Jump to content

Čudo od deteta: Petogodišnja slikarka koja je očarala umetnički svet

Оцени ову тему

Препоручена порука

oh, kako je strašna vaša kletva ovog deteta i neznanje o likovnoj umetnosti.

Dete je istinski genije, i mislim da preko nje deluje zapravo neki viši entitet koji nam preko njenih slika šalje poruku.

U njenim linijama koje su apstrakcija konceptualnosti, video sam širinu i osećanja koja prodiru do samog uma. Poslednji put sam plakao pred "Golom Muni" od Paje Jovanovića, a sada sam ridao suze radosnice. Koliko je ovo lepo.

Vi pričate o ceni umetnosti. Sram vas bilo. Ova dela su toliko dobra da im se prosto cena ne može ni odrediti, a visina je određena pre svega potražnjom, i željom da otmemo život i učinimo sebe besmrtnim.

Posmatrao sam njene pokrete. Dete je u transu i definitino neka sila je u njoj.

Šare koje pravi iz poteza, su esencija pretkataklizmične opsesije haosom, a ona sve to poništava i stvara putovanje van vremena i prostora. Zaista sve bih dao samo za jednu njenu sliku.

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

oh, kako je strašna vaša kletva ovog deteta i neznanje o likovnoj umetnosti.

Dete je istinski genije, i mislim da preko nje deluje zapravo neki viši entitet koji nam preko njenih slika šalje poruku.

U njenim linijama koje su apstrakcija konceptualnosti, video sam širinu i osećanja koja prodiru do samog uma. Poslednji put sam plakao pred "Golom Muni" od Paje Jovanovića, a sada sam ridao suze radosnice. Koliko je ovo lepo.

Vi pričate o ceni umetnosti. Sram vas bilo. Ova dela su toliko dobra da im se prosto cena ne može ni odrediti, a visina je određena pre svega potražnjom, i željom da otmemo život i učinimo sebe besmrtnim.

Posmatrao sam njene pokrete. Dete je u transu i definitino neka sila je u njoj.

Šare koje pravi iz poteza, su esencija pretkataklizmične opsesije haosom, a ona sve to poništava i stvara putovanje van vremena i prostora. Zaista sve bih dao samo za jednu njenu sliku.

А и ти си био на концерту "Таштина празнине" ономад?

Подели на овим сајтовима

Неко је одабрао баш ову девојчицу и као ауторитет у свету уметности (ма колико трубимо да се о укусима не расправља) прогласио је за генија. Ко зна кога је другог могао да прогласи али је срећна звезда пала на ову девојчицу. Нека ужива док је у жижи интересовања и ако су родитељи паметни сакупиће довољно пара за квалитетно образовање.

Док не наиђу на четворогодишњакињу која сабира бројеве брже од компјутера или може да нађе иглу у пласту сена...

А за то време у Африци...

Подели на овим сајтовима

oh, kako je strašna vaša kletva ovog deteta i neznanje o likovnoj umetnosti

:trtmilo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340365106' post='664705]

браво оби, ајмо одма по апокалипси :D

Kakva li te apokalispa spospala... pocinjem da mislim da si time u stvari opterecen... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

68709_1606183671255_3362117_n.jpg

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up; It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child; To draw you must close your eyes and sing. (Picaso)

Него, има ли овде неки сликар да каже нешто о њеним радовима, уместо халуцинирања паклених празнина у свему и свачему?

akb35fcd73_cefb_4d8d_a619_60261797ae21.jpg

akfa72f093_9c78_4a89_aa52_74a6e831acf2.jpg

ak87e9c3ea_6892_4b71_9d90_262e096ba9dc.jpg

ak45354a72_f181_4017_bc18_3196c3089927.jpg

ak410812ef_d7da_4a88_9bf6_758bcefbc90a.jpg

Подели на овим сајтовима

Него, има ли овде неки сликар да каже нешто о њеним радовима, уместо халуцинирања паклених празнина у свему и свачему?

Ne budi zlonameran, rekao sam (pogledas post i vidis) da dete k`o dete - crta i slika odlicno, i zabavlja se, ispoljava sebe.

Paklene praznine su oni koji njen detinji um koji se igra stavljaju u svoju klisetiziranu i mrtvu svkodnevicu...

Подели на овим сајтовима

68709_1606183671255_3362117_n.jpg

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up; It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child; To draw you must close your eyes and sing. (Picaso)

akb35fcd73_cefb_4d8d_a619_60261797ae21.jpg

akfa72f093_9c78_4a89_aa52_74a6e831acf2.jpg

ak87e9c3ea_6892_4b71_9d90_262e096ba9dc.jpg

ak45354a72_f181_4017_bc18_3196c3089927.jpg

ak410812ef_d7da_4a88_9bf6_758bcefbc90a.jpg

Ја ово не бих држао на зиду...уз прихватање свих дубокоумних разлога исказаних мноштвом страних речи...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја ово не бих држао на зиду...уз прихватање свих дубокоумних разлога исказаних мноштвом страних речи...

Pitao sam za stručno mišljenje jer su mi sve ove apstraktne slike iste. A za "strane reči" nemam komentar. Čega se pametan stidi...

Подели на овим сајтовима

Ne budi zlonameran, rekao sam (pogledas post i vidis) da dete k`o dete - crta i slika odlicno, i zabavlja se, ispoljava sebe.

Paklene praznine su oni koji njen detinji um koji se igra stavljaju u svoju klisetiziranu i mrtvu svkodnevicu...

Pa i ti drugi. Ko si ti da svima sudiš? Mnogo si mračan, mnogo.

Подели на овим сајтовима

Pa i ti drugi. Ko si ti da svima sudiš? Mnogo si mračan, mnogo.

Ti si mracan, vi`s da imas crnobeli avatar... gringrin

Подели на овим сајтовима

Kakva li te apokalispa spospala... pocinjem da mislim da si time u stvari opterecen... gringrin

како нисам, дође ми да се растеретим сувишка из црева кад видим шта људи пишу greengrin greengrin greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340376577' post='664843]

како нисам, дође ми да се растеретим сувишка из црева кад видим шта људи пишу greengrin greengrin greengrin

Izgleda da je to neka rednja... gringrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...