Jump to content

Pogrešno tumačenje biblije jednog muslimanskog misionara

Оцени ову тему

Препоручена порука

Теме би могле да буду:

1) о молитви и молитвеном животу

2) о односу према иновернима

3) да ли су за откривење и послање потребни сведоци

4) чудо као теолошки појам

5) једнакости и разлике мушкараца и жена

6) свет кроз 20 година

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Пази, ја могу да организуеј онлајн разговор православног и исламског теолога :)

није у томе проблем наравно да постоје теолошке разлике,него ко све у исламу нема уторитет теолога

поготову код селафија (вехабија) какви дудуци то је страшно.

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima! Ljudi neide i neozbiljno je komentarisati riječima duduk, ili kojekakvim podrugivanjima. Do sada u međusobnom nam dijalogu je bilo podrugivanja i nipodištavanja.

Iako sam prezauzet obavezama, ja bi prisatao na jedan prijateljski razgovor o temi koju predložite ali uz uslove:

1) Nema ponižavanja, vrijeđanja niti ismijavanja

2)Tačno određena tema

3)Sa jednim učesnikom koji mora biti kompetentan u svojoj vjeri bez upadanja komentara drugih učesnika.

4)Pričamo o različitim temama i dok se obje strane ne dogovore da je tema iscrpljena o toj temi ne prestaje razgovor.

5)Nema brisanja onog što sugovornici napišu osim uz njihovu saglasnost.

6)Prvu temu neka bira jedna strana a drugu druga.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Stim ako bih ja birao sugovornika volio bih da to bude g.Ljukiša Kostić, čovjek koji me je zadivio svojom kulturom dijaloga obrazovanjem i poznavanjem hrišačanstva.Za mene je on primjer hriščanina koji nije ničim iskompleksiran.

:drugarstvo:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

"Pričamo o različitim temama i dok se obje strane ne dogovore da je tema iscrpljena o toj temi ne prestaje razgovor."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joj, jarane, ko ce sjedit narednih 20 godina ispred kompa.....

Подели на овим сајтовима

отворене плагијације

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima! Ljudi neide i neozbiljno je komentarisati riječima duduk, ili kojekakvim podrugivanjima. Do sada u međusobnom nam dijalogu je bilo podrugivanja i nipodištavanja.

Iako sam prezauzet obavezama, ja bi prisatao na jedan prijateljski razgovor o temi koju predložite ali uz uslove:

1) Nema ponižavanja, vrijeđanja niti ismijavanja

2)Tačno određena tema

3)Sa jednim učesnikom koji mora biti kompetentan u svojoj vjeri bez upadanja komentara drugih učesnika.

4)Pričamo o različitim temama i dok se obje strane ne dogovore da je tema iscrpljena o toj temi ne prestaje razgovor.

5)Nema brisanja onog što sugovornici napišu osim uz njihovu saglasnost.

6)Prvu temu neka bira jedna strana a drugu druga.

мислим да ниси обратио пажњу на очеву идеју. у питању би био онлајн видео разговор.

нема брисања и упадања коментара других

Пази, ја могу да организуеј онлајн разговор православног и исламског теолога :)

Подели на овим сајтовима

Nije problem ni to, (nisam obratio dovoljno pažnju, hvala ti na primjedbi...Tri dana sam bio na putu i brate kada spavaš tri sata na dan, vjeruj i krupnije stvari ti ostanu nezapažene... :291291291: .smesko. )samo treba da se odredi tema i da se odredi vremenski period radi kvalitetnije pripreme.

Zatim tip razgovora ...

Da li ragovor znači iznošenje stavova svoje vjere po određenom pitanju ili komparativan pristup tematici o kojoj bi se eventualno razgovaralo...

Подели на овим сајтовима

da nema Biblije, Islam ne bi ni postojao.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ево, ја предлажем да оквир за дискусију буде овај спис:

http://www.4shared.com/office/mZNqPsVs/djSrdjanSimic-TeolSporVizantIs.html

Мислим да је веома интригантан и да има доста тога да понуди, као и да отвара бројне проблеме.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...