milan. Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Milane sta si ti ovde neki saljivdzija? Ako ti nesto smeta kazi ili ako si u nekoj zabludi reci da vidimo da li tu nesto moze da se pomogne. on pokusava da bude atrakcija na forumu. zeli da bude zanimljiv, i to je ok, ali je problem sto on kaze nesto sto nema veze sa zivotom i onda tu svoju nebulozu stavi na konto humora, da bi opravdao svoje neznanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 o ne 7896634 .please. .please. .please. obi-wan, DYNABLASTER, malina :) and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Milane sta si ti ovde neki saljivdzija? Ako ti nesto smeta kazi ili ako si u nekoj zabludi reci da vidimo da li tu nesto moze da se pomogne. јесам, ја сам кловн на маскенбалу иначе, драго ми је што сам те привукао да напишеш свој први пост, баш част да буде упућен мени па бих ти пожелео добродошлицу и мање напете живце Natasa. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boris Djekovic Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 on pokusava da bude atrakcija na forumu. zeli da bude zanimljiv, i to je ok, ali je problem sto on kaze nesto sto nema veze sa zivotom i onda tu svoju nebulozu stavi na konto humora, da bi opravdao svoje neznanje. Ma u redu je da je neko duhovit i sarmatan samo meni se cini da njegovi postovi imaju i neke druge namere, uostalom oko nekih stvari se ne treba saliti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 on pokusava da bude atrakcija na forumu. zeli da bude zanimljiv, i to je ok, ali je problem sto on kaze nesto sto nema veze sa zivotom i onda tu svoju nebulozu stavi na konto humora, da bi opravdao svoje neznanje. можете слободно да отворите тему о мени у зони сумрака, а до тад се бавите својим малим и крхким животима или барем текућом темом клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 vratite se na temu...ako je Bog bespolan sto se naziva Ocem, jel to metafora....ako jeste onda moze i majkom da se naziva...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boris Djekovic Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340468866' post='665430] јесам, ја сам кловн на маскенбалу иначе, драго ми је што сам те привукао да напишеш свој први пост, баш част да буде упућен мени па бих ти пожелео добродошлицу и мање напете живце Hvala na lepim zeljama, sto se tice zivaca stvarno nisu napeti a drago mi je sto sam se i ja prikljucio ovom drustvu dobrih ljudi , nadam se da ce biti zanimljivih tema o kojima cemo moci diskutovati. srcee Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 on pokusava da bude atrakcija na forumu. zeli da bude zanimljiv, i to je ok, ali je problem sto on kaze nesto sto nema veze sa zivotom i onda tu svoju nebulozu stavi na konto humora, da bi opravdao svoje neznanje. Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Srpskim Наравно и мени је било смешно питање. RYLAH and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ma u redu je da je neko duhovit i sarmatan samo meni se cini da njegovi postovi imaju i neke druge namere, uostalom oko nekih stvari se ne treba saliti. naravno da ima i drgih namera. coveku je lepo da ide i pecka ljude, da provocira i tako to. ali kad ispadne glup onda on sto stavi na racun humora. ja lepo pitac coveka na sta je mislio, da bi mu kazao neke stvari ako ih nije stvatio, ali medenica se m,ora umesa, i da se napravi pametan a ispadne suprotno od toga. i da, na ozbiljnim temama ozbiljni razgovori su pozeljni, a ne glupiranje... ali to je obaveza admina da kazu. ako njima ne smeta, ne smeta ni meni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boris Djekovic Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 vratite se na temu...ako je Bog bespolan sto se naziva Ocem, jel to metafora....ako jeste onda moze i majkom da se naziva...? Bog se isto tako naziva i nasim Zenikom tj.Isus Hristos misli se i na muskarce i na zene... Previse razmisljamo ljudskom logikom koja ne mora da bude i Bozanska logika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Dobro ispucali ste se, sad natrag na temu. Milane lml zamolila bi te da nikoga ne etiketiraš tipa glup i tako to. A to šta je naša obaveza, znamo mi jako dobro, ništa ne brini. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boris Djekovic Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 naravno da ima i drgih namera. coveku je lepo da ide i pecka ljude, da provocira i tako to. ali kad ispadne glup onda on sto stavi na racun humora. ja lepo pitac coveka na sta je mislio, da bi mu kazao neke stvari ako ih nije stvatio, ali medenica se m,ora umesa, i da se napravi pametan a ispadne suprotno od toga. i da, na ozbiljnim temama ozbiljni razgovori su pozeljni, a ne glupiranje... ali to je obaveza admina da kazu. ako njima ne smeta, ne smeta ni meni. Ako je dobro namerno onda uredu, ako je zlonamerno onda ide na njegovu dusu i savest samo probaj da se ne nerviras ako te je neko slucajno uvredio ili ucinio nesto sto ti ne smatras dobrim. Bolje i da se vratimo na temu i da ne hranimo niciju sujetu ako je to u pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 naravno da ima i drgih namera. coveku je lepo da ide i pecka ljude, da provocira i tako to. ali kad ispadne glup onda on sto stavi na racun humora. ja lepo pitac coveka na sta je mislio, da bi mu kazao neke stvari ako ih nije stvatio, ali medenica se m,ora umesa, i da se napravi pametan a ispadne suprotno od toga. i da, na ozbiljnim temama ozbiljni razgovori su pozeljni, a ne glupiranje... ali to je obaveza admina da kazu. ako njima ne smeta, ne smeta ni meni. To je obaveza svih na forumu,ti se trudi da ti budeš na nivo u bez etiketiranja ,molio bi obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 *** spoiler alert *** http://languagelog.ldc.upenn.edu/nll/?p=4008 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука