Јаков. Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 oh, kako je strašna vaša kletva ovog deteta i neznanje o likovnoj umetnosti. Dete je istinski genije, i mislim da preko nje deluje zapravo neki viši entitet koji nam preko njenih slika šalje poruku. U njenim linijama koje su apstrakcija konceptualnosti, video sam širinu i osećanja koja prodiru do samog uma. Poslednji put sam plakao pred "Golom Muni" od Paje Jovanovića, a sada sam ridao suze radosnice. Koliko je ovo lepo. Vi pričate o ceni umetnosti. Sram vas bilo. Ova dela su toliko dobra da im se prosto cena ne može ni odrediti, a visina je određena pre svega potražnjom, i željom da otmemo život i učinimo sebe besmrtnim. Posmatrao sam njene pokrete. Dete je u transu i definitino neka sila je u njoj. Šare koje pravi iz poteza, su esencija pretkataklizmične opsesije haosom, a ona sve to poništava i stvara putovanje van vremena i prostora. Zaista sve bih dao samo za jednu njenu sliku. antics је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 oh, kako je strašna vaša kletva ovog deteta i neznanje o likovnoj umetnosti. Dete je istinski genije, i mislim da preko nje deluje zapravo neki viši entitet koji nam preko njenih slika šalje poruku. U njenim linijama koje su apstrakcija konceptualnosti, video sam širinu i osećanja koja prodiru do samog uma. Poslednji put sam plakao pred "Golom Muni" od Paje Jovanovića, a sada sam ridao suze radosnice. Koliko je ovo lepo. Vi pričate o ceni umetnosti. Sram vas bilo. Ova dela su toliko dobra da im se prosto cena ne može ni odrediti, a visina je određena pre svega potražnjom, i željom da otmemo život i učinimo sebe besmrtnim. Posmatrao sam njene pokrete. Dete je u transu i definitino neka sila je u njoj. Šare koje pravi iz poteza, su esencija pretkataklizmične opsesije haosom, a ona sve to poništava i stvara putovanje van vremena i prostora. Zaista sve bih dao samo za jednu njenu sliku. А и ти си био на концерту "Таштина празнине" ономад? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Неко је одабрао баш ову девојчицу и као ауторитет у свету уметности (ма колико трубимо да се о укусима не расправља) прогласио је за генија. Ко зна кога је другог могао да прогласи али је срећна звезда пала на ову девојчицу. Нека ужива док је у жижи интересовања и ако су родитељи паметни сакупиће довољно пара за квалитетно образовање. Док не наиђу на четворогодишњакињу која сабира бројеве брже од компјутера или може да нађе иглу у пласту сена... А за то време у Африци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 oh, kako je strašna vaša kletva ovog deteta i neznanje o likovnoj umetnosti R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340365106' post='664705] браво оби, ајмо одма по апокалипси Kakva li te apokalispa spospala... pocinjem da mislim da si time u stvari opterecen... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up; It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child; To draw you must close your eyes and sing. (Picaso) Него, има ли овде неки сликар да каже нешто о њеним радовима, уместо халуцинирања паклених празнина у свему и свачему? Александрида је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Него, има ли овде неки сликар да каже нешто о њеним радовима, уместо халуцинирања паклених празнина у свему и свачему? Ne budi zlonameran, rekao sam (pogledas post i vidis) da dete k`o dete - crta i slika odlicno, i zabavlja se, ispoljava sebe. Paklene praznine su oni koji njen detinji um koji se igra stavljaju u svoju klisetiziranu i mrtvu svkodnevicu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up; It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child; To draw you must close your eyes and sing. (Picaso) Него, има ли овде неки сликар да каже нешто о њеним радовима, уместо халуцинирања паклених празнина у свему и свачему? Ја ово не бих држао на зиду...уз прихватање свих дубокоумних разлога исказаних мноштвом страних речи... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 čekamo da se oglasi trinitigas... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Ја ово не бих држао на зиду...уз прихватање свих дубокоумних разлога исказаних мноштвом страних речи... Pitao sam za stručno mišljenje jer su mi sve ove apstraktne slike iste. A za "strane reči" nemam komentar. Čega se pametan stidi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Ne budi zlonameran, rekao sam (pogledas post i vidis) da dete k`o dete - crta i slika odlicno, i zabavlja se, ispoljava sebe. Paklene praznine su oni koji njen detinji um koji se igra stavljaju u svoju klisetiziranu i mrtvu svkodnevicu... Pa i ti drugi. Ko si ti da svima sudiš? Mnogo si mračan, mnogo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 jedino sto mogu da kazem da mi je zao sto ja ne mogu mojoj deci da priustim slikarsku sobu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Pa i ti drugi. Ko si ti da svima sudiš? Mnogo si mračan, mnogo. Ti si mracan, vi`s da imas crnobeli avatar... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Kakva li te apokalispa spospala... pocinjem da mislim da si time u stvari opterecen... gringrin како нисам, дође ми да се растеретим сувишка из црева кад видим шта људи пишу greengrin greengrin greengrin Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340376577' post='664843] како нисам, дође ми да се растеретим сувишка из црева кад видим шта људи пишу greengrin greengrin greengrin Izgleda da je to neka rednja... gringrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука