Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 - Како овај поп пости а има 150 кила? наставите... w.a.mozart, Sophrosyne, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 ima 150 kila žive vage LOL ali to je po novoj vagi (da ne kažem VAZI) epic fail je kad vam starešina hrama tokom čitanja Vaskršnje poslanice pročita na kraju redom sva imena episkopa RYLAH, malina :), gandalf and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 - Како овај поп пости а има 150 кила? наставите... to me skoro pitao drug a propo jednog monaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 ili pitanje- zašto djakon stalno briše ikone od karmina... zar nije prostije reći ženama da se ne šminkaju kad dolaze u hram... jes ali popadije se najviše šminkaju (istinit dogadjaj) Драгана Милошевић, PetarP, Милан Меденица :) and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Lapsuz sveštenika - Blaženi oni koji plaču jer će se naplakati Георгина, kron, sleki and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Pre neku godinu kod nas jedna zena pita svestenika: Oce,danas mi je pala ikona sv. Vasilija sa zida,sta to znaci? A svestenik odgovara: To sestro Radmila znaci da niste dobro prikucali ekser. RYLAH, gandalf, Jefimija88 and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 један свештеник на беседи - мајка планета земља је родила Христа ... пет минута касније, путин је светитељ јер је дозволио ширење и обнову Православља у Русији ... пс. нормално је причао док неки нису извадили фотоапарат да снимају беседу, а онда га је напустила благодат RYLAH, sleki, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 lol Једна старија Београђанка, сва усплахирена, просто улетела у зграду Патријаршије тражећи од домара да је одмах упути Патријарху. Портир, Млађо Младеновић, стрпљив и предусретљив, рече јој да је Патријарх заузет, да има госте, па је уљудно замоли да дође други пут. - Ја из ових стопа морам да видим Патријарха! - жена остаје упорна. - Не задржавајте ме и не спречавајте да испуним заповест Свете Петке! Она ми се ноћас јавила и рекла шта треба да урадим. Жена је, ипак, шмугнула кроз отворена врата и некако стигла до Његове Светости. И ту се водио овај разговор: - Дошла сам по заповести Свете Петке! - Ма, немојте, молим вас, - као чуди се Патријарх. - Шта каже Света Петка? - Каже: нађи једне мушке ципеле и чим сване носи Патријарху! Јесте, очију ми! И ево: ја донела... - А кад ти се јавила Света Петка? - Јавила ми се у сну и ја се од неког страха пробудим и погледам на сат: тачно поноћ... - Е, види, мени се Света Петка јавила у два сата после поноћи и рекла ми да не узмем те ципеле. Зато, благо мени, врати те ципеле и дај их некоме коме су потребне... Марјанн, sleki, Драшко and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 - Како овај поп пости а има 150 кила? наставите... Мада искрено мислим да пост нема увек везе са килажом. fail Драгана Милошевић and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 ima 150 kila žive vage LOL ali to je po novoj vagi (da ne kažem VAZI) epic fail je kad vam starešina hrama tokom čitanja Vaskršnje poslanice pročita na kraju redom sva imena episkopa То није ништа кад поп да чтецу да прочита све а овај прочита и имена епископа и на крају оно штампа патријаршија у не знам колико примерака улица та и та број 7 , Београд. LOL Sophrosyne, gandalf, RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 То није ништа кад поп да чтецу да прочита све а овај прочита и имена епископа и на крају оно штампа патријаршија у не знам колико примерака улица та и та број 7 , Београд. LOL mukica a narod već uveliko stoji s-noge-na-nogu što bi naš narod rekao Sophrosyne, Јадранка-Дервента and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 На сахрани сви кукају само поп пева lol Јадранка-Дервента, obi-wan, Đorđe Maksimović and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 a je l se sećate kad je neki vladika-podsetite me koji- pričao o prazniku vavedenja pa reko- i tako su malu Mariju roditelji odveli u hram gde je ona posvećena Bogu... u hramu je provela dosta vremena... stalno se molila, postila, pričešćivala se epic fail gandalf, Биљана, malina :) and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 pravi post je da ne jedeš orahe itd..... (komentar ljudi koji ne poste) Đorđe Maksimović and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija88 Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Лично не волим када коментаришу свештенике, шта имају , посједују, и слично. Ништа од тога неће понијети на онај свјет, осим душе. Код нас у мјесто гдје ја живим дошао нови свештеник, има неких 150кг. Иначе познајем га од раније, имао је парохију у граду гдје сам ја студирала. Главни коментари су били, а колики поп, шта овај једе, и томе слично... Нико не зна, да се свештеник разболио, имао поремећај хормона и нагло се угојио... Sophrosyne, obi-wan, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука