Jump to content

Patrijarh poziva Srbe na jedinstvo

Оцени ову тему

Препоручена порука

На пример, на једну од његових првих изјава као Патријарха о Исламу и муслиманима за коју се после извињавао.

Па деси ми се да лупим некад нешто, али овде нисам ја тај који не размишља. Патријарха знам лично још када је био владика, био сам својевремено у уредништву епархијског часописа.

За ту изјаву не знам - ни то да се извињавао.

Но, ти си дословце рекао " али мало слабије стоји са "овоземаљским" стварима и односима као што може да се види кроз многе изјаве до сада. "

" Кроз многе његове изјаве........" - није лупетање него - претеривање. Без мере .

То што си својевремено био у уредништву епархијског часописа је за похвалу, али ни то не оправдава твоје претеривање. Без мере.

Но, твоје право.

Подели на овим сајтовима

Па ако не знаш за то онда очигледно уопште ниси пратио његове изјаве. Што се онда јављаш?

И још себи дозвољаваш да ми солиш памет...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па ако не знаш за то онда очигледно уопште ниси пратио његове изјаве. Што се онда јављаш?

И још себи дозвољаваш да ми солиш памет...

За ту изјаву не знам. За многе друге знам и апсолутно се слажем са свиме што је Патријарх Иринеј изговорио.

Не, него ти себи дозвољаваш да другима солиш памет...........

Тврдећи како Његова Светост Патријарх српски Иринеј ....." мало слабије стоји са "овоземаљским" стварима и односима као што може да се види кроз многе изјаве до сада. "

Подели на овим сајтовима

Тврдећи како Његова Светост Патријарх српски Иринеј ....." мало слабије стоји са "овоземаљским" стварима и односима као што може да се види кроз многе изјаве до сада. "

Бити духовни ауторитет не значи да си ауторитет за економију, инсталирање виндовса и шифри за игрицу нид фор спид.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

За ту изјаву не знам. За многе друге знам и апсолутно се слажем са свиме што је Патријарх Иринеј изговорио.

Тврдећи како Његова Светост Патријарх српски Иринеј ..... "мало слабије стоји са "овоземаљским" стварима и односима као што може да се види кроз многе изјаве до сада."

Ја никоме нисам солио памет, рекао сам своје мишљење. Што иначе зна сваки Нишлија - да је Патријарх велики духовник и молитвеник, али да му "public relations" није баш најјача страна.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја никоме нисам солио памет, рекао сам своје мишљење. Што иначе зна сваки Нишлија - да је Патријарх велики духовник и молитвеник, али да му "public relations" није баш најјача страна.

Ти, Звонко, идеш и даље..........

У почетку истичеш како си рекао своје мишљење да би у наставку, опет, непромишљено, устврдио -........" зна сваки Нишлија да му "public relations" није баш најјача страна. "

Без мере.

Подели на овим сајтовима

Шта је ту "без мере" молим те? Осим твог смарања...

Па имаш још Нишлија овде на форуму питај било кога.

Ти, стварно, мислиш да " цео Ниш " дели твоје мишљење ?

Ако неко " смара " онда си то ти са твојим мишљењем да Патријарх Иринеј .." мало слабије стоји са "овоземаљским" стварима и односима као што може да се види кроз многе изјаве до сада. "

Подели на овим сајтовима

Ја сам то написао једном и то је то. Ти га понављаш већ десет пута као да сам рекао ко зна шта. Не знам шта ти је ту толико занимљиво?

У тој твојој неодмереној и далеко од истине написане реченице - нема ничег занимљивог.

Подели на овим сајтовима

Какве везе Добрица Ћосић има? Мене никад није интересовало шта је он писао, тако да нисам ни мало упућен.

Само ме копка то што је Грешном Милоју вероватно Добрица Ћосић идол. У то сам сигуран због тога што на Милојевим полицама Ћосићева књига има прилично истакнуто место.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...