Arsenija Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Naravno da humor nije greh. Samo treba znati biti duhovit.Nikoga ne ismejavati,nikoga ne povrediti neumesnom šalom. No ,uvek su postojali ljudi koji se ljute ako se pošališ na njihov račun....Zato se ja uvek šalim na svoj. Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 treba se cesce smejati i sto vise!!! i simpanze se smeju..mislim da su simpanze jedine zivotinje koje se smeju pored nas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 treba se cesce smejati i sto vise!!! i simpanze se smeju..mislim da su simpanze jedine zivotinje koje se smeju pored nas... Ja imam druga koji kaže da se njegov pas smeje Primal је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 ne moze nijedna zivotinja sem simpanze...inace simpanza moze i da dobije i kijavacu, stucanje, podigrivanje kao covek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 ne moze nijedna zivotinja sem simpanze...inace simpanza moze i da dobije i kijavacu, stucanje, podigrivanje kao covek... To mogu i macka i pas... da dobiju kijavicu stucanje podrigivanje i slichno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Poznata je cinjenica da je pokojni Patrijarh Pavle imao izuzetnog smisla za humor, vise puta ljudi iz njegove pratnje su o tome pricali, mislim da je nesto na tu temu rekao i sadasnji vladika krusevacki David! Млађони and ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Poznata je cinjenica da je pokojni Patrijarh Pavle imao izuzetnog smisla za humor, vise puta ljudi iz njegove pratnje su o tome pricali, mislim da je nesto na tu temu rekao i sadasnji vladika krusevacki David! Svaki covek od duha zna da je osmeh jedna kriva linija koja ispravlja mnoge stvari. (: Ne zove kaze se dzabe za coveka koji ima smisao za humor - duhovit (: ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Да ли је Бог имао смисао за хумор? Јесте, наравно. Показао га је створивши човека који може да му каже НЕ и да то НЕ буде важеће и за свемоћног Бога. То је најсмешнија истина која постоји. Драгана Милошевић, DankaM, gandalf and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Ja imam druga koji kaže da se njegov pas smeje А пази овог петла gringrin gothic88nika and gandalf је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Да ли је Бог имао смисао за хумор? Јесте, наравно. Показао га је створивши човека који може да му каже НЕ и да то НЕ буде важеће и за свемоћног Бога. То је најсмешнија истина која постоји. Slazem se. Evo dokazao je i na mom primeru sto dopusta da ga ovakav ponekad nikakav volim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Jos samo da dodam da budem jasniji nije moje Volim obavezajuce za Njega nisam od tih plodova koje se ne mogu nazvati plod. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Да ли је Бог имао смисао за хумор? Јесте, наравно. Показао га је створивши човека који може да му каже НЕ и да то НЕ буде важеће и за свемоћног Бога. То је најсмешнија истина која постоји. Бог је разумна особа и то најинтелигентинија у универзуму а као свака особа има савршено развијен смисао за хумор. Позната вам је та ситуација кад неко цијели живот игра LOTO а тек у 70 или 80 г. добије страшно велику награду. Ето то је то! http://www.smedia.rs/vesti/vest/80308/Loto-Loto-premija-Ispovest-loto-milionera-Igra-na-srecu-Ispovest-loto-milionera-Samo-baba-i-ja-znamo-da-smo-postali-bogatasi.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Jednom prilikom, pricajuci sa svestenikom, nekako se poveo razgovor i na ovu temu... I kaze on meni : ''ljudi mi pricaju, oce vi ste uvek veseli i znate da se nasalite''... I onda mi je rekao da im je odgovorio: ''ja kada ne budem znao da ispricam dobar vic (naglasio je da ne misli na takozvane masne viceve), ja nisam vise ziv''. keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Господ Исус Христос се никад није смијао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука