Jump to content

Optužnica zbog paljenja ambasade SAD

Оцени ову тему

Препоручена порука

Као што сам рекао у свом првом посту у овом топику, али га можда ниси прочитао, нисам ни тврдио да лоповлук, похлепа, криминал, издаја итд,итд, представљају искључиво наш спецификум...проблем лежи у томе што је то код нас задобило чудовишне размере, што је подигнуто на општи ниво, што је задобило снагу правила, што су политичко - финансијски лопови, убице, прави издајници и криминалци апсолутно законски безбедни, што је народ у глобалу постао покварен преко сваке мере, итд, итд...видећеш ускоро и сам, мој брате.

Ма јасно је то мени. Вероватно ниси видео едит - оно што ми није јасно је зашто нам онда смета када неко буде заслужено кажњен за кривично дело?

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ма јасно је то мени. Вероватно ниси видео едит - оно што ми није јасно је зашто нам онда смета када неко буде заслужено кажњен за кривично дело?

Поента је у томе што се у овој земљи стално чује и то само са једне стране: "Правда је задовољена"...а онда схватиш да та констатација није ништа друго до питање:" Јел правда можда жели још?". Ето...то свеопште и уништавајуће правило у земљи Србији смета људима...барем мени смета.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...