Danijela Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341085281' post='670262] зовите немању! nemanja who? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 A poljubac - neka bude u prednju stranu ramena ko što se i sada 'neki' ljubu (celivaju). A? Nek se otpočne sa tom praksom u jednom hramu pać da vidimo kakve će to promene doneti. Nebi me čudilo da se to pročuje i da svi navale tamo kao ... slučajno! јес, па да попадамо greengrin greengrin greengrin може руковање? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Medooooooo Aaaaaa Daki ljubomorna sam, meni si ostavila samo da gledam ove školjke, kamenje... šmrc ih nemoj tako dido.... donecu ti ja skoljke i kamenje "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Ti 'mala' pre nego odeš na more, skockaj kalendar i za Avgust. Moš ti se desi neko na moru, pa da nam se vrneš tek na jesen.... A poljubac - neka bude u prednju stranu ramena ko što se i sada 'neki' ljubu (celivaju). A? Nek se otpočne sa tom praksom u jednom hramu pać da vidimo kakve će to promene doneti. Nebi me čudilo da se to pročuje i da svi navale tamo kao ... slučajno! ne brini se spreman je avgustovski kalendar a za to celivanje... za mene bi morali hoklicu da ponesu ako oce u rame da me celivaju 1312_womens Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 ih nemoj tako dido.... donecu ti ja skoljke i kamenje Jejejejejejejeeeeee bliss jeeee držim te za reč i zato... Daki pravi naaaaaaajbolje kalendarOVE i to pravoslavne, majke mi Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 ne brini se spreman je avgustovski kalendar a za to celivanje... za mene bi morali hoklicu da ponesu ako oce u rame da me celivaju 1312_womens јао, ја би донео камеру да снимам тај шоу кад крену да ти прилазе клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Jejejejejejejeeeeee bliss jeeee držim te za reč i zato... Daki pravi naaaaaaajbolje kalendarOVE i to pravoslavne, majke mi vazi i hvala dido. Александрида је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1341086343' post='670279] јао, ја би донео камеру да снимам тај шоу кад крену да ти прилазе sFun_bat Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 ne brini se spreman je avgustovski kalendar a za to celivanje... za mene bi morali hoklicu da ponesu ako oce u rame da me celivaju 1312_womens kako ko, kako ko ako me razuumeš Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 a za to celivanje... za mene bi morali hoklicu da ponesu ako oce u rame da me celivaju 1312_womens Prvo skoči pa reci - LjUB ! Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука