milan. Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ни личности не могу да ти попуне празнину. Нити је поента у уживању. Али је лакше бацити се на нечију личност него прочитати шта је неко хтео да ти каже. Неко са искуством, за разлику од многих овде на теми који су о дрогама читали из теолошких часописа или са Википедије. pa dobro, ja onda umoljavam uvazenog gosn medenicu, coveka sa iskustvom, da nam kaze koju mudru i pametnu rec iz svog iskustva... problem je sto on nista konkretno nije ni rekao... vec se samo ne slaze sa necim iznetim... neka napise jedan post u kom obrazlaze: ko, sta, kako, zasto, zbog cega, i td... i ja cu rado procitam. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ok Medo, fala za odgovor Mada mislim da postoji neka genetska predispozicija, e sad kakvog tipa, to već nije moj resor, samo iznosim svoje mišljenje. Možda bi mogo Ivica da mi pomogne oko ovog mišljenja, malo stručnije, da ne živim u zabludi, jer me jako interesuje. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 pa dobro, ja onda umoljavam uvazenog gosn medenicu, coveka sa iskustvom, da nam kaze koju mudru i pametnu rec iz svog iskustva... problem je sto on nista konkretno nije ni rekao... vec se samo ne slaze sa necim iznetim... neka napise jedan post u kom obrazlaze: ko, sta, kako, zasto, zbog cega, i td... i ja cu rado procitam. Прво, нема потребе за безобразлуком, јер је тема озбиљна. Друго, да си стварно читао, нашао би одговоре, а можда би нешто и научио. Треће, врати се и ишчитавај од почетка теме, стрпљиво и смирено, и наћи ћеш. Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Прво, нема потребе за безобразлуком, јер је тема озбиљна. Друго, да си стварно читао, нашао би одговоре, а можда би нешто и научио. Треће, врати се и ишчитавај од почетка теме, стрпљиво и смирено, и наћи ћеш. ajde, zaobiđi me. nisi interesantan... a ja nisam bezobrazan... neka kaze medenica jel sam ga necim uvredio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 evo gons uvazeni advokat profi, pretendent na slobodno mesto moderatora 0110_hahaha hahahaha salim se gringrin RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 ajde, zaobiđi me. nisi interesantan... a ja nisam bezobrazan... neka kaze medenica jel sam ga necim uvredio? Синко, ти си се закачио за мој пост, ја ти одговорио. Ако ниси хтео одговор, онда није ни требало да питаш. А то што си написао неће да спусти никога, сем тебе, јер одаје и мањак манира и мањак уличне културе, која је за такве ствари потребна. И тако... У здравље! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 А то што си написао неће да спусти никога, сем тебе, јер одаје и мањак манира и мањак уличне културе, која је за такве ствари потребна. И тако... У здравље! u zdravlje i tebi. a sto se tice ulične kulture, stvarno manjkam s njom, to je tvoja oblast. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 kako manjak kulture kad se zna da je ovde kolevka evropske kulture, molim vas lepo, treba da dajemo lep primer evropi! bas je lepa tema kad ovako lepo slozno kulturno pricamo RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 'Ајде сад сви по чај од мака и на спавање. Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Evo pa gledajte sta kaze covek koji ima iskustva....... ali manje od..... https://www.google.r...m3qREc0ytS9lS1g http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ok Medo, fala za odgovor Mada mislim da postoji neka genetska predispozicija, e sad kakvog tipa, to već nije moj resor, samo iznosim svoje mišljenje. Možda bi mogo Ivica da mi pomogne oko ovog mišljenja, malo stručnije, da ne živim u zabludi, jer me jako interesuje. не постоји генетика до оне коју поменух. постоји психолошка предиспозиција као стечено или усвојено понашање, али не патимо на тај начин од (пра)родитељског греха јер бисмо сви живи пушили до повраћања, дрогирали би се до златног метка, алкохолисали до делиријума и редом по хемији ударали јер је неко од наших предака то радио или патио од тога. подавили бисмо се у (туђем) греху, не бисмо ни имали шансу да се оформимо као личност већ само као клонови. које би то лудило на планети било, гањање по плантажама или јурење за мић ... дистопија. Анастасија, Александрида, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ta predispozicija može eventualno biti genetski nizak nivo serotonina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Ta "predispozicija" može eventualno biti genetski nizak nivo serotonina. све и свашта може да буде, ал та особа не мора ни на стимулансе да се навуче, него рецимо на опијате ... нема правила, зависи од личности, афинитета, патологије и радозналости. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342400584' post='679994] све и свашта може да буде, ал та особа не мора ни на стимулансе да се навуче, него рецимо на опијате ... нема правила, зависи од личности, афинитета, патологије и радозналости. Ali opet,ta predispozicija definitivno ne znači da će neko biti zavisnik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 16, 2012 Пријави Подели Написано Јул 16, 2012 Кажу да никотин ствара зависност по јачини одмах испод хероина. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука