Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342393480' post='679916] извини, ал морам, оволико напамет слова одавно нисам видео. Ma nema problema.Samo da te glava ne zaboli od tolikog udaranja. Lakse malo i kuliraj. Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 e da nova moda napijanja omladine i klinaca prepijanje, u grckoj je to neverovatno kad vidis, da ne opisujem sta sam sve video i doziveo, to je bilo za bizarni film Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 можда звучиш брутално али разумем зашто употребљаваш речник зомбија у контексту овог феномена, (који нажалост није редак)..... али мислиш да постоји свест код њих да „пију крв и вампиришу људе“? наравно, нису баш сви без мозга да не знају зашто то раде ... друго је питање да ли ће то и признати, сујета ту ради своје. а ту је и постер који лепо објашњава, да не испада да се не слажем, само обраћам пажњу да није баш све тако црно-бело Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Ma nema problema.Samo da te glava ne zaboli od tolikog udaranja. Lakse malo i kuliraj. само ти бомбардуј ту артиљерију, само немој да верујеш у свако слово што пишеш Александрида је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342393825' post='679922] само ти бомбардуј ту артиљерију, само немој да верујеш у свако слово што пишеш Verovacu tebi.Ti ionako sve najbolje znas. Ajde Medeni reci mi gde sam to pogresio pa da se odma ispravim. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 XII poglavlje Na sledecoj planeti ziveo je pijanica. Ova poseta je bila veoma kratka, ali je malog princa duboko rastuzila. -Sta ti tu radis? rece on pijanici, koga zatece cutljivog sa zbirkom praznih i zbirkom punih flasa ispred sebe. -Pijem, odgovori pijanica turobno. -Zasto pijes? upita ga mali princ. -Da zaboravim, odgovori pijanica. -Sta da zaboravis? raspitivao se mali princ koji ga je vec zalio. -Da zaboravim da se stidim, priznade pijanica obarajuci glavu. -Cega da se stidis? raspitivao se mali princ koji je zeleo da mu pomogne. -Da se stidim sto pijem! zavrsi pijanica i utonu konacno u cutanje. I mali princ ode zbunjen. "Odrasli su zaista vrlo, vrlo cudni", govorio je on u sebi dok je putovao. Лидија Миленковић, Биљана, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342393773' post='679921] а ту је и постер који лепо објашњава, да не испада да се не слажем, само обраћам пажњу да није баш све тако црно-бело хм, насупрот зрака Сунца и његовог спектра и дивног разнобојног колорита има ли ко да верује у црно бели свет? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Verovacu tebi.Ti ionako sve najbolje znas. Ajde Medeni reci mi gde sam to pogresio pa da se odma ispravim. што, јел имаш нека лична и дугогодишња искуства из прве руке о наркоманији, наркоманима и дрогама, као ја, па имаш нешто смислено да напишеш сем сопствене уобразиље која озбиљно нема везе с реалношћу? још боље, немој - узми редом дроге и пробај, види дал можеш и једно слово да потврдиш од оног што си написао. није никакав проблем, само немој после да кукаш: Mislim da je to zbog nedostatka ljubavi uopste i blagodati Bozije. Mislim na drogiranje u najsirem smislu - uzivanje u strastima i porocima ( prejedanje, ogovaranja, kockanje,.....) Narkomani nemaju ljubavi, blagodati i smisla. i pokusavaju da je nadoknade necim. Recimo, za vreme posta kada se malo vise potrudim u duhovnim aktivnostima nemam potrebu za alkoholom, jakom hranom, bludom.... Jednostavno alkohol i jaka hrana mi ne prijaju.Osecam se lepo i smireno. A kada to prodje postepeno se vracam na staro. Tako i ljudi pocinju da se drogiraju i opijaju jer traze osecaj zadovoljstva, spokoja i mira.Kasnije se stvara navika i zavisnost. ок, ајмо овако недостатак љубави: аман, већина наркомана су из богатијих кућа где су родитељи шљакали цео живот и пружили деци све што они нису никад имали, велика мањина је то узела из радозналости или финансијске или неке друге фалинке - да постану дилери, популарни или охрабрени у животу. какве то везе има са личним афинитетом за љубав? недостатка благодат и Божје: брате, па Бог напусти 99 оваца због једне залутале а ти пишеш о неком недостатку љубави и благодати? јеси ли чуо некад, икад, бившег наркомана да ће ти рећи да се скинуо својим снагама, да једном није осетио како му се снага враћа у удове, живот да му се враћа у очи? јел си икад видео ти неког наркомана уопште, сем на телевизији или у филму? наркомани немају љубави: срамота ме у твоје име што си способан себи да дозволиш тако нешто да напишеш. па нису ти људи демони па да немају љубави ... људи се дрогирају из толико различитих начина и мотива да је немогуће да се стуку у "jer traze osecaj zadovoljstva, spokoja i mira." ... Лидија Миленковић, RYLAH and Александрида је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 XII poglavlje Na sledecoj planeti ziveo je pijanica. Ova poseta je bila veoma kratka, ali je malog princa duboko rastuzila. -Sta ti tu radis? rece on pijanici, koga zatece cutljivog sa zbirkom praznih i zbirkom punih flasa ispred sebe. -Pijem, odgovori pijanica turobno. -Zasto pijes? upita ga mali princ. -Da zaboravim, odgovori pijanica. -Sta da zaboravis? raspitivao se mali princ koji ga je vec zalio. -Da zaboravim da se stidim, priznade pijanica obarajuci glavu. -Cega da se stidis? raspitivao se mali princ koji je zeleo da mu pomogne. -Da se stidim sto pijem! zavrsi pijanica i utonu konacno u cutanje. I mali princ ode zbunjen. "Odrasli su zaista vrlo, vrlo cudni", govorio je on u sebi dok je putovao. да-"Odrasli su zaista vrlo, vrlo cudni", govorio je on u sebi dok je putovao. и ти благодарам за Малиот принц, секогаш е убаво човек да се наврати на таа книга...... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Шта нам уствари поручује Мали принц? Да нема баш свако "зашто" своје "зато", него чешће има своје... знате већ. Просто се ствари догоде, људи се препусте и више уопште није ни битно како и зашто је нешто почело. Последица је надрасла узрок и - да тако кажем - конзумирала га. Има просто где мора да се лечи само узрок, да се склања слој по слој онога што је нападало због последице, да би се можда дошло до отворене ране, или ожиљка узрока. DYNABLASTER, Resistance is futile, Ведран and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 хм, насупрот зрака Сунца и његовог спектра и дивног разнобојног колорита има ли ко да верује у црно бели свет? сви они које не видиш у путиру. Лидија Миленковић, malina :) and Ведран је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1342394798' post='679933] сви они које не видиш у путиру. добро си ме схватио. „Сунце Правде“ од божићног тропара које сија, топли и даје живот људима.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Verovacu tebi.Ti ionako sve najbolje znas. Ajde Medeni reci mi gde sam to pogresio pa da se odma ispravim. Јао, Меденииии, како слатко звучи :laugh: :laugh: :laugh: У Меденог језик ко бритва, сече и кад ћути. dada Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 добро си ме схватио. „Сунце Правде“ од божићног тропара које сија, топли и даје живот људима.... онда и разумеш шта је бити наркоман за Христа, колико и без њега Ведран је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 Због туге, то су несрећни људи. Биљана, Milan Nikolic, antics and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука