feeble Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Медо, ти си се баш поштено ложио Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Медо, ти си се баш поштено ложио рођен лош ал шта ћу кад волим музику да слушам, ал листа у плејер у је крими и на насумично је стављена ... нема човека који се не жали кад дође код мене кад крене да прескаче са соула на двадесете преко метала на поп од класике на техно Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 nirvanashop and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Милан Меденица :), Драшко and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Sophrosyne and nirvanashop је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Милан Меденица :) and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Швеђани,Швеђани...не могу да их преболим Том Енглунд из д мен. nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nirvanashop Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 нас клинце у крају редовно је малтретирала група старијих момака кои су сви били "панкери". ставио сам панкери под наводнике јер нико од њих (част изузецима) заиста није слушао ни волео панк музику. само су се облачили као панкери и малтретирали све около... е, па ми клинци смо углавном били металци. можда баш њима у инат... ал смо ми заиста слушали ХМ. из тог периода могао би да издвојим Мејдене а ова ми прва паде на памет Милан Меденица :), Sophrosyne and nirvanashop је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 ево још једне из тог периода Милан Меденица :) and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука