Дејан Написано Октобар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Ide mi se u Liku a nikako ne mogu sad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Večeras Dzenana sužam uživo,ako je neko voljan nek me pomene u molitvi,ne moram da objašnjavam zašto Драшко and Malina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Potpuno razumem tvoju muku. Samo hrabro. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ide mi se u Liku a nikako ne mogu sad јел си родом из Лике? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Jesam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Večeras Dzenana sužam uživo,ako je neko voljan nek me pomene u molitvi,ne moram da objašnjavam zašto Ово може бити само по казни. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 нисам скапирао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 6, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Јеси ли својом вољом на концерту Џенана или силом прилика? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Својевољно али сам склон да се опустим више него што треба Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2012 Obzirom da sam se i opustio više nego što treba a došao kući čitav ,zahvalan sam na molitvama Драшко and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Evo ga opet ovaj ... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Silence , Иван ♪♫, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Crveni Baron and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука