити контролни пунктови како би ти благоизволео назвати ефуменистички, на сваких неколико километара под бункерима и оклопним возилима, да постоје људи под пуном бојном опремом по улицама Јерусалима и шире и да нико жив не сме да баци петарду ... јел си ти свестан да живи у граду где прођу дани да не видим мурију а камоли њихова кола или оружје на улици а живим на 250 метара од пете по важности полицијске станице у Београду? ти ко да живиш на дивљем западу, па ти нормално да људи живе у параноји и под оружјем са убаченим метком у цев а прст на орозу ... можда и живиш, ко ће га знати где ти уствари живиш с таквим коментарима. није истина... постоје редовне патроле... а безбедносни пунктови..се налазе на граници са палестинским територијма.. јер као свака паметна држава чува своје становнике.. ја сам био тамо..обишао и Израел и палестинске територије...и причам из прве руке.. а безбедносне снаге виђам и по Србији, хрватској, аустрији и било где ...куда сам прошао.. ја за разлику од тебе имам корене и порекло...до 1460 године... живим у Србији...а не на дивљем западу... мало спусти лопту... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 прво...потрошили су милијарде..истина... али су престали да увозе храну...и решили се уценивања... а и имају милијарде..па их брига... а наводњавање се врши системима..кап по кап... и веома рационално користе своје изворе воде... ми смо потрошили милијарде...задужили се још милијарде... загадили изворе воде... увозимо ГМО храну.... а њиве зајпе празне... па да, што се баби снило да наводи на своју воденицу искрено, нисам ни мислио да ћеш признати да негде греше и да нешто лоше раде, као и за све остало што браниш - то је безгрешна светиња. бацили су милијарде, потрошили су у пустињи све изворе подземне питке воде и утрошили две деценије покушавајући да одржавају неко кржљаво растиње у животу, помири се с тиме. а милијарде имају јер их неко одржава у животу, приде што и немају лоше економију, ал им пар држава држе леђа јер су свесни шта би се десило кад би израел био прегажен за дан. један од разлога штићења израела и то што се рачуна у европу на свим живим преносима и учествовањима, између осталог и због отвореног гајења анимозитета према околним државама с којима су већ деценијама у рату и око-за-око "односима". што се тиче србије, изволи продај оно што имаш и правац њива, па онда можеш нешто да причаш а те фамозне приче о увозу гмо хране остави за неке друге папане, не причаш с једним клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 није истина... постоје редовне патроле... а безбедносни пунктови..се налазе на граници са палестинским територијма.. јер као свака паметна држава чува своје становнике.. ја сам био тамо..обишао и Израел и палестинске територије...и причам из прве руке.. а безбедносне снаге виђам и по Србији, хрватској, аустрији и било где ...куда сам прошао.. ја за разлику од тебе имам корене и порекло...до 1460 године... живим у Србији...а не на дивљем западу... мало спусти лопту... е добро, слава Богу да имам тебе да ми избијеш треће око нећу да верујем људима који су Јевреји и живе тамо, него теби што си био једном и што све иначе видиш уврнуто ... изгледа да у том дивљем западу где ти живиш полиција носи редовно панцире и 4 оквира муниције као дневну службену одећу, тако да ме не чуди ако виђаш и војску под ратном опремом у оклопним возилима на улици поред куће кад ти махне онај с куполе у пролазу јелда да живиш и близу бодљикаве жице, па то се сасвим подразумева у свакој нормалној и здравој држави а о мом пореклу да се ниси усудио да причаш, водим из финих фамилија и знају ми се потомци од 1520. године, од оснивања Меденица братства под које упада неколико црногорских племена, уназад да не помињем велика војводства и остале племиће. то што имаш ниску тенденцију да приземно прозиваш ради дисквалификације на сваки могући начин и надувано мишљење о себи и својима не значи да су други пасли травицу и немају мозга да саберу два и два него само чекају интернет ратнике и бусаче у ратне бубњеве који уживају у звуку звецкања чаура да им посоле памет. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342691902' post='681539] е добро, слава Богу да имам тебе да ми избијеш треће око нећу да верујем људима који су Јевреји и живе тамо, него теби што си био једном и што све иначе видиш уврнуто ... изгледа да у том дивљем западу где ти живиш полиција носи редовно панцире и 4 оквира муниције као дневну службену одећу, тако да ме не чуди ако виђаш и војску под ратном опремом у оклопним возилима на улици поред куће кад ти махне онај с куполе у пролазу јелда да живиш и близу бодљикаве жице, па то се сасвим подразумева у свакој нормалној и здравој држави а о мом пореклу да се ниси усудио да причаш, водим из финих фамилија и знају ми се потомци од 1520. године, од оснивања Меденица братства под које упада неколико црногорских племена, уназад да не помињем велика војводства и остале племиће. то што имаш ниску тенденцију да приземно прозиваш ради дисквалификације на сваки могући начин и надувано мишљење о себи и својима не значи да су други пасли травицу и немају мозга да саберу два и два него само чекају интернет ратнике и бусаче у ратне бубњеве који уживају у звуку звецкања чаура да им посоле памет. ма ја... сви смо на дивљем западу..само ти...созрецаваш до божанских висина... алфа и омега... ја..водиш из финих...нисам приметио... а о доказима ...твојих тврдњи ..то је псоебна прича..за коју ваљда мораш да созрецаваш.. пријатељу...далеко си ти од племића(за које немаш доказа) и финих људи...а да не спомињем хришћанства.. али нисам ти ја духовник...да те образујем... само има да ти се каже... само да није касно... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342690939' post='681537] па да, што се баби снило да наводи на своју воденицу искрено, нисам ни мислио да ћеш признати да негде греше и да нешто лоше раде, као и за све остало што браниш - то је безгрешна светиња. бацили су милијарде, потрошили су у пустињи све изворе подземне питке воде и утрошили две деценије покушавајући да одржавају неко кржљаво растиње у животу, помири се с тиме. а милијарде имају јер их неко одржава у животу, приде што и немају лоше економију, ал им пар држава држе леђа јер су свесни шта би се десило кад би израел био прегажен за дан. један од разлога штићења израела и то што се рачуна у европу на свим живим преносима и учествовањима, између осталог и због отвореног гајења анимозитета према околним државама с којима су већ деценијама у рату и око-за-око "односима". што се тиче србије, изволи продај оно што имаш и правац њива, па онда можеш нешто да причаш а те фамозне приче о увозу гмо хране остави за неке друге папане, не причаш с једним ти мене да тераш из Србије... хахахаха... ти себи много дајеш за право...посебно када се узме ограниченост твојих сазнања и знања... сва срећа..."способни" попут тебе се питају као лањски снег... можеш само на ЖРУ да лупеташ... и међу својим "племићима" Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 ма ја... сви смо на дивљем западу..само ти...созрецаваш до божанских висина... алфа и омега... ја..водиш из финих...нисам приметио... а о доказима ...твојих тврдњи ..то је псоебна прича..за коју ваљда мораш да созрецаваш.. пријатељу...далеко си ти од племића(за које немаш доказа) и финих људи...а да не спомињем хришћанства.. али нисам ти ја духовник...да те образујем... само има да ти се каже... само да није касно... какви су ти коментари, не може човек ни да помисли да негде нормално живиш, теби је све нормално оно што је екстремно и за ратно стање. то да нисам хришћанин и у ове остале ниске прозивке не желим ни да улазим, није ми то ниво што се тиче наводних недостатака доказа о мом фином пореклу, да си иоле прочитао нешто о блаженопочившем патријарху Гаврилу V Дожић-Меденици, четнику Српку Меденици или народном хероју Љубомиру Меденици, или тако неком чувенијем или виђенијем носиоцу духовних и војних одликовања који директно припада братству Меденица из долине Мораче вероватно не бих ни морао да ти помињем уназад до великог војводе Богића Морачанина, потомка рода светог Вукашина Мрњавчевића ето, па седи мало, загреј столицу, обрни неку библиотеку и сајт, питај и старије сигуран сам да су те лекције пропустили да те поуче ... а ја ћу бити тако добар да те чак нећу ни питати за твоје порекло, мени то не игра улогу као теби, јер те гледам као човека а не као нечијег потомка клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Хоћете вас двојица дуго овако? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342694353' post='681561] а ја ћу бити тако добар да те чак нећу ни питати за твоје порекло, мени то не игра улогу као теби, јер те гледам као човека а не као нечијег потомка Опет ускачем, невезано за тему или за вашу расправу (коју пратим, али са којом ово јављање није повезано), али наравно да је битно ко је из какве куће и ко је каквог порекла. Што кажу наши стари, кад узимаш краву, гледаш јој претке и с једне и са друге стране, а камоли кад уводиш жену у кућу, или када гледаш колико је неко компетентан и поуздан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 Опет ускачем, невезано за тему или за вашу расправу (коју пратим, али са којом ово јављање није повезано), али наравно да је битно ко је из какве куће и ко је каквог порекла. Што кажу наши стари, кад узимаш краву, гледаш јој претке и с једне и са друге стране, а камоли кад уводиш жену у кућу, или када гледаш колико је неко компетентан и поуздан. људи нису краве аман мени није, иако немам шта да кажем против своје куће. научи те живот свашта другачије од оног што си повукао, или ниси, из куће и порекла. сем тога, ја сам моју кућу преваспитао за неке ствари, уз Божју помоћ и светог архангела Михаила, почевши од вере које није било три генерације пре мене. није баш то тако једноставно, нити мора ишта да значи. сем тога, знам људе који су благодарни а појма немају од кога су, родитељи су их оставили на улици и опет су усправни у мојој глави. Лидија Миленковић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 19, 2012 Пријави Подели Написано Јул 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342695739' post='681567] људи нису краве аман мени није, иако немам шта да кажем против своје куће. научи те живот свашта другачије од оног што си повукао, или ниси, из куће и порекла. сем тога, ја сам моју кућу преваспитао за неке ствари, уз Божју помоћ и светог архангела Михаила, почевши од вере које није било три генерације пре мене. није баш то тако једноставно, нити мора ишта да значи. сем тога, знам људе који су благодарни а појма немају од кога су, родитељи су их оставили на улици и опет су усправни у мојој глави. Ma vazno je samo da su Srbi .... ;) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука