Jump to content

Рођена генетски модификована деца од троје родитеља - 30 мутанта

Оцени ову тему

Zayron

Препоручена порука

До сада јер човјек, као и сва остала људска бића настајао само фертилизацијом једног пара јединаца, кад буде у фертилизацију а с тим и у насљедни материјал укључено и више од два парентална даваоца, једног мушког и једног женског може то имати несагледиве посљедице, врло опасан пут којим се кренуло. Може доћи до генетске хиперинформативне рекомбинативне преструктурализације генетског материјала и убрзавања генетских интеракција с врло хетерогеним материјалом у јединици времена који не само да не постојји у природи већ може добити франкештајнски несагледиве и вјероватно некотроловатељне посљедице.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341704741' post='674635]

ма дај :D

правиш од Бога амбивалентног посматрача а не главног бају ;)

јок ја...

стани мало..

значи Бог се шалио када нам је дао слободну вољу?

ако се Бог меша..како онда имамо слободну вољу?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

јок ја...

стани мало..

значи Бог се шалио када нам је дао слободну вољу?

ако се Бог меша..како онда имамо слободну вољу?

ма није проблем наша слобода, већ оно што се имплицира за Његову ...

види, има дана и има људи којима Бог с разлогом не даје децу, слабо га икад докучимо јер је лична и тиче се односа двоје и Бога и да не улазимо у ту проблематику да не бисмо непотребно ширили причу, а онда да животић некој дечици што се неки доктор "играо" да би неким људима омогућио да се помогне оплодња и зачеће, јер медицина не ствара живот - већ Бог.

значи, медицина само користи механизам који је Бог очигледно оставио да се помогне људима да "вештачки", тачније уз помоћ, зачну.

некад је то било да брат брату прави децу, данас је то вантелесна оплодња у неком облику.

јел ме пратиш? :)

Подели на овим сајтовима

До сада јер човјек, као и сва остала људска бића настајао само фертилизацијом једног пара јединаца, кад буде у фертилизацију а с тим и у насљедни материјал укључено и више од два парентална даваоца, једног мушког и једног женског може то имати несагледиве посљедице, врло опасан пут којим се кренуло.

и мене то мало плаши, ал очигледно има људи који капирају шта раде, док на Цркви није само етиком и моралом да се бави ... већ пре свега шта је корисно за људе.

правила и Предање нису ту да се људи сабијају у њих, већ да се држе правог Пута а ово ни мало не личи на скретање јер не праве хуманоиде са 4 руке већ нормалну децу.

ако ме схваташ шта желим да кажем :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1341705612' post='674642]

ма није проблем наша слобода, већ оно што се имплицира за Његову ...

види, има дана и има људи којима Бог с разлогом не даје децу, слабо га икад докучимо јер је лична и тиче се односа двоје и Бога и да не улазимо у ту проблематику да не бисмо непотребно ширили причу, а онда да животић некој дечици што се неки доктор "играо" да би неким људима омогућио да се помогне оплодња и зачеће, јер медицина не ствара живот - већ Бог.

значи, медицина само користи механизам који је Бог очигледно оставио да се помогне људима да "вештачки", тачније уз помоћ, зачну.

некад је то било да брат брату прави децу, данас је то вантелесна оплодња у неком облику.

јел ме пратиш? :)

јо ман..

само...каква је слободна..ако се Бог меша...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

До сада јер човјек, као и сва остала људска бића настајао само фертилизацијом једног пара јединаца, кад буде у фертилизацију а с тим и у насљедни материјал укључено и више од два парентална даваоца, једног мушког и једног женског може то имати несагледиве посљедице, врло опасан пут којим се кренуло. Може доћи до генетске хиперинформативне рекомбинативне преструктурализације генетског материјала и убрзавања генетских интеракција с врло хетерогеним материјалом у јединици времена који не само да не постојји у природи већ може добити франкештајнски несагледиве и вјероватно некотроловатељне посљедице.

Ti nisi medicinski ekspert.

Drugo, i dalje je 1 spermatozoid i 1 jajna ćelija, tako da ništa od Frankenštajna, žao mi je.

Подели на овим сајтовима

јо ман..

само...каква је слободна..ако се Бог меша...

брате мој, то је као да ме питаш о проблему слободе између два човека, исто је.

не мош силовати Човека, а Он тебе не жели.

Подели на овим сајтовима

е да, има ту још један моменат који ретко уносимо у слободу човека кад покушавамо да сагледамо слободу Бога:

Он ЗНА шта ће да се деси из свега тога, мора да види неко (онтолошко?) добро иначе би изабрао да не учествује јер је Безгрешан.

Подели на овим сајтовима

да..види све..јер је Господ почетак и крај..али то је наша слобода..пут..који одаирамо..

ако се Он умеша...онда више није слободан избор...већ под утицајем више силе..

где онда ту слобода..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

да..види све..јер је Господ почетак и крај..али то је наша слобода..пут..који одаирамо..

ако се Он умеша...онда више није слободан избор...већ под утицајем више силе..

где онда ту слобода..

ајде овако: где је слобода да ускрати дете некоме ко га жели више од свог живота?

или, где је слобода дати дете силованој девојци?

није то тако црно-бело.

Подели на овим сајтовима

ево примера...

мој отац када се разболео...

Бог је могао да се умеша још пре него ће се болест развити..и спречити у самом настајању..болест..

али није...

добро..слободна воља мог покојног оца..да ради шта је радио...(музичар био..) и зарадио болест...

е сада...ако се Господ и умеша некада...

што није тада...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ево примера...

мој отац када се разболео...

Бог је могао да се умеша још пре него ће се болест развити..и спречити у самом настајању..болест..

али није...

добро..слободна воља мог покојног оца..да ради шта је радио...(музичар био..) и зарадио болест...

е сада...ако се Господ и умеша некада...

што није тада...

не знам брате, имам и ја питање што сам ја 6. дете по реду, по чему сам ја баш заслужио да порадујем мајку и оца ... кад се видимо с Њим по смрти, знаћемо.

до тад верујемо да је добро, немам другог објашњења и утехе да ти пружим :)

Подели на овим сајтовима

Нису никакви "мутанти", колико видим замењена им је само митохондријска ДНК. Митохондрија је само један део ћелије, тј. "органела" задужена за "производњу енергије" у ћелији и нема везе са "нуклеусом" где се налази "главна" ДНК.

У суштини тај поступак је врло сличан пресађивању неког органа код одрасле особе којој је то потребно. Нема ту никакве етичке дилеме, осим новинара који нам опет подмећу "патку"... Да извинете...

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...