Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Na streliste, pa kada izgruvas koju stotinu metaka da vidis kako ti posle ne bi zadrhtala ruka ... sve je stvar vezbe ... Не вежбе, него психе, сензибилитета, система вредности... Само ми није јасно зашто такав храбар даса као што си ти није са стрелишта отишао да брани земљу (природно право), него је збрисао у Италију... Душко Дугоушко, Млађони and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Један од кометара у блицовом тексту каже да је отац шефа банде полицијски инспектор. Мислим да то није тачно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Не вежбе, него психе, сензибилитета, система вредности... Само ми није јасно зашто такав храбар даса као што си ти није са стрелишта отишао да брани земљу (природно право), него је збрисао у Италију... што да се мучи кад може да је брани са форума. Juan Valdez and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Likove koji prave ovakva *biiip* ne možeš nikakvim zakonom o nošenju oružja da sprečiš da nastave da divljaju. Jer njimа mоzak ne funkcioniše, oni ne razmišljaju da su među tim ljudima koje su maltretirali mogli da budu neki drugi naoružani krimosi (možda iz drugog grada, zemlje), policajci u civilu, ili neko drugi ko bi im došao glave. A posebno što imaju debelu zaledjinu, sigurno im roditelji/rodjaci/pajtosi nisu 'obični' gradjani. Jedino da funkcioniše pravna država, pa da se za ovo zaradi debela robija, ko god da je u pitanju, pa bi sledeća grupa frajerčina razmišljala šta radi... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 То без дискусије, Гениус. Сад кад су их ухватили требало би да могу да поново прошетају улицом тамо негде средином 2050-те. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па силеџије боли уво да ли је легално или није, они ће имати оружје било то легално или не. Проблем имају поштени људи који поштују закон, а закон им онемогућава да се бране. Можда ти не би носио пиштољ, у ствари - вероватно већина не би носила. Али ови насилници не би знали да ли неко носи или не. И не би смели да се иживљавају над људима и играју рулет са својом главом. Јер да би ушао у кафић да бијеш неког насумице ти мораш да знаш да нико није наоружан. А то држава обезбеђује криминалцима. Ако то не знаш, онда ти неће бити баш тако једноставно... e ovo stvarno jeste, što bi rekli: strah granicu čuva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па испада сад да сам ја неки насилан човек који воли пуцњаву и те страшне ствари... Напротив - мрзим насиље из дна душе, вероватно нема ничег на свету што ми је одвратније од насиља и убијања. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 samo pitanje je, Zvonko, kad bi ponovo dozvolili nošenje oružja, na šta bi to ličilo, narod je i ovako nervozan i to previše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па испада сад да сам ја неки насилан човек који воли пуцњаву и те страшне ствари... Напротив - мрзим насиље из дна душе, вероватно нема ничег на свету што ми је одвратније од насиља и убијања.Твоји коментари на форуму не сведоче у прилог управо изречене тврдње...samo pitanje je, Zvonko, kad bi ponovo dozvolili nošenje oružja, na šta bi to ličilo, narod je i ovako nervozan i to previšeК'о на дивљем западу... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па испада сад да сам ја неки насилан човек који воли пуцњаву и те страшне ствари... Напротив - мрзим насиље из дна душе, вероватно нема ничег на свету што ми је одвратније од насиља и убијања. Е ајде сад буди реалан - где има више убиства, у САД или у другим развијеним земљама које немају други амандман и у којима не можеш оружје да купиш у супермакету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 ajmo kolumbija bouvling... nishizawa and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 kod nas možeš da držiš pištolj, kod kuće, a postoji i limit na broj metaka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Не вежбе, него психе, сензибилитета, система вредности... Само ми није јасно зашто такав храбар даса као што си ти није са стрелишта отишао да брани земљу (природно право), него је збрисао у Италију... Ko kaze da sam zbrisao? Ja sam otisao kada su Srbi kontrolisali Republiku Srpsku Krajinu, 70% Bosne, Kosmet ... sve redom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 samo pitanje je, Zvonko, kad bi ponovo dozvolili nošenje oružja, na šta bi to ličilo, narod je i ovako nervozan i to previše Па не знам, то је друштво у којем је све тотално отишло у аут... Ја само заступам генерално принципе индивидуалне слободе. Ту спада и право да се браниш. Твоји коментари на форуму не сведоче у прилог управо изречене тврдње... Ево Ацо је л` може овако да се договоримо. 1. Ако нађеш и овде поставиш један једини коментар где сам се залагао за насиље према некоме, а да није у питању самоодбрана или шала - ја гасим налог и више не јављам на форум. Никад. 2. Ако не нађеш, ти гасиш налог и не јављаш се више никад. Нема дуплих налога итд. Е ајде сад буди реалан - где има више убиства, у САД или у другим развијеним земљама које немају други амандман и у којима не можеш оружје да купиш у супермакету? Има више убистава у САД, само нисам сигуран да је то последица другог амандмана. Пре бих рекао да је последица рата против дроге и слично. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Има више убистава у САД, само нисам сигуран да је то последица другог амандмана. Пре бих рекао да је последица рата против дроге и слично. А кад тип упадне у универзитетску библиотеку и побије силне људе из аутоматске пушке коју је купио као што ја купујем хлеб, какве тачно то везе има са ратом против дроге? Душко Дугоушко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука