DYNABLASTER Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 a ima i ljudi koji voli da pije, al da ne preteruje iako pije vise i cesce jer voli na pecanju je najbolje kad uzmes po tri cetiri ladna piva da se znoje, priroda i milina Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 него, јел сте се запитали КО су све наркомани, шта је све наркоманија тачније? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342395211' post='679938] онда и разумеш шта је бити наркоман за Христа, колико и без њега та је та логика, ако има логике уопште у том фокусу.......... али Црква мора да лечи, и исцељује од сваке трауме, ране и боли...јер има на дар Лек бесмртности...... никаква стигматизација ових људи који пате..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 та је та логика, ако има логике уопште у том фокусу.......... али Црква мора да лечи, и исцељује од сваке трауме, ране и боли...јер има на дар Лек бесмртности...... никаква стигматизација ових људи који пате..... објасни то вратарима испред путира ... обично чак ни не носе мантију него нађу за сходно да се поставе као мерило. бедак је кад схвате да пате од друге врсте наркоманије, сасвим ненадано се освесте да не пате од хемије већ од уображаја. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 "Nar-KO-mani" "Narr" na nemackom znaci budala dvorska luda(inteligentan), ali i ignorantska budala tj Tor tj "mani"- manija- manijak http://de.wikipedia.org/wiki/Narr to bi bilo moje vidjenje po dereticevski gringrin greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342394738' post='679930] недостатак љубави: аман, већина наркомана су из богатијих кућа где су родитељи шљакали цео живот и пружили деци све што они нису никад имали, велика мањина је то узела из радозналости или финансијске или неке друге фалинке - да постану дилери, популарни или охрабрени у животу. какве то везе има са личним афинитетом за љубав? to sto su roditelji te dece radili i davali im pare i kupovali sta pozele to ne znaci da su ta deca imala ljubav koja im je potrebna... nije ljubav samo kupovati nekom nesto... uostalom, ne mora znaciti da nisu imali roditeljsku ljubav... mozda nisu imali devojku ili moimka koji ih voli i razume,iskreno drustvo, bili su usamljeni i tako to... mnogi iz potreba za iskrenom ljubavlju imaju sex na jednu noc... vide se s nekim popiju pice, popricaju, zabave se, kresnu se... i kao imao si nekog... bio si s nekim, tj bio si s mnogima... imas neki zivot... a u stvari si usamljen. Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342395779' post='679944] објасни то вратарима испред путира ... обично чак ни не носе мантију него нађу за сходно да се поставе као мерило. бедак је кад схвате да пате од друге врсте наркоманије, сасвим ненадано се освесте да не пате од хемије већ од уображаја. то је моја али и твоја одговорност, наша као чланови тог Богочовечанског организма. то треба да буде наш изазов...... и нема одмора док траје обнова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342394738' post='679930] што, јел имаш нека лична и дугогодишња искуства из прве руке о наркоманији, наркоманима и дрогама, Imam. као ја, E to je nemoguce imati па имаш нешто смислено да напишеш сем сопствене уобразиље која озбиљно нема везе с реалношћу? Imam da napisem ono mislim.Neces mi ti odredjivati da li imam veze sa realnoscu. недостатак љубави: аман, већина наркомана су из богатијих кућа где су родитељи шљакали цео живот и пружили деци све што они нису никад имали, A o cemu ja pricam ? Nisu imali roditeljske ljubavi. Imaju materijalna bogatstva koja im nemogu pruziti srecu. наркомани немају љубави: срамота ме у твоје име што си способан себи да дозволиш тако нешто да напишеш. па нису ти људи демони па да немају љубави ... Ha ha ha ha ha ha ha .Pa u tom grmu lezi zec Ti si mene pogresno razumeo Medeni. Ljubav im nije pruzena u zivotu. Ne da je oni nemaju sto su bezdusni i bez ljubavi, nego je nemaju jer im nije data. Kada kazem da nemam srece ne mislim da nisam sposoban da se radujem, nego je nemam od spolja. јеси ли чуо некад, икад, бившег наркомана да ће ти рећи да се скинуо својим снагама, да једном није осетио како му се снага враћа у удове, живот да му се враћа у очи? јел си икад видео ти неког наркомана уопште, сем на телевизији или у филму? Jesi li ti video pametnijeg forumasa od tebe ? Postoji li takav a da nije neki dr mr ? Naravno da sam video narkomane.Mnogima je samo Bog i njegova blagodat pomogla da pronadju smisao i prebrode mnoge krize. људи се дрогирају из толико различитих начина и мотива да је немогуће да се стуку у "jer traze osecaj zadovoljstva, spokoja i mira." Ne sporim to.Govorio sam uopsteno. Milan Nikolic, Биљана and milan. је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 to sto su roditelji te dece radili i davali im pare i kupovali sta pozele to ne znaci da su ta deca imala ljubav koja im je potrebna... nije ljubav samo kupovati nekom nesto... uostalom, ne mora znaciti da nisu imali roditeljsku ljubav... mozda nisu imali devojku ili moimka koji ih voli i razume,iskreno drustvo, bili su usamljeni i tako to... mnogi iz potreba za iskrenom ljubavlju imaju sex na jednu noc... vide se s nekim popiju pice, popricaju, zabave se, kresnu se... i kao imao si nekog... bio si s nekim, tj bio si s mnogima... imas neki zivot... a u stvari si usamljen. погрешно си схватио, оно што сам написао није оправдање за мноштво љубави у њиховим животима већ да провери где та фамозна љубав стоји - у спољашњој изјави љубави или у унутрашњем афинитету да прими. поента је да хемија не бира кога ће да пороби, обично се неретко људи изненаде шта све у њима лежи. зато скоро никад старији људи не постану наркомани, само млади - они који се не познају. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ne znam, nemam iskustva. Mene pre zanima zasto se ljudi navuku na internet? .mislise. Милан Меденица :), DYNABLASTER, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 to sto su roditelji te dece radili i davali im pare i kupovali sta pozele to ne znaci da su ta deca imala ljubav koja im je potrebna... nije ljubav samo kupovati nekom nesto... uostalom, ne mora znaciti da nisu imali roditeljsku ljubav... mozda nisu imali devojku ili moimka koji ih voli i razume,iskreno drustvo, bili su usamljeni i tako to... mnogi iz potreba za iskrenom ljubavlju imaju sex na jednu noc... vide se s nekim popiju pice, popricaju, zabave se, kresnu se... i kao imao si nekog... bio si s nekim, tj bio si s mnogima... imas neki zivot... a u stvari si usamljen. Pa na to sam i mislio.A Meda me optuzio da mislim da su narkomani bezdusni i nesposobni za ljubav. Materijalna bogatstva i opijati nikada nisu zivot coveka ucinila srecnim. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Imam. Imam da napisem ono mislim.Neces mi ti odredjivati da li imam veze sa realnoscu. A o cemu ja pricam ? Nisu imali roditeljske ljubavi. Imaju materijalna bogatstva koja im nemogu pruziti srecu. Ti si mene pogresno razumeo Medeni. Ljubav im nije pruzena u zivotu. Ne da je oni nemaju sto su bezdusni i bez ljubavi, nego je nemaju jer im nije data. Kada kazem da nemam srece ne mislim da nisam sposoban da se radujem, nego je nemam od spolja. Naravno da sam video narkomane.Mnogima je samo Bog i njegova blagodat pomogla da pronadju smisao i prebrode mnoge krize. Ne sporim to.Govorio sam uopsteno. видим колико си успео да укачиш о људскости тих људи. пиши шта оћеш, само немој да замишљаш да то баш пуно има везе с реалношћу. значи, наркомани пате за љубављу па се тове хемијом да то надокнаде, обично на њихов финансијски конто ... у којој си ти заблуди. ај што и наркомани немају љубави, него и њихови родитељи их пумпају "квази-љубављу" а уствари их намерно уништавају јер их мрзе или не воле. е леба ти нема тог ком Бог није помогао, признали они или не. чак ни "уопштено" не можеш ни трећину да уклопиш у тај твој фамозни аршин. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ne znam, nemam iskustva. Mene pre zanima zasto se ljudi navuku na internet? .mislise. и то је нека зависност Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Mene pre zanima zasto se ljudi navuku na internet? .mislise. не морају да се идентификују као цела личност, само оно што пружају виртуелно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Pa na to sam i mislio.A Meda me optuzio da mislim da su narkomani bezdusni i nesposobni za ljubav. Materijalna bogatstva i opijati nikada nisu zivot coveka ucinila srecnim. ah, pa to ti je medenica, sta se cudis... voli on to tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука