Andre Williams Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 и наравно nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 ...иронично је то да кад сам почео да ширим видике у погледу осталих музичких праваца прво сам се дохватио пулског панк бенда Куд Идијоти. па сам онда данима гутао њихове песме. између осталих и... Пс. Они панкери који су нас малтретирали наставили су да се понашају слично али су панк мајице заменили тренеркама... sqny је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 Жешће сам се ложио на Нирвану кретен један, што се уби feeble and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 јес безвезе, ја се мало помолим за неколико њих који су ми дали мало радости у неким својим данима ... Драшко and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 да Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 и који је уопште фазон та 27 година за умирање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2012 Пријави Подели Написано Јул 10, 2012 и који је уопште фазон та 27 година за умирање. извиканост ... неки баја је једном направио статистику уметника који су извршили самоубиство и испало је да их у неким другим годинама има далеко више - само што нису толико познати да уђу у клуб 27. има везе и са "златним метком", кад људи изгину на врхунцу каријере од неке дроге, неважно чиме се конкретно убију. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Mislim da je kaseta ovog koncerta istopljena koliko se slušala... u ono vrEme arahne, Andre Williams, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 He,he.... a od klasike npr.. http://www.youtube.com/watch?v=EkLkaM_Bn6o . Милан Меденица :), Ведран and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 He,he.... a od klasike npr.. http://www.youtube.com/watch?v=EkLkaM_Bn6o . друже, ти баш имаш укус.... свака част поздрав В. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Али без обзира на све....METALLICA i EKV nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша M. Написано Јул 28, 2012 Пријави Подели Написано Јул 28, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука