nishizawa Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Као што сам рекао у свом првом посту у овом топику, али га можда ниси прочитао, нисам ни тврдио да лоповлук, похлепа, криминал, издаја итд,итд, представљају искључиво наш спецификум...проблем лежи у томе што је то код нас задобило чудовишне размере, што је подигнуто на општи ниво, што је задобило снагу правила, што су политичко - финансијски лопови, убице, прави издајници и криминалци апсолутно законски безбедни, што је народ у глобалу постао покварен преко сваке мере, итд, итд...видећеш ускоро и сам, мој брате. Ма јасно је то мени. Вероватно ниси видео едит - оно што ми није јасно је зашто нам онда смета када неко буде заслужено кажњен за кривично дело? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Nisam siguran da te razumem. Koja stoka je vašoj generaciji uzela najbolje godine? Домаћа стока. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Ма јасно је то мени. Вероватно ниси видео едит - оно што ми није јасно је зашто нам онда смета када неко буде заслужено кажњен за кривично дело? Поента је у томе што се у овој земљи стално чује и то само са једне стране: "Правда је задовољена"...а онда схватиш да та констатација није ништа друго до питање:" Јел правда можда жели још?". Ето...то свеопште и уништавајуће правило у земљи Србији смета људима...барем мени смета. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука