Војвода7 Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 пре 5 минута, Плаво Небо рече Ал' зато носи мобилни па што ће му сат за време. Знаш колико ми себи скраћујемо вријеме, живот, тим мјерељем времена, сјећам се кад сам био дијете кад ме није занимало колико је сати, који је дан, колико је вријеме спорије ишло.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече Знаш колико ми себи скраћујемо вријеме, живот, тим мјерељем времена, сјећам се кад сам био дијете кад ме није занимало колико је сати, који је дан, колико је вријеме спорије ишло.... Знам, али када човек одрасте обавезе га стално вуку да негде жури. Као мали сам се често питао и шта ће људима уопште новац.. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bogdan011 Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Сат који носим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Не волим скупе, набуџене сатове. Носила бих овако неки, обичан, мали, винтиџ. Princess Bella је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 пре 43 минута, Lady Godiva рече Не волим скупе, набуџене сатове. Носила бих овако неки, обичан, мали, винтиџ. Ni ja ne volim skupe satove. Posebno ne te nabudzene i digitalne. Slatki su ti mali satovi, samo ja nikada ne bih odabrala crni kais. Lepse su mi neke svetlije nijanse, npr. puder roze. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Branislav81 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Zanimljivi su mi satovi u boji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 пре 8 часа, Sasa Vojvoda рече Хаха, што си збуњена, Фиби ? Ne znam koja je to pesma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 пре 3 минута, Phoebe рече Ne znam koja je to pesma Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Иначе, сат има скоро исто година као и ја. Без традиције ништа П.с. Радио сам неки ''постер'' па рекох да ништа не мењам слике Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука